Prachtige kleuren en goede kwaliteit

Fijn dat ik dit merk heb ontdekt en de maat past beter bij mijn figuur= ik ben klein zoals de Italiaanse vrouw!

Aan te bevelen.

Ik had zelf een foutje gemaakt bij bestelling, dit werd snel en goed opgelost. Snelle levering, heerlijk comfortabele onderkleding.

Goede ervaring mee. Het product is goed. En goed geregeld bij terugsturen en weer opsturen van een andere maat. Ging heel vlot.

Alles wordt vlot geregeld, ook bij omruilen. Snel geld terug bij terugsturen. En goed telefonisch bereikbaar, erg belangrijk,

Snelle levering en betaalbaar!

Aan te raden!

Mooie kwaliteit, snelle levering, geld terug bij retournering.

Goede kwaliteit, duurzame verpakking en snelle levering.

Zeer aan te bevelen fijne wollen hemden met goede prijs/kwaliteitsverhouding

Fijne hemden, goede kwaliteit. Ik heb nog hemden die ik al vier jaar draag en nog altijd mooi zijn

Vlot, klantvriendelijk en met een stevige & duurzame ecologische voetafdruk!

Makkelijk en uitnodigende website en mooie levering. Alles keurig geleverd in duurzaam materiaal met amper écht afval. Super klantgerichtheid - ik had een klacht over de afhandeling van een retour via een derde partij waarvoor Asterra zélf haar deel heeft opgenomen. Asterra is een bedrijf dat mens en aarde lijkt te respecteren en waarderen.

Super!!

Goede kwaliteit en supersnelle service.

Goede ervaring! Zorgvuldig!

Alles fijn!

Snelle levering van een prima product.

Snelle levering van een prima product.

Mooi zijden mutsje

Voldoet aan alle verwachtingen en is lekker warm.

Goede kwaliteit en nette bezorging

Voor het eerst een bestelling geplaatst, en zeer tevreden met mijn wollen hemdjes!

Zit lekker en warm

Voldoet aan mijn verwachtingen

Jammer dat het wel krimpt

Gekocht voor mijn moeder in verpleeghuis, heerlijke warme hemden. Ik heb thuis 2 hemden gewassen met wolwasmiddel, wolprogramma 30 graden, van de Miele wasautomaat, en toch zeker 8 cm korter geworden! Heel jammer.

Prima. Ik kom terug.

Super goede kwaliteit

Ik ben er heel blij mee !

Goed ondergoed

ik ben tevreden!

Mooie wollen onderbroek, nette service. Ze adviseerden een maat groter, maar dat was niet echt nodig.

Fijne producten.

Snel geleverd, retourneren geen probleem, ruilen ook niet.

Heel tevreden!

Prettige website. Betaalbare producten. Goede kwaliteit en goede maatgeving/pasvorm. Snelle levering. Milieuvriendelijk en compact verpakt en verzonden.

snelle levering en mooie producten

snelle levering en mooie producten

Mooie producten, goede service!

Producten van mooie kwaliteit. Prima service. Had een artikel retour gestuurd om te ruilen voor een andere maat en had dit nieuwe artikel zeer snel weer in huis! Top!

Bolderikkamp 39

2353HL Leiderdorp

Over Asterra

Bij Asterra vind je onderkleding van merinowol en zijde voor alle leeftijden.