Spijkerbroek volgens mij verwachting

Mooie spijkerbroek voor weinig

• Informatie

Niks op aan te merken goeie service!!

• Informatie N.v.t.

Goede aankoopervaring

Website is intuitief en de besnelling was in mijn bezit sneller dan aangegeven

• Informatie

Prima product, tijdige en snelle levering

Betrouwbaar en snelle levering

prima service

Goed en snel geleverd

Zeer slecht

Gisteren een spijkerbroek gekocht bleek de verkeerde maat in de tas te zijn gestopt door de winkelbediende. Zojuist de broek teruggebracht aangegeven niet de goede maat te zijn en wilde mijn geld terug. Men krijgt een tegoedbon en geen geld terug. Ik werd zojuist door de winkelbediende nog geattendeerd op het regelement. Mevrouw in het finaal te Nijverdal verwees mij naar het bordje dan het spaarpunten systeem. Ook omdat men nooit te veel geld in kas had zitten, mocht men alleen een tegoedbon uitschrijven. Schande hoe men handelt hier.

• Informatie

Goede website met duidelijke foto’s, ondanks de drukte bij de post, toch een snelle levering.

• Informatie

Gewoon goed en duidelijk.

En lekker snel Geholpen en verstuurd.

• Informatie

Mijn ervaring was goed maar jammer dat mijn maat er niet was alles is keurig afgehandeld

• Informatie

Gemakkelijk de gewenste broek(maat) te vinden en bestellen.

Gewoon goed

Mooie overhemden

De maten kloppen niet. Men kan beter een maat grotere maat bestellen. Ik heb eerder overhemden bij verschillende fysieke winkels gekocht en heb al tiental jaren dezelfde maat, namelijk XL. Bij het Broekenhuis is deze maat echter te klein voor mij. Voor mijn maat XL dien ik dus XXL te bestellen.

Dat alles goed was!

Zeer goede ervaring !

Dit was m'n eerste bestelling bij dit modehuis. Is mij heel goed bevallen. Duidelijke communicatie, de geleverde shirts van heel goede kwaliteit en een snelle levering. Top dus...en voor herhaling vatbaar.

• Informatie

Prima product, goede prijs en keurige levering.

Een Wrangler spijkerjack besteld en een paar dagen later had ik deze in huis. Ik werd goed op de hoogte gebracht van de mogelijke aankomst. Ja, ik weet het, het is tegenwoordig normaal, maar er zijn genoeg winkels die die moeite niet nemen en wat mij betreft is dat not done, je bent mij als klant dan kwijt. Goede communicatie is de investering waard. Ga zo door!

Goeie snit

Mooi afgewerkt

• Informatie

Nadat er iets niet helemaal fijn was gelopen werd dit na een mailtje met vraag zeer snel opgepakt. En zeer netjes afgehandeld. Een goed bedrijf zijn zit naar mijn mening juist is dat stukje service.

• Informatie

Goede ervaring en snelle levering

Snelle levering. Ook als je iets ruilt voor een andere maat, heb je het weer snel in huis!!

• Informatie N.v.t.

Snelle en correcte afhandeling.

Ruim aanbod van jeansmaten die minder gangbaar zijn.

• Informatie

Prima geholpen, het is nog niet klaar, volgende week vrijdag haal ik mijn jas op.

• Informatie

Bestelling werd binnen 2 dagen geleverd. Dus prima.

Snelle levering/mooi colbert/goede prijs

goede kwaliteit, prima service

Ik had voor mijn man een gilet besteld en de maat gegokt. Het bleek dan ook niet de juiste maat te zijn. Na telefonisch overleg heb ik de maten van mijn man opgemeten en vermeld op het retourformulier. Het Broekhuis zou dan zorgen voor de juiste maat gilet. Dit werkte perfect, het zit als gegoten. Ook de kwaliteit is erg mooi.

Prima!!!!!!!!

Prima levering, mooi op tijd!

Koehorstmaat 11

7561BM Deurningen

074-277 75 55

Over Het Broekenhuis

Het Broekenhuis is al meer dan 40 jaar het juiste adres voor de nieuwste mannenmode. Het Broekenhuis is een echte Multi-brandstore met een brede collectie van vele verschillende merken. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden verkopen wij niet alleen broeken. Bij Het Broekenhuis vind je alles wat je nodig hebt; net, sportief, casual of zakelijk bij ons bent u aan het juiste adres. Naast onze fysieke winkels hebben wij in internetshop dezelfde service als u in onze vestigingen gewend bent. Heeft u geen tijd om te shoppen of wilt u liever thuis in alle rust op het moment van uw keuze passen en beslissen? Neem dan een kijkje in onze webshop!