Goede website, snel geleverd

Prima bedrijf, goede website, maar in de grote maar van mij(44/36) mis ik wel wat keuze, ik kan nu uit edn broek kiezen, in een kleur, en dat vind ik wel jammer.

Top !

Nette zaak , snelle levering!

• Informatie

Snelle levering en juiste maat en kleur.

• Informatie

Website niet prettig maar retourservice prima

De modellen zijn steeds verschillend op de website. Binnen één broek een andere kleur vinden lukt me niet. Ik ken prettiger sites om steeds naar terug te keren. Retourneren en terugbetalen ging vlekkeloos en kreeg als toegezegd ook de kosten voor retourneren retour.

Zoals het hoort.

Perfect geleverd.

Alles ok.

Alles zoals verwacht. Helaas bezorging door Post.nl weer puinhoop.

Correcte en snelle levering

Heel positief

Correcte winkel

Goede en snelle service. Spijtig dat je zoveel leveringskosten moet betalen voor verzending naar België.

Supergoed

• Informatie

Altijd goede kwaliteit en uitgebreid assortiment

Goede kwaliteit en snelle levering.

• Informatie

Goede broek niet te krijgen

Ik zocht een Alberto T400 maat 38/30. Online niet te vinden . Broek besteld die er op leek, was niet goed passend en te lang. Retour gezonden ( zeer correct afgehandeld ) Naar Lichtenvoorde gereden en daar werd in twee minuten de juiste broek van de plank gehaald.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Informatie N.v.t.

Mooie kleding

Mooie kleding

Goede levering

Alles zag er goed uit . Zou zeker weer iets bestellen bij jullie.

• Informatie N.v.t.

aanrader

aanrader voor iedereen correct en snel geleverd

goede afspraak

voor eerste maal goede ervaring

Betrouwbaar en snelle levering

Mijn eerste bestelling bij Het Broekenhuis en ik kom zeker terug

Snel en goed

Gewoon goed, netjes verpakt, mankeert niks aan

• Informatie

Snelle levering! Er lijkt alleen wel een vlek op de achterkant van de trui te zitten. Hopelijk gaat deze er na de eerste keer wassen er uit…

Goede snelle service

Supersnelle levering

Overzichtelijke site, supersnelle levering

Klantenservice kan beter

Ik ben al zo’n 30 jaar een vaste klant, eerst via de winkel, na mijn verhuizing via de webshop. De kleding is hier van goede kwaliteit, en ik kan vaak iets naar mijn smaak vinden. Goedkoop is het helaas niet. De aftersales is echter onvoldoende. Opeens was mijn account verdwenen. Op de website staat dat bij een bestelling automatisch een nieuw account wordt aangemaakt. Dat is bij mijn bestelling niet gebeurd. Via de site heb ik navraag gedaan en het antwoord kwam snel: bij een bestelling wordt automatisch een nieuw account aangemaakt. Ik heb gereageerd door te zeggen dat dit bij mij niet het geval was. Daarop heb ik tot op heden geen antwoord gekregen. Mijn bestelling heb ik ondertussen wel ontvangen. Bij het Broekenhuis mag je één keer iets zeggen en daarna moet je voor altijd zwijgen. Jammer.

• Informatie

Geen kwaad woord te bedenken !

Hele goede ervaring tot nog toe !

• Informatie

Alles in goede orde thuis gekregen was jammer genoeg te klein. Dit is na een telefoontje allemaal goed gekomen.

Alles perfect en netjes

Keurige service, netjes ingepakt en op tijd. Wij waren blij

• Informatie

Alleen maar goed gegaan en goed gedaan.

omdat het allemaal vlekkeloos verlopen is

Koehorstmaat 11

7561BM Deurningen

074-277 75 55

Over Het Broekenhuis

Het Broekenhuis is al meer dan 40 jaar het juiste adres voor de nieuwste mannenmode. Het Broekenhuis is een echte Multi-brandstore met een brede collectie van vele verschillende merken. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden verkopen wij niet alleen broeken. Bij Het Broekenhuis vind je alles wat je nodig hebt; net, sportief, casual of zakelijk bij ons bent u aan het juiste adres. Naast onze fysieke winkels hebben wij in internetshop dezelfde service als u in onze vestigingen gewend bent. Heeft u geen tijd om te shoppen of wilt u liever thuis in alle rust op het moment van uw keuze passen en beslissen? Neem dan een kijkje in onze webshop!