Mooie onderjurk, maar ik heb er niets aan.

Ik kocht de onderjurk om hem te dragen onder een doorschijnende jurk. Helaas is de onderjurk bijna nog meer doorschijnend. Ik heb er dus niets aan en dat vind ik jammer! Voortaan zal ik beter opletten. Service en kwaliteit prima.

Vlotte levering en mooie kwaliteit

Zijden hemdje heerlijk

Zou er ook nog graag 1 in die mooie koraal rode kleur willen bestellen.

fijne wollen kleding voor een goede prijs

een ruim aanbod in wollen kleding

Savon noir, geweldig product!!

Savon noir, zelfs te koop bij Asterra, waar ik vnl bio ondergoed koop. Savon noir is heel handig om in huis te hebben. Een mooie aanbieding van Asterra.

Prettig contact bij vragen, mooie spullen

De bestelde legging en shirt zien er mooi afgewerkt uit en zijn van mooie kwaliteit. Ik had wat vragen over de bezorging en daar werd snel en praktisch op gereageerd. Ik had een opmerking over de informatie die er op de site stond over de kosten van verzending naar Duitsland en ok daar werd vriendelijk op gereageerd. Kortom, prima allemaal!

Herl blij met mijn prachtige shirt en de klantvriendelijkheid

Goede kwaliteit van het shirt. Heel fijn in het dragen daarvan

Overzichtelijke site. Helaas was de maat niet geschikt en het retoursturen is vlotjes verlopen.

Prachtige producten. Prima service. Alleen maar lof!

TOP

Snel geleverd en zaken die ik nergens anders kan vinden.

Duidelijke site, snelle levering

Kwaliteit zeer goed, en een correcte onderneming.

Ik koop al bij Asterra vele jaren. voor mij alleen als iets bijzonders nodig heb. Heb ooit één keer iets terug gestuurd, en één keer geruild. Dit is steeds zonder problemen opgelost. Ze hebben mooie en bijzondere producten . en ze blijven hun idealen trouw, waardoor je weet dat de kwaliteit zeer goed is. Prijs en kwaliteit is goed. zeer integer.

Fijne kleding en goede service.

Heel blij mee!

zeer goed service

Goede, vriendelijke en heldere communicatie

Perfect.

Vlug, vriendelijk. Kleding die lang meegaat. Ik heb nog een jasje die ik kocht van de winkel in Leiden die voorafging aan de website!

Duidelijk, vriendelijk en vlotte afhandeling.

Mooie kwaliteit en vlotte bezorging

Zie boven

Snelle en adequate levering

Het juiste product- uitstekend- werd volgens afspraak geleverd

Snelle levering van fijne producten

De kleding van goed materiaal werd snel en goed verzonden.

Alles helemaal goed behalve het bestellen is soms wat lastig. Account vergeten en dan? Dan kom je er niet meer door met hetzelfde emailadres. De enige reden om dan ergens anders te bestellen.

Prima verpakt, snelle levering, goede spullen.

prima. spullen snel in huis.

Bestelling goed verlopen

Mijn bestelling was een cadeautje dus ik weet (nog) niet hoe de ontvangster het beoordeelt!

Prachtige kwaliteit wollen hemdjes en een geweldige service. Door een fout van mijn kant werd na contact met mevrouw een geweldige oplossing aan gereikt! Nogmaals dank daarvoor!

Erg snelle levering

Mooi website, erg snelle levering, goede prijs/ kwaliteit verhouding.

uitstekend

Uitstekend op alle gebied, zorgvuldigheid, praktisch, duurzaam, vlot, fijn ingepakt.

Bolderikkamp 39

2353HL Leiderdorp

Over Asterra

Bij Asterra vind je onderkleding van merinowol en zijde voor alle leeftijden.