Ben al heel lang klant van asterra, nooit problemen gehad. Service via mail prima. Denken met je mee. Bezorgkosten voor enkel stuk boven op de toch al dure artikelen duur. Zou gehalveerd kunnen worden. Vriendelijke groet. Mevr. Bozelie

Snelle levering, maar lees de omschrijving goed!

Mijn bestelling werd snel verwerkt en ik ontving het pakketje snel. Tip: lees de productomschrijving! Het hemdje is erg kort. De maatvoering staat goed op de website maar dat had ik niet gezien. Omdat ik had al had gedragen kan ik het niet retourneren.

Snelle levering, maar lees de omschrijving goed!

Prettig, behulpzaam, persoonlijk contact en kwalitatief mooie kleding.

Ik heb ervaren dat ik fijn geholpen ben en de onderkleding die ik gekocht heb zijn duurzaam en mooi van kwaliteit zijn. Ook fijn dat de betaling achteraf kan worden betaald.

Prettig, behulpzaam, persoonlijk contact en kwalitatief mooie kleding.

Mooie kwaliteit en snelle levering

De wollen longsleeve shirts zitten geweldig comfortabel. Ze zijn van goede kwaliteit. Ik ben er super blij mee! Ook prima verpakt en snel geleverd.

Mooie kwaliteit en snelle levering

Snel en goede produkten

Heb nu al een paar keer bij Asterra besteld en ben altijd erg tevreden over hun producten, de prijs die ze ervoor vragen en hoe snel ze versturen. Raad ze vaak aan aan vrienden en kennissen.

Snelle levering van kwaliteitsproducten

De geleverde kleding was van mooie duurzame kwaliteit. Ben er heel blij mee!

snelle levering van kwaliteitsproducten

De geleverde kleding was van mooie duurzame kwaliteit. Ben er heel blij mee!

Bolderikkamp 39

2353HL Leiderdorp

Over Asterra

Bij Asterra vind je onderkleding van merinowol en zijde voor alle leeftijden.