Vlotte probleemloze levering, fijn artikel

Mooie kwaliteit

De beste onderkleding voor winter/zomer. Prettig om te dragen en verslaat alle thermokleding die ik tot op heden heb uitgeprobeerd. Topper en zal nog een extra set gaan bijbestellen.

Snelle levering, goede producten

Mijn bestelling werd de volgende dag geleverd. Ik had 2 wollen hemden en broeken besteld. De kwaliteit is goed, de maat precies zoals beschreven en de kleding kriebelt niet. Het is 17,5*C in huis en ik heb het heerlijk warm. Een aanrader dus!

Te grote maat en mocht niet retourneren

Ik wilde graag mijn merino wollen legging omruilen voor een kleinere maat en dit mocht niet, terwijl ik de legging nog maar net in huis had. Heel jammer want nu heb ik 44.90 euro weggegooid. Ik ga hier dus niks meer bestellen. En om dit review te versturen moet ik ook nog al mijn gegevens geven!!

Prima eerste ervaring.

Voor mij was het de eerste keer, dat ik hier bestelde. Leuk verpakt. Items voldoen naar wens.

Fijne produkten, goede levering

Wat ik besteld hebt voelde fijn en paste conform de maattabel op de website. Verzending was snel en met track&trace.

Snel en netjes

Artikelen zoals beloofd, uitstekend kwaliteit. Snelle bezorging.

PRIMA

PRIMA

Fijn persoonlijk contact en lekker lange shirtjes in assortiment.

Prima service en fijne wolletjes

De wollen kleding van Asterra is altijd goed, de verzending en de service zijn perfect!

Snelle levering en ruilservice van de producten

Alles prima. Waar ik wel tegenaan liep was dat het retourlabel beperkte tijd te downloaden is en dat je voor het retour moet betalen. Ik vind dat retourzendingen gratis moeten zijn. Dat is bij vele andere bedrijven wel zo of bij aankoop boven een bepaald bedrag.

Snelle en kloppende levering

Alles prima en volgens afspraak

goed, prima

fijne warme maillot gevonden, makkelijk bestelproces en snel geleverd

er mankeert niks aan

verzorgt! ik ben tevreden

snel efficient

snel en efficient geleverd

Heerlijk

Hemd is heerlijk warm en zeer comfortabel in het dragen. De verwarming kan dus een graadje lager, ook niet verkeerd in deze tijden van energiecrisis.

Goede kwaliteit, correcte levering.

Fijne service en prachtige shirts

Telefonisch contact met eigenaresse is erg prettig en bij een speciale wens wordt er ook meegedacht. Erg tevreden over zowel de service als kwaliteit van mijn Madiva shirts en hemdjes, die ook nog zijn voorzien van een mooi kanten randje. Ik heb het nooit meer koud :)

Betrouwbare webshop

Snelle bezorging.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering. Fijne warme spulletjes voor komende winter!

Alles topniveau

Mooie kwaliteit, keurige verzending.

Snelle levering van prachtige producten die heerlijk zitten!

Snelle levering van prachtige producten die heerlijk zitten!

Zeer goede waar en vlotte levering!

Uitstekende service, prachtige producten

Snel ontvangen, vlot bestelproces, prachtige producten. Een artikel moest helaas retour. Eenvoudig retourproces, goede service, geld heel vlot terug ontvangen. Super!

Pettige service

Mooie kwaliteit kleding. Aandachtspunt: hoe je gespaarde punten in te zetten? Is niet helemaal duidelijk.

Bolderikkamp 39

2353HL Leiderdorp

Over Asterra

Bij Asterra vind je onderkleding van merinowol en zijde voor alle leeftijden.