De website is duidelijk, heel makkelijk te bestellen plus een lijstje wat erbij staat van wanneer je besteld hebt je pakket kunt verwachten. De prijs is goed. Levering is snel. Dus ik ben een zeer tevreden persoon.

Zeer snelle service en zeer goede prijs voor het hondenvoer wat ik gebruik.Bestel er altijd mijn voer.

perfect

ik ben zeer tevreden dus top

Goed bezig

De artikelen zijn gemakkelijk te bestellen. De prijs is zeer gunstig en de levering gewoon de volgende dag. Prima toch?

Op alle fronten een super fijne winkel!

Perfecte behandeling en bezorging.

Super snel in huis.

Zeer prettig

Snelle levering, veel keus in hypo-allegeen

We bestellen altijd de Vitacraft hypoallergene worstjes en knak worstjes. De hond is er gek op

Perfect!

Altijd snel en een keurige verzending. Prima producten. Mijn hondjes zijn altijd blij als de doos binnenkomt, dat gaat altijd smullen worden.

in een woord gewoon geweldig

Geweldige winkel, super personeel!!!!

Zoals wij gewend zijn: uitstekend!

Petfooddiscount: goed assortiment, correcte prijzen, simpel bestellen en correct geleverd. Ga zo door!!

Levert snel!

Levert snel plus website is overzichtelijk!

Leuke aanbiedingen en altijd snel bezorgd.

Een x verkeerd besteld was helemaal geen probleem. Toen nieuw vier geleverd werd namen ze de verkeerde bestelling weer mee terug. Goede service dus

Prima store.

Vriendelijke mensen, prima kwaliteit en goede klantenservice.

Prima ervaring

Snelle bestelling en probleemloze levering

Wat een goede en snelle levering,

Snel en accuraat en voordelig

Bestel al geruime tijd via hun website. Gaat eenvoudig zeker met herbestellingen. Veel producten. Communicatie is goed. Prijs is laag.

Vanaf bestellen tot bezorging perfect.

Het klopt gewoon.

Verkoopt hele goede honden producten en er zit bij elke bestelling wel iets lekker

Klantvriendelijk, zeer snelle levering!

Als blindengeleidehond gebruiker heb ik soms hulp nodig bij het winkelen! En daar kan ik altijd op rekenen bij Van Noord!

prima service en snelle levering

prima service en snelle levering

Snelle levering, goede prijzen

Goede ervaring

X

Goede kwaliteit en snel geleverd

Een groot vetbed gekocht en met de schaar op maat geknipt, een deel voor in de bench en het andere voor bij de salontafel. Ging heel makkelijk, wordt door onze pup zeer gewaardeerd

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen