Zeer snelle levering.

Mooi spullen, die snel geleverd werden en ook nog brievenbuspakket. Top!

Snel, vriendelijk en betrouwbaar

Snele verzending en zeer vriendelijk bij vragen. Retournering ook snel afgehandeld

mijn ervaring: Asterra is hartelijk warm, snel, vriendelijk, heb het elke dag nodig!!!

De bestellingen van Asterra komen snel; ze zijn vriendelijk en hartelijk. De producten zijn warm en natuurlijk, heerlijk om te dragen en fijn om als cadeau te geven.

snelle en goede levering

zie onderwerp

Heel fijne ervaring

Mooie producten en uitstekende service. Dank Asterra!

Hoogwaardige producten en snelle levering!

Prima service en producten!

Na mijn bestelling bij Asterra kreeg ik de producten heel snel opgestuurd en waren ze naar volle tevredenheid.

Aardige service& mooie producten

Altijd goed, vriendelijk geholpen. Mooi op tijd geleverd

Mooie producten, prima service!

Ik koop al jaren artikelen bij Asterra. Dat gaat altijd soepel, tevreden met de spullen en een prettige website!

Blij met de mogelijkheid om de bestelling rechtreeks en snel in het buitenland te laten bezorgen! Top service.

Prima, betrouwbaar.

Snelle levering. Indien retour, snel terugbetaald.

Keurige service

Een keurig service, vlot antwoord op vragen

Fijne kleding, persoonlijke service.

Fijne kleding, persoonlijke service.

Een fijn adresje voor wolliefhebbers

Goede kwaliteit en vlotte service!

Heel duidelijke site met veel keuze

Prettig dat er ruime keuze is in de verschillende merken. Bij deze bestelling heb ik voornamelijk Joha besteld en dat bevalt erg goed. De kindermaten vallen ruim, dus wil je niet dat het slobbert echtde eigen maat bestellen. Zelf vind ik dat zeker bij kinderen niet zo'n probleem en kunnen ze er lang mee doen. Ik verwacht dat de producten van Joha lang mee zullen gaan. Het voelt netzo zacht, maar wel wat steviger aan dan bijvoorbeeld Engel. Oh en een tip voor de dames die van nauwsluitend houden: ribgebreide items behouden beter hun vorm

prachtige en natuurzuivere artikelen!

Het is fijn om een klerenzaak te treffen die alleen natuurzuivere materialen verwerkt.

Fijne service

Heerlijke hemdjes gekocht, fijne service met retourzending en ruilen.

Goede producten en snelle levering

De mooie wollen pakjes voor onze zoon werden snel geleverd. Top!

Snelle accurate levering (zelfs nadat ik huisnummer was vergeten te vermelden)

De bestelde hempjes zijn zo prachtig. Zacht en mooi van kleur. De website zou aangepast kunnen worden-> Als je op een artikel “doorklinkt” en dan weer terug wil, dan moet je opnieuw beginnen met zoeken. Onhandig.

Goede service.

Snelle levering, goede kwaliteit.

Prettige service!

Prachtig materiaal, snelle verzending en terugbetaling bij retour.

Bolderikkamp 39

2353HL Leiderdorp

Over Asterra

Bij Asterra vind je onderkleding van merinowol en zijde voor alle leeftijden.