Ik zit beter in mijn vel, voel mijn lichaam veranderen, ook het zelf kiezen van producten maakt her fijner
Hi Kyra, Bedankt voor je mooie beoordeling! Nog heel veel plezier met jouw Personal Body Plan gewenst. Groetjes, TeamPBP
Ik ben nog niet zo lang begonnen met personal body plan en door mijn coach Deborah vind ik het goed idee. Wel vind ik het lastig om alles op te schrijven en ook het sporten moet ik allemaal bijhouden. Dat vind ik soms niet te doen, vooral in het weekend vind ik het lastig om alles in te vullen wat ik eet en drink. Zou dat niet wat minder kunnen?
Hi Carolien, Bedankt voor je mooie beoordeling! Je vraagt of je niet wat minder zou kunnen invullen. Zodra je de lifestyle meer eigen hebt gemaakt zou dat zeker kunnen. Ben je nu net begonnen dan is het eigenlijk juist heel belangrijk dat je alles nauwkeurig bij blijft houden. Wil je liever niet tracken, overweeg dan eens naar de handpalm methode over te stappen. Jouw coach kan je daar meer over vertellen. Nog heel veel plezier met jouw Personal Body Plan gewenst. Groetjes, TeamPBP
Ik zou willen dat ik hier eerder aan was begonnen. Ik heb een paar kleine aanpassingen gedaan in mijn levenstijl en ik verlies gewicht. Ik heb een geweldige coach die mij helpt om mijn doelen te behalen. Echt super!
Hi Stéphanie, Bedankt voor je mooie beoordeling! Nog heel veel plezier met jouw Personal Body Plan gewenst. Groetjes, TeamPBP
Fijn om met personal coaching te werken aan mijn persoonlijke doelen. Niet alleen gericht op mijn fysiek maar ook mijn mindset. Dit maakt dat ik veel bewuster keuzes leer maken.
Hi Marije, Bedankt voor je mooie beoordeling! Nog heel veel plezier met jouw Personal Body Plan gewenst. Groetjes, TeamPBP
Door PBP heb ik geleerd dat een gezonde levensstijl en genieten goed samen gaan. Door de calorie tracker weet ik wat ik binnen krijg en bepaal ik zelf wanneer er in het weekend ruimte voor een wijntje is. Ik moet nog wel wennen aan de krachttraining, maar begin het steeds leuker te vinden. Mijn eerste maand is goed bevallen met al mooie resultaten.
Hi Yvonne, Bedankt voor je mooie beoordeling! Nog heel veel plezier met jouw Personal Body Plan gewenst. Groetjes, TeamPBP
Met personalbodyplan heb ik nog meer een levensstijl gecreëerd die echt bij me past en vol te houden is. Ik ben nu vier weken bezig en ik merk progressie zoveel lichamelijk dan wel geestelijk en zie (op foto’s) de progressie. Ik ben super tevreden met mijn coach Nikki en personalbodyplan. Ik ga door!
Hi Sanne, Bedankt voor je mooie beoordeling! Super tof om te lezen dat je de progressie al zo goed ziet en dat je zo een fijne klik hebt met jouw coach. Nog heel veel plezier met jouw Personal Body Plan gewenst. Groetjes, TeamPBP
Ontzettend blij met PBP, pas een maand bezig en ik merk al zoveel verschil in mijn lifestyle. Handig dat je begeleid wordt, zelfs met het trainen. Zou het zeker aanraden!
Hi Ruby, Bedankt voor je mooie beoordeling! Nog heel veel plezier met jouw Personal Body Plan gewenst. Groetjes, TeamPBP
Om je bewust te maken, wat, welke en hoeveel ingrediënten je kan toevoegen aan je dagelijkse eetpatroon. Wat voor mij een minpunt is dat vanaf de aanmelding je een bulk van informatie ontvangt, dit in combinatie met de app en het gebruik ervan ineens heel veel op je to do lijst komt! Ook de lappen tekst van de coach bij de start van deze challenge was te veel voor mij. #afhaakmoment
Hi Conny, Bedankt voor je mooie beoordeling en je feedback. Nog heel veel plezier met jouw Personal Body Plan gewenst. Groetjes, TeamPBP
Door het invoeren van mij voedingsinname, coaching en workouts ben ik motiveert, leer ik veel, heb ik structuur en houvast elke dag om door te gaan.
Hi Patricia, Bedankt voor je mooie beoordeling! Nog heel veel plezier met jouw Personal Body Plan gewenst. Groetjes, TeamPBP
PBP help mij om mijn dagen in balans te brengen en bewuste keuzes te maken over voeding. Geen statig dieet met dit moet en dit mag niet. Het ondersteunt het kiezen voor een nieuwe leefstijl. Aangevuld met fijne trainingen.
Hi Marianne, Bedankt voor je mooie beoordeling! Nog heel veel plezier met jouw Personal Body Plan gewenst. Groetjes, TeamPBP
Vind het prettig mijn levensstijl via body plan te veranderen qua eet gewoontes inzichtelijk wat waar in zit en hoeveel en trainen lekker thuis op mijn tijd ervaar ik als prettig geen sportschool meer voor mij
Jammer dat er geen koppeling is met andere sporten zoals hardlopen, wielrennen en zwemmen. Dan kun je het combineren en per dag invullen welke sport je hebt gedaan. Als je niet het schema van PBP volgt, is het meer een food trackter.
Ik zocht een app die als personal coach zou dienen mbt sporten: maken programma, doel bepalen, coachen en aanmoedigen. Ik had verwacht dat PBP hier perfect voor zou zijn, maar helaas voldoet het niet aan de verwachting. Mijn eerste coach coachte weinig en gaf na 1.5 maand aan te stoppen ivm een burn-out. Mijn nieuwe coach is een stuk beter, maar ik vind het erg jammer dat de coaches van PBP niet de sportprogramma's maken en/of daar op kunnen sturen. PBP is naar mijn inziens meer gericht op bewustwording mbt mindset. Ik heb die bewustwording niet nodig en weet ook qua voeding al het een en ander. Ik wil graag focussen op krachttraining, zoals chin-ups, squats met bar etc- elke keer meer gewicht erbij en een coach die kijkt naar wat bij mijn lichaam past. Hiervoor is PBP niet de juiste app.
Een duidelijke toegankelijke app en heel fijn contact met mijn coach Debby, zij geeft positieve feedback en steunt mij als ik het moeilijk heb.
Hi Haaike, Bedankt voo rje mooie beoordeling! Groetjes, TeamPBP
PBP doe ik nu sinds 5 weken en in die 5 weken heb ik al heel veel geleerd over voeding en ben ik al een aantal kilo's afgevallen. Fijne app en een coach die mij erg goed helpt.
Hi Vonne, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, TeamPBP
Ik ben blij met personal body plan en ik zie na 8 weken al verbazingwekkende resultaten. Kortom, zeer tevreden. Echter zijn er een paar kleine aandachtspunten waar wellicht naar gekeken kunnen worden. Zo heb ik al een paar keer een aanvraag ingediend om oefeningen uit mijn training te halen, maar ze blijven terugkomen. Ook doe ik soms een andere workout (teamsport) dan wat er in de app staat en dat kan ik dan niet toevoegen of ergens noteren. Verder lijkt het me nog helemaal top als de app kan worden gekoppeld aan de gezondheidsapp van iphone (of een apple watch, smartwatch) waardoor je echt letterlijk kan zien dat je een negatieve balans heb mbt calorieën. Ik wandel namelijk veel en sport altijd met mijn horloge, waardoor het op die manier statistisch gezien nog duidelijker wordt wat je op een dag doet. Hopelijk is dit een mooie ontwikkeling voor (snel) in de toekomst! Nogmaals ik ben erg tevreden en mijn coach helpt me goed op weg.
Hi Nina, Bedankt voor je beoordeling en je feedback! Ik geef de feedback door aan ons development team. Zij zullen gaan kijken of er mogelijkheden zijn tot het koppelen van de app en het invullen van sporten buiten de krachttraining die je via PBP doet. Zij zullen ook de prioriteit bepalen van de mogelijke updates. Nogmaals hartelijk bedankt Nina! Nog een heel fijn plan gewenst. Groetjes, TeamPBP
De lessen maken je bewust van je denkwijze en je kansen op het gebied van verbetering, om je proces zo goed mogelijk te doorlopen. Bij PBP wordt je ook wekelijks gecoacht dit zorgt ervoor dat je persoonlijke proces nog meer aandacht krijgt. Je coach is net dat extra duwtje in de rug om je doel te behalen.
Hi Michelle, Bedankt voor je mooie beoordeling :-) Groetjes, TeamPBP
In eerste instantie extreem gemotiveerd. Als fysiotherapeut moet ik me toch wel kunnen redden met begeleiding op afstand. Echter merkte ik al snel dat het invullen van de voeding die ik in huis had steeds niet werd herkend in de app. Wel als ik naar de Albert Heijn zou gaan, dan wel. Maar helaas hebben we hier geen AH. Een realistisch beeld van wat ik at kon er binnen de app dus niet worden gegeven, advies vanuit mijn coach dus ook niet. In eerste instantie braaf een andere voedingsapp gebruikt en, aangezien je geen print screens kunt versturen naar je coach, alles tot in details over getypt. Wat een hels karwei was. Eerste ergernis was een feit. Helaas bleef het daar niet bij. Bij iedere update verandert de app de dagen dat je traint. Stond ik woensdagochtend braaf in de sportschool, kon ik de training niet meer inzien omdat deze ineens was veranderd naar dinsdag. Ik betaal er juist voor dat ik de app kan openen en gelijk aan de slag kan zonder na te denken.... Nog meer ergernis. Na de eerste training (opdrukken tegen een bankje) had ik een enorm heftige reactie van spierspasmes. Flauwgevallen midden in de supermarkt. Niemand, ook de huisarts niet, kon me vertellen wat dit heeft veroorzaakt. Mijn coach van PBP dacht goed mee en op zijn aanraden contact gezocht met PBP via een mutatieformulier. Aangevraagd geen heftige triceps oefeningen (opdrukken) meer toe te voegen aan mijn schema. Binnen no time geregeld. Maar je raadt het al: er kwam een update van de app (die updates kwamen sowieso om de haverklap voor, was je net gewend aan nieuwe oefeningen kon je weer opnieuw beginnen) en opdrukken kwam er net zo hard weer in voor. Ik blijf er toch niet achteraan gaan?! Weer irritatie. Ik kan nog even doorgaan. Maar op een gegeven moment wist ik zeker dat dit niks voor mij was. In alle redelijkheid, met uitgebreide uitleg, gemaild met de vraag of ik kon stoppen. Maar nee, geen enkel begrip. Ik moest gewoon 8 maanden blijven betalen. Klantvriendelijk? Ho maar.
Mijn pbp is nog maar net begonnen en daarom kan ik er nog niet over oordelen. Daarom kan ik het ook nog niet aanbevelen. Vraag dit over een paar maanden en dan kan ik eerlijk dit beoordelen.
Hi Rosa, Bedankt voor je eerlijke feedback! We horen graag van je wanneer je vragen of feedback hebt. Je kan ons altijd bereiken op [email protected]. Nog heel veel plezier met jouw Personal Body Plan Rosa! Groetjes, TeamPBP
Ik begon met personal body plan, wist er niet heel veel van. Kort wel wat ervaringen gelezen. Spannend om te beginnen maar werd meteen door personal coach en de lessen goed begeleid om beetje bij beetje erin te komen. Je word niet overweldigd met info en dat is uiteindelijk ook wel prettig, stap voor stap je alles eigen maken! Nu ben ik iets langer dan een maand bezig en merk al aardig wat positieve veranderingen. Gewicht langzaam naar beneden en fitter! Alles is goed vol te houden en ook je eet patroon aanpassen vind ik helemaal perfect in plaats van overal vervangingen voor. Zo kom je steeds meer over voeding te weten en weet je wat goed werkt voor jezelf. Daarnaast feedback van coach, een fijn gevoel dat iemand in het proces mee kijkt. Tot nu toe heel erg tevreden, geen spijt dat ik deze spannende keuze gemaakt heb!
Hi Esther, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat ontzettend goed om te lezen dat je een heel positieve start aan jouw plan hebt kunnen maken en wat leuk dat je al zoveel progresie ervaart, ook in de kennis over bijvoorbeeld voeding. Nog heel veel plezier met jouw Personal Body Plan gewenst Esther! Groetjes, Team PBP
Personal Body Plan is een uitstekende manier om je bewust te maken van je eigen eetgewoonten. Op basis van omstandigheden krijg je een persoonlijk voedingsplan en worden trainingen aangepast.
Hi Stef, Bedankt voor je mooie beoordeling! Nog heel veel plezier gewenst met jouw Personal Body Plan. Groetjes, TeamPBP
Ik ben een maand geleden begonnen en heb 3 weken geleden corona gekregen. Dit is de eerste week dat ik weer een beetje train en mijn voeding invoer. Maar de eerste week vond ik de hele opzet top en heb ik een goede en meelevende coach
Hi Esther, Bedankt voor je beoordeling. Heb je ergens hulp bij nodig of heb je feedback voor ons? We staan graag voor je klaar. Je kan ons bereiken via [email protected]. Groetjes, TeamPBP
Nu iets meer dan een maand bezig met al positieve resultaten! Ik ervaar de calorie tracker erg handig. Fijn dat hij opgeslagen en veel gebruikte producten onthoud. De gedrags lessen doordeweeks zijn ook tof! Ik vind wel dat de trainings schema beter ontwikkeld kunnen worden. Ik had eerst park gekozen. Daarin waren de oefeningen makkelijker en minder dan toen ik naar home switchte. Terwijl je de home oefeningen ook in het park zou kunnen doen. Een deel kwam wel overeen maar sommige niet. Doordat ik home heb ontdekt heb ik beter en uitdagender kunnen trainen dan dat ik op park was gebleven. Verder is het aanbod erg uitgebreid in voorbeelden, workouts, duidelijke filmpjes als voorbeeld. Tof gedaan. Ook leuk dat je per oefening kan invullen hoe het ging en hoeveel hh en kg en dat hij dat onthoud. Helemaal top. Ik merkte wel dat ik de oefeningen op een gegeven moment helemaal zat werd. Gezien ik 3 x per week veel dezelfde oefeningen deed. Ik snap dat het nodig is voor de fase en aansterken etc. Maar dat vergroot wel de kans dat mensen (in ieder geval ik) geneigd zijn om hun motivatie te verliezen en dat het lichaam niet geprikkeld word met cardio bijvoorbeeld. Afwisselen met HIT bijvoorbeeld. Ik doe dat er zelf ernaast. Daarom ben ik benieuwd naar de volgende sport fase en hoop ik dat daar andere oefeningen in zitten.
Hi Luana, Bedankt voor je mooie beoordeling en voor je feedback. Ontzettend fijn om te lezen dat je een positieve ervaring hebt als het aankomt op de tracker en de gedragslessen. Wist je dat je een gewenste wijziging in je trainingsschema via de app kan aanvragen? Dat kan door naar het menu te gaan, dan naar training, daar te klikken op "mijn trainingsschema's" en in het volgende scherm onder het schema waar je een wijziging voor wilt aanvragen te klikken op "wijziging aanvragen". Je kan dan ook aangeven dat je graag wat meer afwisseling zou zien in jouw trainingsschema. Nog heel veel plezier met jouw plan Luana! Groetjes, TeamPBP
Nog niet zo lang bezig. Maar goede begeleiding en ondersteuning alleen wel elke keer dezelfde oefeningen. Beetje afwisseling is wel fijn
Hi Carolien, Bedankt voor je berichtje. Wat tof dat je, ondanks dat je nog niet zo lang bezig bent, blij bent met de begeleiding en ondersteuning. Wist je dat je een gewenste wijziging in je trainingsschema via de app kan aanvragen? Dat kan door naar het menu te gaan, dan naar training, daar te klikken op "mijn trainingsschema's" en in het volgende scherm onder het schema waar je een wijziging voor wilt aanvragen te klikken op "wijziging aanvragen". Je kan dan ook aangeven dat je graag wat meer afwisseling zou zien in jouw trainingsschema. Nog heel veel plezier met jouw plan Carolien! Groetjes, TeamPBP
Personal Body Plan is een hele fijne methode om je levensstijl te veranderen zoals te gaan sporten en bewust te worden van hoeveel je eet en wat je eet. Het is ook super dat er een coach met jou gekoppeld word die bij jou past!
Hi Samantha, Bedankt voor je mooie beoordeling. Nog heel veel plezier gewenst met jouw Personal Body Plan. Groetjes, TeamPBP