Ik sluit mij eigenlijk volledig aan bij de eerdere reviews van Wietske en Hans. Ik had heb meest intensieve programma momenteel 5 maanden, en ervaar het als vrij demotiverend. De app is waar het hoofdzakelijk om draait, er staan allemaal checklists in, die voelen als een volgende todo op mijn al lange todolist en nu er zo relevant of gepersonaliseerd, ook niet als je veel irrelevante uitgeschakeld in het menu. Vooral omdat er ook weinig wordt gedaan met de input. Wat bv Gratitude apps weleens doen, is dat ze de input verwerken tot gepersonaliseerde motivals quotes oid. Nu voelde het voor mij in ieder geval een beetje loos om allerlei dingen in te vullen als een soort dagboek, dat doe je liever niet in die app, die heeft de lay out daar ook niet zo voor. De calorietracker vind ik slecht werken: het bevat weinig producten en is niet zo gebruiksvriendelijk. Een gratis app zoals fitnesspal werkt bv prettiger, waardoor dat invoeren nu enorm veel tijd kostte en echt als een enorme todo voelde. De lessen zijn leuk, maar het tempo ligt vrij hoog en kan je niet zelf instellen. De sportinstructiefilmpjes zijn leuk, maar ook die kun je niet goed personaliseren in zoverre dat je niet bv een combinatieprogramma kan maken tussen 1x thuis sporten, 1 x in de sportschool, of verschillende duur/lengte van je sportactiviteiten per week, meer passend bij je leven. Ik leid een druk leven en daarom wilde ik graag dagelijkse gepersonaliseerde coaching als stok achter de deur. Dat is echt niet wat gebeurd of hoe ze functioneren. Het zijn ook geen coaches die mijn inziens begrijpen hoe een 60-80 urige werkweek eruit ziet. En dat hoeft ook niet, uiteindelijk moet je het natuurlijk ook zelf doen, maar ik krijg weinig anders 1x per week: heb je nog vragen. En dat werkt niet motiverend. Ik heb nu al lang geen contact meer tijdens mijn nog lopende contract en dat is verder niet iets waar actie op wordt ondernomen. Al met al, zou ik het niet aanraden, voor de gewone normale hulpzoekende.
Ik maak nu circa 5 maanden gebruik van het programma. Een basis ligt er. Het idee achter het programma is prima. Helaas ontbreekt echter de nazorg en ondersteuning. De app is niet altijd toereikend. Ik gebruik de app hoofdzakelijk voor het loggen van voedsel en dat is nou net hetgeen niet goed doorontwikkeld is. Hierdoor is het invoeren van eten tijdrovend en demotiverend. De ondersteuning is er, maar helaas erg minimaal. Voor alles is een antwoord, maar inhoudelijk wordt er niets aangepast. Mijn advies: wacht totdat het programma goed is doorontwikkeld voordat je start aan Changing Life. ** deze review is geschreven waarbij de Klantenservice van CL meerdere keren de mogelijkheid heeft gehad om de problemen die ik ervaar op te lossen. Na maanden is er geen progressie te zien.
Ik ben gestart vanwege het sporten. De oefeningen zijn goed. Prima uitleg en alternatieven, maar ik vind het niet fijn om steeds tijdens het sporten met mijn telefoon bezig te zijn. (Maar dat is persoonlijk, dus zeker geen klacht!) Ik zou ook graag mijn andere vormen van sporten en bewegen erin zetten (plannen, reminders, afvinken in checklist). Dus mijn wielrennen, fietsen naar het werk, wandeling doen... De coaching vind ik heel behulpzaam, dat houdt je scherp. Het programma is super breed, maar dat is ook wel een valkuil. Er zit veel in wat ik niet hoef, maar wat je niet uit kunt zetten. Ik wil bijvoorbeeld mijn slaap en hoeveelheid water drinken niet bijhouden. Het is jammer dat je de dagelijkse checklist niet kunt aanpassen. Een checklist is een goed idee, maar wat er nu in staat is niet allemaal relevant, maar ik zou wel mijn hoeveelheid stappen per dag willen tracken bijvoorbeeld... na ongeveer 6 weken ben ik gestopt met de checklist. Dagboek doe ik liever op papier, dus die functie gebruik ik niet. Macro's voor eten wel, werkt heel gemakkelijk en leerzaam. Wel laat ik mijn budget voor eiwitten steeds bijstellen naar beneden omdat het wel extreem hoog staat. Ik vind de info van Lazyfitgirl over eetswitches een mooie aanvulling in kennis. Dat is concreter dan changing life. Maar het tracken van changing life is fijn. De educatie is leuk als je zelf niet veel weet over voeding en persoonlijke ontwikkeling. Op zich allemaal heel hapklaar, maar ook dit niet gepersonaliseerd. Ik zou zelf willen kunnen kiezen voor een module, en ook het tempo. Misschien is voor mij het weekend wel veel handiger om te lezen. En dan werk ik liever op de laptop om challenges in te vullen. Via telefoon wat gepruts. Kortom er zit heel veel moois in, maar het moet bij je passen....
Hi Wietske, Bedankt voor jouw review. Fijn dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen. Allereerst natuurlijk fijn om te horen dat je o.a. het trainingsschema als goed ervaart en de coaching je zo scherp houdt! Wat betreft het toevoegen van andere activiteiten, zoals het wielrennen en wandelen: je kunt activiteiten toevoegen via Menu - Body - Training - 'Activiteit toevoegen'. Goed dat je aangeeft dat er bepaalde dingen zijn uit jouw plan die je niet wilt bijhouden, graag geef ik je mee dat je dit wel kunt aanpassen en personaliseren via Menu - Checklist - Instellingen (tandwieltje rechts bovenaan). Wil je inderdaad bijvoorbeeld je slaap en waterinname niet bijhouden? Dan kun je dit schuifje 'uit' schuiven en komt deze niet meer in jouw checklist naar voren. Wil je dit later wel weer bijhouden? Dan kun je het schuifje natuurlijk gewoon weer 'aan' zetten. We vinden het ontzettend belangrijk dat je in jouw plan zelf deze keuzes hebt op basis van jouw voorkeuren: doe wat werkt voor jou! Wat betreft de macro's, en dan meer specifiek de eiwitten, hanteren we een wetenschappelijk onderbouwde range van 1,6-2,2 g/kg lichaamsgewicht. In dit artikel vind je hier meer over: https://changinglife.cl/body/voeding/hoeveel-eiwitten-proteine-heb-je-per-dag-nodig/ . Mis je concrete informatie? Maak dit dan gerust bespreekbaar met jouw coach: deze helpt jou hier graag bij en heeft daarnaast een team van experts om zich heen! Mooie feedback ook wat betreft het (tempo van) het educatie onderdeel. De educatie is zeker afgestemd op jouw doel, maar we zijn bezig om dit in de toekomst nog verder te personaliseren aan de hand van de Lifestyle-ID test. Wanneer dit zover is, zullen we jou als member hier natuurlijk van op de hoogte stellen. Samen naar duurzaam resultaat! Groetjes, #Team Changing Life
Werkt erg goed
Hi Anja, Bedankt voor je 5 sterren review! Personal Body Plan is gebouwd op de 4 pijlers Gedrag, Voeding, Training en Herstel. Fijn om te lezen dat dit zo goed voor jou werkt. Keep it up! Groetjes, #team Changing Life, waaronder Personal Body Plan
Ook top dat je nu de app kan gebruiken zonder coach! Andere apps voor eten invoeren vind ik echt minder prettig doordat ik deze app gewend ben!
Hi Tamara, Bedankt voor je positieve review! Fijn dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Tof om te lezen dat je zo positief bent over ons Personal Plan abonnement en de voedingstracker als zo handig ervaart. We noemen het ook wel je voedingsdeskundige, personal trainer en lifestyle coach in je broekzak. Samen naar duurzaam resultaat! Groetjes, #team Changing Life, waaronder Personal Body Plan
Ik had personal body plan genomen om zo een stok achter de deur te hebben en iemand die mij toch actiever kon motiveren. Ik kreeg opeens helemaal geen berichten meer. Mijn contract loopt nog 2 maanden maar al een maand geen contact meer gehad bijna met coach terwijl ik het meest uitgebreide pakket heb.
Hi Chloe, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt. We zouden graag met je in contact komen om de situatie te bespreken en denken graag met je mee in oplossingen, zodat je echt kunt ervaren wat de coaching voor jou kan betekenen. We kunnen hierover contact opnemen met jouw coach én je kunt vrijblijvend wisselen naar een andere Personal Body Coach, zodat je in ieder geval de komende twee maanden van jouw abonnement nog zo optimaal mogelijk kunt werken aan jouw doelen, met passende coaching. Zou je een e-mail willen sturen naar [email protected] , zodat we de situatie met jou kunnen bespreken? We helpen je graag, zodat je jouw plan naar tevredenheid kunt volgen. Hopelijk tot snel, Chloe! Fijne dag! Groetjes #team Changing Life, waaronder Personal Body Plan
Ik had diverse programma’s geprobeerd, echter allemaal zonder resultaat omdat ikzelf afhaakte, het niet vol hield etc. Hier bij Personal Body Plan werkt men aan de hele lifestyle met blijf je gemotiveerd. Er is flexibiliteit in wat je eet en in principe mag alles. Daarom heb ik tot nu toe nog geen moment het gevoel gehad af te zien, vol te houden etc. Ik ven nu 1 maand bezig, en ben 5 kg al kwijt, bovendien veel centimeters kwijt en voelt mijn lijf veel krachtiger. En dat alleen door bewustwording en weinig moeite. Ik zie uit naar de maanden die er nog aankomen!
Hi André, Bedankt voor jouw positieve review, een 10 maarliefst! Tof om te horen hoeveel bewustwording je al op hebt gedaan, met zo’n mooi resultaat tot gevolg. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel, net als het ‘doe wat werkt voor jou’ principe. Op die manier is jouw plan persoonlijk en haalbaar, voor een duurzaam resultaat! Keep it up de komende maanden! Groetjes, #team Changing Life, waaronder Personal Body Plan
Soms zelf te veel puzzelen met juiste maten/ gewicht invoeren. Somige djngen handiger als het gewoon per stuk ipv gram in te vullen is Sommige dingen moeten meer keet ingevuld worden. Bv als ik 4 crakers eet wil ik het 1 keer moeten invullen en dan er 4 stuks van kunnen maken Recepten bevatten te veel calorieën naar mijn zin Ik wil in kunnen vullen. Eiwit rijk en koolhydraat arm. Zdat ik de daarbij passende menus krijg Mijn coach is fantastisch je merkt dat ze echt kennis heeft
Hi Inge, Bedankt voor je review! Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Tof dat je ook zo bezig bent met jouw voeding. Wist je dat je ook zelf producten en maaltijden aan de app kunt toevoegen, inclusief bijbehorende portiegrootte? Ook zou je bijvoorbeeld bestaande recepten in portie kunnen verkleinen. Voor spieropbouw en -behoud adviseren we inderdaad om voldoende eiwitten binnen te krijgen. Ook koolhydraten spelen een belangrijke rol in jouw lichaam, daarom raden we ook aan om deze voldoende binnen te krijgen en houden we hier rekening mee in jouw plan. Voor een persoonlijk menu kun je altijd jouw persoonlijke voedingsschema aanzetten in de app. Wellicht dat dit artikel over koolhydraten ook nog interessant voor je is: https://changinglife.cl/body/voeding/hoeveel-koolhydraten-heb-je-per-dag-nodig/ Wist je dat we regelmatig onderzoek doen onder onze testgroep om ons product verder te verbeteren? Onlangs hebben we een onderzoek gedaan waarin we hebben gevraagd om functionaliteiten die we toe willen voegen aan de app te helpen verbeteren. Jouw idee over het filteren van recepten op calorieën stond ook op deze lijst. Members hebben deze functionaliteit echter niet als hoogste geprioriteerd, waardoor deze functionaliteit er naar verwachting niet binnen afzienbare tijd zal zijn. Uiteraard houden we je op de hoogte wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn. Ook fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over jouw Personal Body Coach, Inge! Al onze coaches volgen een interne opleiding om jou zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen op weg naar jouw doelen. Fijn dat je hierdoor al zoveel kennis en bewustwording hebt opgedaan. Samen naar duurzaam resultaat! Groetjes, #teamPBP
Goede ervaring. Aangename vriendelijke coach die je laat nadenken over wat je best wel of niet doet. App is ook gebruiksvriendelijke. Lekkere receptjes, soms komt er een ingrediënt niet in de bereiding die wel in de ingrediëntenlijst staat, dus een beetje aandacht erbij houden tijdens het klaarmaken.
Hi Elke, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn dat Personal Body Plan jou zo goed bevalt. Wat tof dat je al zoveel bewustwording hebt opgedaan door het contact met jouw coach en je ook de app prettig vindt werken. Geef gerust aan ons door wanneer je een ingrediënt mist bij de bereiding van jouw favoriete recepten, dan passen we dat voor je aan. Keep it up! Groetjes, #teamPBP
Het biedt alle elementen en handvatten om je leefstijl positief te veranderen : sport, voeding, educatie/gedrag en rust. Werknemers en coaches zijn enthousiast en inspirerend. Ik ben positief over pbp .
Hi Nathaly, Bedankt voor jouw positieve 5-sterren review! Personal Body Plan is inderdaad gebouwd op de 4 pijlers Gedrag, Voeding, Training en Herstel. Tof om te horen dat dat zo goed voor jouw werkt en je geïnspireerd en enthousiast wordt door het contact jouw coach en ons. We staan je graag te woord en helpen je graag in het halen van jouw doelen. Samen naar duurzaam resultaat! Groetjes, #teamPBP
Het voedingsschema en trainingsschema zijn fijn om samen in 1 plan te hebben. Daardoor zijn ze op elkaar afgestemt. Ook de app voor je voeding werkt fijn . Het trainingsschema is echt top en eventuele wensen worden snel aangepast. Ook is het handig om je progressie per oefening te kunnen bijhouden. Coaching gaat dmv berichten en bevalt ook zeker positief. Ik doe het nog te kort om echte resultaten te zien (4 weken) Maar tot nu toe vind ik het zeker een aanrader. Wel is het denk belangrijk dat je een zelfstandig persoon bent en al wat begrijpt van sport en voeding (of dit opzoekt, bv door begeleiding in de gym). Het is namelijk allemaal virtueel. Als je weinig tot geen kennis hebt kan dit wellicht te weinig zijn. Ik vind het juist fijn omdat het zo minimaal extra tijd kost en ik het kan doen als aanvulling op mijn crossfit lessen.
Hi Irene, Bedankt voor jouw positieve review met toelichting! Tof om te horen dat jij de uitdaging bent aangegaan met één van onze Personal Body Coaches en al zo’n positieve ervaring hebt met onze Personal Body Plan app. Het ‘doe wat werkt voor jou’ principe staat bij ons hoog in het vaandel en we denken graag mee over de optimale invulling van jouw plan, waaronder inderdaad jouw trainingsschema. Fijn om te horen dat dit zo goed bevalt! Wist je ook dat de oefeningen uit jouw schema zowel in tekst als videovorm worden toegelicht wanneer je deze aanklikt in de app? Mocht je toch twijfelen over de uitvoering hiervan, kun je dit natuurlijk ook altijd bespreken met jouw coach. Binnen ons Team-Around-The-Team model staat deze in direct contact met de trainingsexperts die jouw trainingsplan opstellen en jouw coach betrekt hen indien nodig natuurlijk graag in het proces naar jouw gewenste resultaat. Voor vragen of praktische tips omtrent voeding kun je natuurlijk ook altijd bij jouw Personal Body Coach terecht. Je kunt met jouw coach afstemmen waar jouw wensen en behoeftes liggen wat betreft de invulling van de coaching en op welke gebieden je wellicht meer of minder sturing of informatie nodig hebt. Super dat je dit met jouw ervaring zo hebt ingericht dat jouw plan zo'n mooie aanvulling is op jouw crossfit lessen! Samen naar een fitte levensstijl! Groetjes, #teamPBP
Ik maak voornamelijk gebruik van het bijhouden van voeding en het trainingsplan, incl. coach. Ik ben vooral erg tevreden over de coach en het trainingsplan. Het bijhouden van voeding vind ik moeilijker, wellicht ook omdat deze optie niet volledig geïntegreerd is in de lessen voor gedragsverandering (in het voedingsschema zouden bijvoorbeeld "denk aan [...]" herinneringen terug kunnen komen of een schema voor meal preps, in ieder geval aan het begin totdat iemand zelfstandig aan de slag kan). Verder crasht de app altijd als ik een nieuwe maaltijd wil toevoegen, wat de motivatie erg naar beneden drijft. Dit heb ik al doorgegeven, helaas is er nog geen update mbt wanneer dit opgelost kan worden.
Hi Felix, Bedankt voor jouw review, fijn dat je de tijd hebt genomen ons te beoordelen. Personal Body Plan is inderdaad je personal trainer, voedingsdeskundige en lifestyle coach in één. Super om te horen dat je hier zo tevreden over bent! Je geeft daarbij aan graag de pijler Voeding meer geïntegreerd te zien in de lessen uit de pijler Gedrag, bijvoorbeeld in de vorm van herinneringen. Wij zullen dit intern in onze evaluaties meenemen om hiervan te leren. Natuurlijk staat jouw Personal Body Coach ook altijd voor je klaar wat betreft (praktische) tips omtrent het creëren van het voedingspatroon dat het beste bij jou past! Wist je ook dat we regelmatig onderzoek onder onze testgroep doen om ons product verder te verbeteren? Je kunt je eenvoudig voor de testgroep aanmelden via de app. We waarderen jouw feedback enorm! Wat betreft het crashen van de app, zie ik inderdaad dat we hierover contact hebben gehad, maar dat je momenteel weer gebruikt kunt maken van deze functionaliteit. Fijn! Mochten we je nog kunnen helpen bij de optimale vormgeving van jouw Personal Body Plan, schroom dan niet om contact op te nemen. Veel plezier verder met jouw plan Felix! Groetjes, #teamPBP
Nu 2 maanden bezig en wat gaat het goed! Goede communicatie, fijne trainingen en de app werkt goed.
Hi Liza, Bedankt voor jouw 5-sterren review - wauw! Tof om te horen dat jij de uitdaging bent aangegaan met één van onze Personal Body Coaches en hier zoveel duurzaam resultaat uit haalt op het gebied van Body, Mind & Life. Keep it up! Groetjes, #teamPBP
Ik zit zelf in een GLI traject en loop in het ziekenhuis. Dit is dus meer als ondersteuning en voor het sporten en WAT je kan verzinnen met gezond eten en de hoeveelheden handig. Ik vind het leesvoer nog altijd veel of de challenge van de dag in te vullen blijft vaak liggen , omdat ik een alleen staande moeder ben en dus andere prioriteiten stel, die voor gaan. Dan is de potcast en de filmpjes veel handiger en compacter en praktischer voor mij in mijn leven, dit past beter
Hi J, Bedankt voor jouw mooie review en toelichting. Wat tof dat jij zo bezig bent om jezelf te ontwikkelen en hulp aangrijpt om jouw doelen te behalen. Daar mag je trots op zijn! Met Personal Body Plan ondersteunen we jou graag in elke levensfase in het behalen van jouw doelen. We staan voor duurzaam resultaat en helpen jou graag in het afstemmen van de mogelijkheden op wat er binnen jouw huidige leven mogelijk is. Fijn om te horen dat de podcasts en de video’s hier zo goed op aansluiten! Het 'doe wat werkt voor jou' principe is bij ons erg belangrijk. Samen naar duurzaam resultaat! Groetjes, #teamPBP
Coaching helpt mij in het proces naar resultaat
Hi Jos, Bedankt voor jouw positieve review. Super dat je zoveel aan jouw Personal Body Coach hebt in jouw proces naar duurzaam resultaat, je staat er niet alleen voor! Laten we er samen voor gaan! Groetjes, #teampbp
Sinds 5 weken ben ik bezig met PBP en merk toch echt al fysiek verschil! Ik voel mij sterker en fitter. Spieren worden ook al zichtbaarder. Het bijhouden van voeding geeft inzicht en houvast in mijn inname en kennis in de producten met de verschillende voedingswaarden. De trainingen zijn goed vol te houden doordat het op eigen tempo zwaarder gemaakt kan worden. PBP werkt motiverend op zowel training als voedingsgebied. Het is prettig te werken aan een betere versie van mezelf!
Hi Ilse, Bedankt voor jouw positieve 5-sterren review! Fijn om te lezen dat je al zoveel inzicht en bewustwording hebt opgedaan op het gebied van voeding en de trainingen ook als motiverend ervaart. Het ‘doe wat werkt voor jou’ principe staat bij ons hoog in het vaandel! Keep it up, Ilse! Groetjes, #teampbp
Zeer uitgebreid en kundige coach!
Hi, Bedankt dat je de tijd hebt genomen ons te beoordelen. Wat fijn dat je ons 5 sterren hebt gegeven! Super om te horen dat je resultaat behaalt, daar mag je zeker trots op zijn! Fijn dat je ook zo positief bent over jouw gecertificeerde Personal Body Coach. Samen naar duurzaam resultaat! Groetjes, #teampbp
Mijn ervaring is zeer slecht. De app zit mooi in elkaar maar er zijn genoeg gratis apps te vinden die hetzelfde werken. De online coaching is helemaal een lachertje, je kiest een stijl van coaching, in mijn geval daadkrachtig, veeleisend en direct. Je krijgt in een chatfunntie op een door jou gekozen dag een aantal berichtjes en dan met name antwoorden op vragen die je hebt. Geen enkele vorm van directe coaching en met online coaching heeft dit al helemaal niks te maken. Mensen die hier aan meedoen hebben vaak al vanalles geprobeerd en hebben een coach nodig die ze opbelt, aanspreekt via online beeldbellen op whatever maar dit raakt kant nog wal. Ik heb een abonnement van 1,5 jaar waarvan er nu 2 maanden om zijn en ben er al klaar mee. Mensen...DOE DIT NIET!!!!
Hi, Bedankt voor jouw review. Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt. Kan het kloppen dat je ons via Trustpilot ook probeerde te benaderen? Wij hebben toen onderstaande reactie gegeven op jouw situatie, om context te bieden bij jouw ervaring en met jou in gesprek te komen. Wellicht heb je deze reactie nog niet gezien, dus ik voeg hem hieronder nogmaals toe. Het ‘doe wat werkt voor jou’ principe staat bij ons hoog in het vaandel, ik help je dus graag met het zo optimaal mogelijk vormgeven van jouw abonnement zodat je echt kan merken wat Personal Body Plan voor jou kan betekenen. Het zou natuurlijk zonde zijn als je de overige maanden geen gebruik maakt van jouw plan. Je kunt hiervoor contact opnemen met [email protected] . Dit mag natuurlijk ook over de review gaan, mocht je hier nog iets over kwijt willen. Wil je telefonisch met ons in contact komen, dan kan dat natuurlijk ook. In dat geval kun je een e-mail sturen naar [email protected] met jouw contactgegevens en bereikbaarheid. We komen graag met je in gesprek! Je geeft aan dat de app mooi in elkaar zit, maar er genoeg gratis apps zijn die hetzelfde bieden. Graag geef ik je mee dat we met Personal Body Plan een op maat gemaakt, persoonlijk, plan krijgt dat je helpt om duurzame verandering aan te brengen. We hebben een multidisciplinair team van experts dat verantwoordelijk is voor de inhoud van deze plannen. Het bestaat uit de 4 kernelementen gedrag, voeding, training en herstel en je krijgt daarbij online begeleiding van jouw coach. Changing Life is dus een uniek alles-in-één online Personal Coaching platform voor je Body, Mind & Life! In je review lees ik daarbij dat je een abonnement met coaching hebt en je vindt dat deze coaching niks te maken heeft met online coaching. Zou je dit willen toelichten, zodat ik een beter beeld heb bij deze feedback? Op onze website geven we namelijk aan dat de coaching middels chatfunctie verloopt en niet via (beeld)bellen. Bij inschrijving ga je hier dan ook mee akkoord. In hoeverre kwamen jouw verwachtingen al dan niet overeen met jouw ervaring na de start van jouw abonnement? Ook ben ik benieuwd welke abonnement je momenteel hebt, zodat ik hier toelichting bij kan geven. Hieronder alvast wat context bij onze abonnementsvormen en de verschillen hiertussen: - Bij het Premium abonnement krijg je altijd binnen 24 uur antwoord van je gecertificeerde Personal Body Coach via de chat, ongeacht hoeveel vragen je stelt. Voer jij dagelijks jouw gegevens in op de verschillende pijlers? Dan kan jouw Personal Body Coach daar specifiek naar kijken en daar feedback op geven. Jouw coach kan proactief feedback geven op die ingevoerde gegevens en helpen bij datgene waar jij tegenaan loopt. Het is ook fijn voor je coach om te weten op welke manier jij graag benaderd wilt worden, zodat dit aansluit op jouw behoefte. - Bij het Plus abonnement krijg je altijd op drie vaste dagen per week antwoord op je vragen. Je gaat met dit abonnement zelfstandiger aan de slag dan met het Premium abonnement. We adviseren je jouw vragen/opmerkingen voorafgaand aan de coachdag alvast naar je coach te sturen. Je kunt, als jij daar behoefte aan hebt, aan jouw Personal Body Coach vragen jou proactief een bericht te sturen, als jij geen vragen stelt. - Bij het Original abonnement krijg je op één vaste dag per week antwoord op je vragen van je gecertificeerde Personal Body Coach. Het initiatief om vragen te stellen ligt bij jou en je dient zelf aan te geven waar je hulp bij nodig hebt. Er wordt een beroep gedaan op jouw zelfredzaamheid. Je Personal Body Coach begeleidt jou reactief en kijkt niet uit zichzelf mee met alle specifieke ingevoerde gegevens. Ons advies is je vragen voorafgaand aan je coachdag alvast naar je Personal Body Coach te sturen. Wil je feedback op je ingevoerde gegevens? Vraag dan aan je coach waar je specifiek feedback op wilt. Bij alle abonnementsvormen is het van belang dat jij aangeeft waar jij specifiek hulp of tips bij wilt en natuurlijk dat jij je gegevens consistent invoert. Jouw Personal Body Coach heeft input van jou nodig om jou te kunnen helpen naar jouw gewenste resultaat. Ik hoop zo wat context bij jouw ervaring te hebben gegeven en kom graag met je in contact! Fijne dag! Groetjes, #teamPBP
De hulp die ik wens. Duidelijk programma en fijn dat het aan te passen is
Ik weet niet zo goed wat ik ervan moet verwachten. Het gaat goed denk ik.
Kijken naar voeding, training, herstel en gedrag en dat in 1 app! Super handig!
Hi Nienke, Bedankt voor jouw mooie review! Personal Body Plan is jouw personal trainer, voedingsdeskundige en lifestyle coach in één. We bieden hiermee inderdaad een totaaloplossing op basis van de pijlers Gedrag, Voeding, Training en Herstel. Gaaf dat jij hier ook zo enthousiast over bent! Keep it up! Groetjes, #teamPBP
Ik vind het super om personal bodyplan te volgen. Het bijhouden van de trainingen in de app werkt handig en de trainingsschema’s zijn leuk en afwisselend. Ook is de wekelijkse coaching prettig.
Hi Dieke, Wat fijn dat je ons 5 sterren hebt gegeven, bedankt! Super om te horen dat je de trainingen zo leuk en afwisselend vindt en daarbij ook de coaching als zo prettig ervaart. Laten we er samen voor gaan! Groetjes #teampbp
Ik vind het heel fijn dat je met een coach aan de slag gaat. Mijn coach wijst me qua voeding op verstandige keuzes maken. Ik leer er veel van. Qua training zijn de filmpjes helpend. Maar er is geen check of je de oefeningen goed uitvoert.
Hi Nancy, Bedankt voor jouw positieve beoordeling! Wat goed om te horen dat je zoveel leert van jouw Personal Body Plan met coaching en zo aan jouw doelen werkt. Daar mag je trots op zijn! Als je twijfelt over de uitvoering van een oefening, zou je hier altijd even over kunnen overleggen met jouw Personal Body Coach. Je kunt de oefening filmen, zodat jouw coach jouw houding kan beoordelen. Jouw Personal Body Coach helpt je ook hier graag bij! Keep it up! Groetjes, #teamPBP
Heb een super leuke coach die goed voor me klaar staat
Hi Sharon, Bedankt voor jouw 5-sterren review en toelichting! Wat fijn dat jij Personal Body Plan zo positief ervaart en jij en jouw Personal Body Coach zo goed klikken. Samen naar een duurzaam resultaat! Groetjes, #teampbp
De oefeningen worden stap voor stap uitgelegd. Heel handig als je niet sportief bent of er niet bekend mee bent. De maaltijden zijn lekker voor het hele gezin en niet al te ingewikkeld. Met personal body plan krijg ik de juiste handvatten om naar m’n betere zelf te gaan. Waar het wel om draait is discipline. Ik wil werken naar een beter gezond leven en tevreden zijn met mijn lijf. Ik heb niet het doel om af te vallen maar wel meer vorm te krijgen. En daar helpt de app mee.
Hi Donna, Bedankt voor jouw mooie review en toelichting! Zo te horen heb je al veel bewustwording en inzichten opgedaan met jouw Personal Body Plan! Keep it up! Groetjes, #teampbp