Na het plaatsen van mijn bestelling ontving ik al snel een persoonlijke mail van Helga omdat ze vermoedde dat ik iets fout had ingevuld wat ook zo bleek te zijn; Fantastisch toch! Erg vriendelijk, attent, snelle levering, goede controle en mooie oroducten. Dank Helga, veel succes!

Goede informatie over de producten.

Fijne en kwalitatieve producten. Eerlijke informatie.

Goede kwaliteit, prettig contact

Ik ben erg tevreden met mijn bestelling. Er gaat niets boven natuurlijke materialen. Goede website en prettig contact.

comfortabel

Dit kwaliteit kledingstuk is uiterst comfortabel, zacht en warm en toch licht en luchtig. Ook de prijs en de snelle leverring zijn top.

Vriendelijk en to the point

Bestel al enige jaren bij Helga dames hemden en nu ook voor mijn man. Betaalbaar voor de prachtige kwaliteit wol/zijde/katoen. Ook naar Frankrijk. Helaas ging het met DHL verzending mis en heeft zij het pakketje opnieuw vervolgens met PostNL verstuurd. Binnen 6 dagen had ik mijn hemden. Blijf mijn hemden bij haar bestellen gezien haar flexibiliteit, vriendelijkheid en kwaliteit hemden.

Snelle verzending en producten volgens verwachting

Dubbele bestelling (foutje van mij) is door Asterra samengevoegd en bestelkosten zijn teruggestort. Super goede service!

Heel fijn, goede kwaliteit

Ik heb een hemdje besteld en lange mouwen shirt. Hele goede kwaliteit en ze houden me heerlijk warm. Terwijl ik dit aan het typen ben heb ik ze aan :) Zeker de investering waard.

Mooie kwaliteit

Heel mooie producten en goede omschrijving. Ik vind de verzend en retourkosten wel erg hoog als je in België woont. Ik wilde eigenlijk iets retourneren en in een grotere maat bestellen maar de verzendkosten houden me tegen. Ik had ook 2 producten van hetzelfde merk in dezelfde maat besteld, helaas viel het ene product zeg klein uit en het andere perfect van maat.

Goed advies. Snel verzonden.

Per mail advies gevraagd. Snel reactie terug. Adh daarvan bestelling gedaan. Volgende dag in huis. Ik heb iets geretourneerd omdat de kleur toch niet goed combineerde met mijn kledingcapsule. Retourafwikkeling ging ook prima.

Lekker warm en prima kwaliteit.

prettig om bij Astera te bestellen, óók vanwege de persoonlijke aandacht

Ik draag graag wol en zijde. Astera heeft een prachtig assortiment van hoge kwaliteit!

Uitstekende kwaliteit en service

Ik heb uitstekende ervaring met Asterra. Ik heb al 3 wollen shirts besteld die heerlijk zitten en die prachtig zijn. De kleuren zijn heel erg natuurlijk. Ook enorm warm zitten deze shirts. Mijn complimenten. Uitstekende en zeer duidelijke website. Goede informatie. En het past bij mij altijd door de brievenbus.

Fijne producten en goede service

Door de lockdown kon ik de spullen niet afhalen in de winkel zoals ik had aangegeven bij de bestelling. Maar... ik kreeg de spullen alsnog kosteloos thuisgestuurd. Super!

Goeie kwaliteit en snelle service, vind de verzendkosten wel te duur

Goeie kwaliteit en snelle service vind de verzendkosten wel te duur

De kwaliteit en de levering zijn perfect

Ik ben erg blij met mijn aankoop

Prima bedrijf

Niks te klagen. Zeker een aanrader.

Uitstekend.

De producten zijn duurzaam, sterk, heerlijk om te dragen. Ze gaan jarenlang mee. Bestellen gaat makkelijk, en de goederen zijn vlug bezorgd. Vragen worden vriendelijk en volledig beantwoord.

Snelle levering. Super kwaliteit. Ik ga zeker nog een keer bestellen.

Snel, zorgvuldig, kwaliteit

Fijne service

Snelle levering, fijne producten

Duidelijke communicatie, snelle levering. Heerlijke wollen spulletjes, waar het hele gezin (inclusief mijzelf) van geniet!

Snelle en perfecte levering van kwaliteitsproducten

Hele goede klantvriendelijkheid

Goed bereikbaar en snelle service. Mooie producten.

Prachtige producten, super service!

Duidelijke uitgebreide website, prachtige producten, goed bereikbaar voor vragen of overleg en denken zelfs met je mee, wat zeer bijzonder is in deze tijd! Een echte aanrader!

Prachtige hemdjes, truitjes in subtiele kleuren!

Ontzettend fijne winkel en een snelle levering

Mijn dochter is ontzettend blij met het wollen ondergoed. Ze vind bijna niets fijn zitten maar dit vindt ze heerlijk om te dragen.

Bolderikkamp 39

2353HL Leiderdorp

Over Asterra

Bij Asterra vind je onderkleding van merinowol en zijde voor alle leeftijden.