Perfecte service

Correct en perfect

Goed snel mooi

Snelle levering...veel maten beschikbaar. Top!

Snelle levering , prima retourneren

• Informatie

Ik heb een zeer goede ervaring.

Keurig volgens afspraak netjes verpakt en op tijd afgeleverd.

al 55 jaar klant dat zegt alles

betere spullen voor dezelfde prijs

Goede kwaliteit.

Goede kwaliteit en is altijd op tijd geleverd. Dus een prima service.

Redelijk goed

Spijtig dat je de retourzending moet betalen

Correct behandeld

Snelle levering en vlotte afwerking na retour sturen.

Heel vlug en perfect!

• Informatie

Mijn bestelling was verkeerd geleverd, na een telefoontje werd het dezelfde dag correct opgelost!

Good quality, fast delivery

Good quality

Snelle levering van kwaliteitsproducten

Ik had twee shorts besteld. Die zijn binnen twee dagen geleverd. Ik heb de optie om te retourneren niet nodig gehad. De shorts zijn mooi en passen perfect.

Weinig klantgericht

Nu twee keer iets besteld. Laatste keer op een vrijdag met in de hoop dat het mogelijk nog de volgende dag bezorgd kan worden. Helaas (is begrijpelijk). Echter ook op zaterdag geen enkel bericht, de volgende maandag geen bericht en pas op dinsdag laat komt er een melding dat het naar de bezorger is gegaan. Als klant mis ik dan communicatie over hoe en wat en ik begin al te twijfelen of ik wel besteld had. Ook op mijn mails en contactpersonen wordt niet gereageerd. Dus vanuit de klant gezien ben ik niet blij. Een positief punt is dat mijn retour wel in 1 dag is afgehandeld

• Kwaliteit N.v.t.

Netjes afgewerkt

Ben al jaren klant bij winkelfiliaal te Almelo. Klantvriendelijk! Koop wel een kledingstukken zodra ik in Almelo ben Had deze keer voor de winter eens via website besteld.

Correcte levering.

De trui die ik heb gekocht voor mijn man is prachtig. Prima pasvorm, mooi model. Correct verpakt en zeer op tijd en netjes geleverd.

Niet betrouwbaar

Na de automatische bevestiging duurde het lang voor een bevestiging van verzending. Hier bleek ook de order aangepast want 1 maat was er niet. Direct opnieuw op de site gekeken en daar stond gewoon nog dat de maat er was. Heel vreemd. In de mail stond ook dat het retourbedrag voor dit ene kledingstuk onderweg is, maar zijn nu 4 dagen verder en nog geen geld retour gezien. Ook de bestelling die nog openstaat nog niet ontvangen terwijl de bestelling op 21 dec is gedaan. Het duurt dus ook lang voordat alles doorkomt. Heel vervelend

Mooie broeken, hoede kwaliteit

Mooie trui

Echt een mooie schipperstrui Lekker warm en goed van maat

• Informatie

Goede kwaliteit en valt mooi en soepel

Goed kwaliteit en valt mooi en soepel , snelle levering en goed verpakt

• Informatie N.v.t.

Geweldige service!

Na 2 mislukte pogingen om een bestelling online te plaatsen werd direct telefonisch aangeboden om het handmatig voor mij in te voeren. Dezelfde dag nog geregeld en email ontvangen dat het pakket is verzonden. Echt klasse dat dit zó snel en vakkundig is opgelost.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Informatie

Snel geleverd en goed verpakt

Zie boven

• Informatie

alles is zeer goed gebeurt

levering op tijd, prima

Heel goed!

Mijn zoon heeft smalle taille en lange benen. Heel moeilijk om een broek voor hem te vinden. Hier gelukkig wel keus!

Prima bedrijf

Goeie kwaliteit en prima leveringen.

Koehorstmaat 11

7561BM Deurningen

074-277 75 55

Over Het Broekenhuis

Het Broekenhuis is al meer dan 40 jaar het juiste adres voor de nieuwste mannenmode. Het Broekenhuis is een echte Multi-brandstore met een brede collectie van vele verschillende merken. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden verkopen wij niet alleen broeken. Bij Het Broekenhuis vind je alles wat je nodig hebt; net, sportief, casual of zakelijk bij ons bent u aan het juiste adres. Naast onze fysieke winkels hebben wij in internetshop dezelfde service als u in onze vestigingen gewend bent. Heeft u geen tijd om te shoppen of wilt u liever thuis in alle rust op het moment van uw keuze passen en beslissen? Neem dan een kijkje in onze webshop!