Snelle levering, goed product

Het was lastig om de goede maat te kiezen, uiteindelijk moest het 1 maat groter zijn dan een wollen hemd van een ander merk dat ik al een paar jaar had. Hemden dragen prettig. Service prima. Snel geleverd en het was fijn dat het een brievenbuspakje bleek te zijn.

Snelle en goede service

Heel blij met mijn lekker wolletje voor in de winter!

Uitstekend!

Goede kwaliteitsproducten, uitstekend verzorgd, goed geregeld, snel thuis.

Mooie duurzame producten

Mooie duurzame producten die snel geleverd worden.

Mooie kleding, snelle verzending, meedenkende medewerkers

Mooie kleding, snelle verzending, meedenkende medewerkers

snel en goede spullen

ik was wat onzeker omdat het best een heel bedrag was wat ik bestelde maar alles kwam snel en heel netjes geleverd thuis

Topkwaliteit, integere service

De producten van Hocosa zijn echt heel fijn, kon direct voelen dat het puur is en de afwezigheid van zware metalen is echt voelbaar.

goede producten, snelle verzending

Het is veel geld, maar dat is nu eenmaal met wol.

Fijne winkel

+verpakking +prijs en kwaliteit +bezorging +assortiment -geen

goed product, snel geleverd

ik heb er een sale product gekocht dat veel korting had. product voldoet aan de verwachtingen, is mooi en was snel geleverd.

Warme kleren, snelle verzending

prachtige wollen (onder) kleding

ik heb 3 shirts met lange mouwen besteld, een daarvan was te groot en kon ik makkelijk ruilen. Snelle bezorging, snelle reactie, mooie shirts. ik heb maar een opmerking: ik vind het lastig dat bij de shirts geen merk of code staat zodat het niet makkelijk is om te zien wat je eerder kocht (bv als je wat bij wil bestellen).

Mooie kwaliteit.

Mooie waar!

Kwaliteit en pasvorm prima.

Perfect verzorgd

Het was een feest het pakket open te maken, het was zo mooi verzorgd verpakt. Natuurlijke kleding is een must voor mij, ik verdraag niet anders. Dus blij met deze winkel. Ik had iets verkeerd besteld en dat werd meteen opgepikt en afgehandeld. De communicatie is ook fijn.

(h)eerlijke kleding

Fijne kleding met respect voor de dieren die het product leveren. Winkel zelf is snel, duidelijk en alles keurig verpakt en verzonden. Alleen sommige artikelen nog voordat de winter begint al uitverkocht....maar misschien zijn er vele mensen die dit kopen. Dat is dan weer fijn om te weten:)

(h)eerlijke kleding

Gemaakte bestelling netjes uitgevoerd. Prachtige kwaliteit.

Heel plezierig

Fijn ondergoed, duidelijke en vlotte afhandeling, bedankt daarvoor!

Mooie producten

Prachtige producten voor een fijne prijs, zorgvuldig verpakt, razend snel geleverd. (had tegelijkertijd ook een bestelling bij Zalando gemaakt. Die arriveerde 8 dagen later dan de Asterra bestelling) Helemaal blij :)

Prachtig product, snelle levering.

In eerste instantie verkeerde product geleverd. Dit werd na telefonisch contact razendsnel opgelost. Bijzonder vriendelijke communicatie en afhandeling.

goede en zeer snelle levering, dankjewel

goede en zeer snelle levering

goed geholpen

mooi ondergoed en prettig dragen

prima; goede waar en vlotte levering!

idem!

Fijn

Mooie producten en goede en snelle service toen ik iets wilde ruilen.

Bolderikkamp 39

2353HL Leiderdorp

Over Asterra

Bij Asterra vind je onderkleding van merinowol en zijde voor alle leeftijden.