Geweldige service

Hele goede service, je wordt heel vriendelijk te woord gestaan en er wordt met je meegedacht. Fijne site

Uistekend

Heel vlug geleverd.

Goede service en goed geprijsd

Snel verzonden en in mijn beleving nergens goedkoper voor bv Almo

Snelle levering en goede service Telefonisch goed bereikbaar en zeer behulpzame medewerkers!!

Perfect alles keurig verzorgd en verassing erbij

Goede service.

Ik heb nog nooit gehad bij deze winkel dat iets niet leverbaar was. Je krijgt er ook altijd een extra presentje bij voor je dier.

Snelle levering, alles goed verpakt, goede prijs, goede communicatie.

alles snel geleverd en goed geprijst

top geregeld

Heb al heel lang dit produkt, uitmuntend.

De goedkoopste ….ook daar kijk ik naar, en een produkt wat ik al jaren gebruikt, uitmuntend….

Persoonlijk en snel!

Secuur, snel en altijd oog voor de opmerkingen bij de bestelling. Toppers zijn het.

goede kwaliteit producten en service

Goed, je wordt netjes op de hoogte gehouden van de levering. De producten worden met zorg verpakt.

Altijd goede service.

Altijd goede service

Altijd juiste en goede levering

Goede prijs

Zeer snelle levering zonder een kapotte doos

nvt

Snel en efficiënt

Vandaag besteld, morgen in huis. Snelle en goede service

Voor mij al 7 jaar zonder problemen

Bestel al meer dan 7 jaar iedere 3 maanden voer medicijnen en en honden speeltjes. Ontvang altijd mijn bestellingen goed verpakt en keurig verzorgd in 24 tot 48h. Als de zending arriveerd weet de hond dat er altijd een leuk proef verpakking van iets lekkers mee komt voor free. Echt een super bedrijf!

Topservice

Snelle bezorging. En altijd een attentie voor de hond erbij in het pakket! Ze weet het al precies!! Ben heel blij met van Noords.

Geweldige Webshop!

Ik was al klant in de winkel in Amstelveen, daar word ik altijd superfijn geholpen, ook de service in de webshop is goed en bij je bestelling krijg je iets lekkers voor de hond, aardig!

Altijd perfect verpakt

Komt ook altijd op tijd aan volgens afspraak

Ik beveel pet food discount van harte aan

Prima product tegen een scherpe prijs, goeie service en snelle levering

goede levering, goede kwaliteit

goede levering, goede kwaliteit

Snel

Altijd goed. Nee, geweldig.

Echt sneller dan snel. Goede en voordelige producten. Vriendelijke klantenservice.

Betrouwbaar

Betrouwbaar in communicatie en levering

Nette prijs snel geleverd

Prima website en snelle levering. Prijzen zijn netjes.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen