Snelle levering en heel belangrijk normale verpakkinggrote

Ben dus heel tevreden

besteld verkeerde gekregen

Jas besteld verkeerde maat afgestuurd gekregen erg jammer . Collega's van U hadden wel de maat die we opgegeven hadden. misschien een volgende keer beter je orders lezen krijg je minder retour. voor de rest keurig geleverd en ook goede mogelijkheid om retour te zenden.

Erg goed

Snelle levering, goede kwaliteit. Een aanrader.

goede service

Goede informatieverstrekking nav mijn vraag .

Alles is hier perfect

Broek besteld, volgende dag in huis. Helaas de maat niet goed door mij gekozen. Gratis retourneren en 2 dagen later weer de juiste broek in huis ! Beter wordt het echt niet.

Gewoon goed

Gewoon goed

• Informatie

Matig. Verzendkosten zijn nergens fatsoenlijk aangegeven.

Verzendkosten zijn moeilijk te vinden op de site. Gratis retourneren staat overal. Ga hier niets meer bestellen. Lijkt veel op misleiding.

Goede kwaliteit broeken

Snelle levering en goede broeken

Prima ervaring

Artikel voor goede prijs op de website gevonden, gemakkelijk besteld en snel verzonden. Goede track & Tracé.

• Informatie

Harstikke goede en snelle service

Snelle levering en prima service.

• Informatie N.v.t.

Geweldige snelle en goede levering!

Mijn eerste bestelling bij Broekenhuis. Normaal ga ik naar de winkel, maar dat lukt mij niet altijd. Ben tevreden met de website om makkelijk en snel te kunnen bestellen en ook met de snelheid van levering in de juiste maat!!!

• Informatie

snel, wat je bestelt krijg je

Goede levering./ Wat me verbaast is dat je bij zo'n bedrag nog leveringskosten betaalt. Als je dat vergelijkt met andere websites, dan is dat opmerkelijk

Makkelijk en prima service

Voorheen kreeg ik altijd een kortingscode coupon via de post thuis gestuurd. Dat is helaas niet meer zo. Erg jammer.

• Informatie

Alles vlot en zonder problemen geregeld

Gaat gewoon allemaal snel en goed, ook de terugbetaling bij retour.

Mooie kwaliteit, snelle levering

Mooie shirts met lange mouwen. Voor onder een overhemd of alleen dragend.

• Informatie

Op tijd en shirt precies zoals op de foto

• Informatie

Onwijs aardige dames in de winkel te Kampen

We werden heel vriendelijk geholpen, ook met gevoel voor humor, heerlijk. Mijn jas was niet in de juiste maat beschikbaar de winkel. Ze schreven het op voor me om online te bestellen.

Prima kleding

Fijn online bestellen van mijn cars broeken

Mooi colbert

Goede kwaliteit perfecte pasform. Tevreden!

• Informatie N.v.t.

Alles was Prima, bezorging, product en hulp.

Mooie mode. Prima levering via post NL. Goede service.

• Informatie

voldoet geheel aan alle verwachtingen

• Informatie

Snelle levering en goede prijs.

Makkelijk bestellen en snelle levering, ook leuke actie’s

Perfect !

Correcte levering. Mijn jeansbroeken bestel ik altijd via broekenhuis omdat ze voor mij perfect zitten ( en ik ben/heb geen pasmodel)

erg snel

dat de kleding er snel was

• Kwaliteit N.v.t.
  • Informatie N.v.t.

aankoop in webshop goed afgehandeld

Koehorstmaat 11

7561BM Deurningen

074-277 75 55

Over Het Broekenhuis

Het Broekenhuis is al meer dan 40 jaar het juiste adres voor de nieuwste mannenmode. Het Broekenhuis is een echte Multi-brandstore met een brede collectie van vele verschillende merken. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden verkopen wij niet alleen broeken. Bij Het Broekenhuis vind je alles wat je nodig hebt; net, sportief, casual of zakelijk bij ons bent u aan het juiste adres. Naast onze fysieke winkels hebben wij in internetshop dezelfde service als u in onze vestigingen gewend bent. Heeft u geen tijd om te shoppen of wilt u liever thuis in alle rust op het moment van uw keuze passen en beslissen? Neem dan een kijkje in onze webshop!