Goede balans en haalt het beste in mij naar boven. Mijn coach Stef is top en helpt mij goed met het behalen van mijn doel. Geen seconde spijt van dit besluit
Hi Kim, Bedankt voor je mooie beoordeling :-) Groetjes, TeamPBP
Ik heb zoveel geprobeerd, en ik heb eindelijk iets dat werkt, fijn om een coach te hebben die meekijkt en tips&tricks heeft, goeie motivatie en een stok achter de deur. Ondanks Corona en gesloten sportscholen toch een manier om aan mezelf te werken. Ik ben super enthousiast omdat ik zonder dom dieet, toch afval en steeds fitter en sterker word.
Hi Robert, Bedankt voor je mooie beoordeling. Goed om te lezen dat jouw nieuwe lifestyle je nu al fitter sterker heeft gemaakt. Nog een heel fijn plan gewenst! Groetjes, TeamPBP
Fijne app. Een goeie klik met mijn coach en inmiddels al resultaat.
Hi Coreije, Bedankt voor je mooie beoordeling :-) Groetjes, TeamPBP
Ik ben pas een maand bezig maar Personal Body Plan is echt een totaalpakket. Voeding, sporten, coaching en mindset. Heel fijn om precies te weten wat je binnenkrijgt aan voedingsstoffen. Je trainingsschema staat netjes elke week voor je klaar. Je coach helpt je met je vragen en niet te vergeten: motiveert je enorm om door te gaan!
Hi Kim, Bedankt voor je mooie beoordeling :-) Groetjes, TeamPBP
Pbp werkt voor mij heel goed, het is effectief om te weten dat iemand met je mee kijkt en als je vragen hebt deze heel makkelijk kunt stellen. Waar ik normaal zou denk het zal wel, laat maar zitten is er nu iemand die me daarmee helpt en dat tegen gaat. Het trainingsschema is heel gepersonaliseerd, om het te veranderen wanneer je bijvoorbeeld bepaalde dingen niet in huis hebt of wanneer je bepaalde oefeningen niet kunt kanoptimaler, maar voor op afstand zeker boven gemiddeld kwaliteit!
Hi Isa, Bedankt voor je mooie beoordeling! Nog heel veel plezier met jouw Personal Body Plan gewenst. Groetjes. TeamPBP
Zeer prettige en professionele begeleiding!
Hi Fleur, Bedankt voor je mooie beoordeling! Nog een heel fijn Personal Body Plan gewenst. Groetjes TeamPBP
in de eerste maand ben ik al veel veranderd in eet gewoonte en eet gedrag. dit heeft een positieve invloed op mij en de ondersteuning die ik krijg werk perfect!
Hi Jelle, Bedankt voor je mooie beoordeling. Een heel goed vervolg van jouw plan gewenst! Groetjes, TeamPBP
Naar mijn idee moet de app nog wel verder ontwikkeld worden. Het lijkt nu een betaversie omdat er nog veel kinderziektes in zitten. De intake heb ik wel 3 x in moeten vullen omdat de lijst niet was opgeslagen. Je moet ook aangeven welke blessures je hebt en welke sportapparatuur en vervolgens wordt er in je 'persoonlijke schema' niet goed rekening gehouden met je ingevulde lijst. Vervolgens moet er meerdere keren over en weer gemaild worden om tot een schema te komen die overeenkomt met je ingevoerde lijst. Ook qua gebruiksvriendelijkheid kan de app nog veel slagen maken. De app ziet toe of je genoeg van bepaalde macro's binnenkrijgt. Ik had gehoopt dat de app zou bijdragen aan een juiste verdeling van de macro's door bijvoorbeeld aan te geven: Oh je hebt vandaag nog vetten over maar je zit wel aan je koolhydraten, je kunt nog product X eten. Maar de app werkt alleen andersom, namelijk zoek een product en hij vult in hoeveel macro's het bevat. Echt een gemiste kans. Positief vind ik dat er een ruim assortiment aan voedingsmiddelen is om te kiezen en dat ik een fijne coach heb. Negatief dat je meteen een half jaar vast zit aan het abonnement terwijl de app mijns inziens nog ver onderontwikkeld is en niet persoonlijk.
Hi Hanneke, Bedankt voor je beoordeling en je feedback over de app! Top dat je de tijd neemt jouw feedback op te schrijven en met ons te delen. Ik begrijp je en zal deze feedback intern bespreken. Dan gaan we met het team bepalen welke punten we meenemen in eventuele volgende updates van de app. Heb je nog verdere feedback neem dan gerust weer contact op, dat kan op [email protected]. Groetjes, TeamPBP
Er is prima met de app te werken. Wat ik mis is dat de app niet gekoppeld kan worden met je smartphone zodat er een nog persoonlijker plan gemaakt kan worden. Ook vind ik het jammer dat het lang duurt voordat er een aanpassing komt bij een aanvraag voor een wijziging in de training (1,5 week geleden aangevraagd en nog niet veranderd. Nogmaals de aanvraag gedaan dus ben benieuwd.
Hi Sandra, Bedankt voor je beoordeling en je feedback! Ik zie dat je een wijziging voor het aantal trainingen hebt aangevraagd en dat deze er met ingang van vorige week ook in stonden. Dankjewel voor jouw feedback over de app! We zullen je feedback doorgeven aan ons development team. Nog een heel goed Personal Body Plan gewenst Sandra! Groetjes, TeamPBP
Zeer positief. Invullen van voeding, helpt enorm met bewustwording van wat ik te veel en te weinig binnen krijg. De coach erbij is voor mij het allerbelangrijkste. Anders blijf ik in mijn hoofd zitten. En ga ik heel snel mijn oude gewoontes en manieren volgen. Nu kan ik het delen. Vooral mijn obstakels. Waardoor ik niet afhaak maar voor t eerst in mijn leven geloof dat ik kan veranderen naar een voor mij permanente gezonde, positieve levensstijl.
Hi Marga, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat goed om te lezen dat het delen van de obstakels goed helpt. Zo is jouw coach een echte stok achter de deur. Nog heel veel plezier met jouw Personal Body Plan Marga! Groetjes, TeamPBP
Ben nu een maandje ver, en de resultaten zijn altijd zeer duidelijk zichtbaar en voelbaar. Ik ga zeker ermee verder om mijn doel te bereiken!! Want heb er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken met PBP, en de juiste mentaliteit van jezelf natuurlijk. Het is geen wondermiddel, maar wel een enorm groot hulpmiddel. ;)
Hi Pieter, Bedankt voor je ontzettend mooie beoordeling! Je hebt gelijk, het is geen wondermiddel, je moet het uiteindelijk immers zelf doen. Dat betekent dat je heel trots op jezelf mag zijn dat je nu al progressie hebt geboekt. Nog heel veel plezier met jouw plan Pieter. Groetjes, TeamPBP
Ik kan echt iedereen aanraden om te starten met Personal Body Plan! PBP geeft je handreikingen om de beste versie van jezelf te worden. De 4 peilers: gedrag, voeding, training en herstel voorzien je van alle informatie die je moet weten om gezond te kunnen afvallen, en net zo belangrijk, dit aan te passen in een levensstijl die voor jou werkt! Jouw online PBP staat voor je klaar om je daarbij te ondersteunen. Voor mij heeft het al veel gebracht, niet alleen op fysiek gebied, maar ook mentaal heeft het mij geholpen dingen op een andere manier aan te pakken. Ik voel me in balans, ik kan echt wel stellen dat ik dit o.a. te danken heb aan PBP. Twijfel je? Echt niet doen! Start en investeer in jezelf! Ieder mens verdient dit!
Hi Linda, Bedankt voor je ontzettend mooie beoordeling. Wat goed om te lezen dat je je in balans voelt! Dat is het allebelangrijkst. Nog heel veel plezier gewenst met jouw Personal Body Plan Linda. Groetjes, TeamPBP
Ik ben enorm blij dat ik ben begonnen met Personal Body plan! Mijn coach geeft me een stok achter de deur om verder te gaan. De app is super van in omgang en ik vind echt dat je 200% waar voor je geld krijgt.
Hi Julia, Bedankt voor je ontzettend mooie beoordeling! Nog heel veel plezier gewenst met jouw Personal Body Plan. Groetjes, TeamPBP
Na lang twijfelen toch aan personal body plan begonnen. Je kiest zeld een choache die goed bij je past wat het nog fijner maakt. Je word goed begeleid van een afstand . Na tijdje ga je zeker verschil . Ik ben zwaar tevreden.
Hi Figen, Bedankt voor je mooie beoordeling. Super om te lezen dat je zwaar tevreden bent :-) Nog heel veel plezier met jouw plan! Groetjes, TeamPBP
Fijne coach. Goed trainingsprogramma veel afwisseling in wat je kunt eten. Geen hongergevoel
Hi R, Bedankt voor je beoordeling! We zouden graag van jouw feedback leren om onze diensten te verbeteren. Mocht je feedback voor ons hebben dan kan je altijd even contact opnemen via het contactformulier of op [email protected] Nog een heel fijn plan gewenst R! Groetjes, TeamPBP
De app voelt als een website in een app versie. Algemeen overzicht is duidelijk. Alles over gedrag is veel tekst om op een smartphone te lezen ==>beter 'snackbites' Voeding: Het invullen van de kcal nogal omslachtig. Ik verlies nog te veel tijd om alles in te putten. Ik gebruik de app nu twee maanden, en begin -eindelijk- het systeem te begrijpen van hoe ik zelf porties kan aanmaken. Een handige instructie of uitleg zou enorm geholpen hebben. (Instructional design) Jullie gaan er een beetje van uit dat mensen de interface intuïtief vinden maar ik heb bijvoorbeeld al een app als yazio gebruikt en dan kom je in deze app waar bepaalde dingen dan niet mogelijk zijn, dan is dat frustrerend. Tip: verken eens andere apps en zie hoe zij werken en zoek dan jullie blinde vlekken. Als je al de hele tid zit te developen, ken je je product maar is het moeilijker om het uit te leggen aan beginners. Niets mag evident zijn, zorg ervoor dat je alles verduidelijkt.,(of opvraagbat indien er onduidelijkheden zijn) Er zijn twee zaken : jullie leggen jullie methodologie uit maar je vergeet de interface uit te leggen. Akkoord, een goede interface 'should speak for itself' maar als ik eerlijk ben, is dat niet het geval bij jullie app, dus dan heb ik liever dat je een beetje meer instructional design implementeert om de huidige gebruikers op weg te helpen.
Hi Marieken, Bedankt voor je uitgebreide feedback. Ontzettend fijn dat je de tijd hebt genomen deze feedback voor ons op papier te zetten. Alle feedback zet ik door naar ons development team. Zij werken hard aan eventuele bugs en nieuwe features die kunnen bijdragen aan het verbeteren van de diensten van Changing Life waaronder de Personal Body Plan app. Nogmaals heel hartelijk bedankt Marieken! Nog een goed Personal Body Plan gewenst. Groetjes, TeamPBP
3 x per week heb ik coaching. Mijn eerste coach was al snel weg, omdat ze het werk niet meer kon combineren. Tweede coach is prima, maar niet de motivatie die ik had gehoopt. Ik val niet af, vul alles keurig in maar er gebeurt niks. Ook mijn omtrek blijft hetzelfde. Dit blijf ik aangeven maar ik moet “volhouden”. Ik wil dat er gekeken wordt naar wat wel voor mij werkt, en dat gebeurt dus absoluut niet.
Hi An, Bedankt voor je review, super goed dat je dit aangeeft. Ik stuur je even een mailtje. Ik zou graag jouw toestemming krijgen om mee te kijken in jouw plan zodat we het over het verloop van jouw plan kunnen hebben en zodat we samen kunnen kijken naar waar ik je mogelijk nog kan helpen. Als het nodig is kan ons team van experts ook nog mee kijken naar waar er eventueel verbetering mogelijk is. Ik ontvang graag je antwoord op mijn mailtje en hoop je te kunnen helpen :D Nogmaals bedankt voor je review en een goede dag gewenst, TeamPBP
Zelf vind ik de app erg prettig, het invoeren en afwegen van het eten moet ik mezelf wel scherp op houden. En wil soms vaste recepten van mezelf invoeren zoals bananenbrood en het zou fijn zijn als je dit kon opslaan met een foto. De workout les heb ik wel eens een storing in gehad waarbij verschillende oefeningen er 6x achter elkaar in stonden. Verder erg fijn om ook een les mee te doen! Ik ben zeer tevreden en het lijkt me leuk zelf uiteindelijk ook te gaan coachen!
Ik vind pbp een hele fijne en relaxte manier van begeleiding bij het bereiken van je doel. Je moet het uiteraard zelf doen maar toch heb je altijd iemand om op terug te vallen. Ik vind het lastig om alle voeding goed bij te houden maar het is ook een soort spel, een leuk spel waarbij je ook joh resultaat boekt!
Nu ongeveer 6 weken bezig met pbp, echt een wereld van verschil nu al. Word super begeleid door mijn coach Baer. Als ik vragen heb worden die snel beantwoord en het gaat allemaal lekker tot nu toe.
Door het PBP heb ik in korte tijd veel geleerd over voedsel en ook precies begrepen wat ik beter anders kon doen. Het is een onvergetelijke les. Het is fijn dat ik kan vertrouwen op het programma; als ik het gewoon doe, volgt het resultaat vanzelf. Geen zorgen dus over de aanpak, en dat is heel fijn! De trainingen zijn op maat. Ik vind het heel fijn dat ik ze gewoon thuis kan doen. Het hele gezin leert mee en de kinderen zien hoe mama gezond eet en zich inzet voor een gezonder lijf. Ik denk dat dat ook voor hen goed is. Eerdere pogingen om te veranderen strandden in uitstelgedrag. Nu lukt het me met plezier!
Hi Paula, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat ontzettend tof om te lezen "nu lukt het me met plezier". We wensen je nog heel veel plezier met het vervolg van jouw plan. Groetjes, TeamPBP
Ik ben heel blij dat ik met begonnen met PBP. In eerste instantie moest ik erg wennen en kon ik bijna niet geloven dat dit me ging helpen m'n doelen te behalen (want voor m'n gevoel mocht ik nog veel te veel eten). Langzaam leer ik nu het 'dieet denken' achter me te laten en ontdek ik dat gezond en lekker eten echt te combineren is, maar wel met mate. De app geeft zoveel inzicht en houvast. Ik ben super blij met de keus voor PBP en vindt het wekelijks contact met m'n coach erg fijn!
Hi Monika, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat goed dat je al stappen maakt in het los komen van het dieet denken en meer aan het kijken bent naar het aanpassen van je lifestyle. Nog heel veel plezier met jouw Personal Body Plan! Groetjes, TeamPBP
Er wordt goed gekeken naar wat er binnen de mogelijkheden ligt. Erg fijne begeleiding in voeding en beweging, maar ook mentaal.
Hi Hanneke, Bedankt voor je mooie beoordeling! Groetjes, TeamPBP
PBP Is heel erg persoonlijk gericht. Zowel je eetbudget als je trainingsplan wordt aangepast naar jou lichaam en wensen. De persoonlijke begeleiding is ook heel fijn. Het is een stok achter de deur en als je ergens niet uit komt kun je bij iemand terrecht die je begrijpt. Ik voel me al een stuk fitter en ben in 2 maanden al bijna 7kg kwijt. Een echte aanrader omdat je niet gaat voor de snelle kilo's maar voor resultaat op lange termijn. Niet diëten maar om leren gaan met voeding en met vallen en opstaan. Ook je mindset rondom eten en je lichaam wordt ten goede veranderd door de dagelijkse gedragslessen.
Hi Loes, Bedankt voor je ontzettend mooie beoordeling! Wat goed om te lezen dat je je al zoveel fitter voelt. Naast de kilo's die je inmiddels kwijt bent is dat een super tof resultaat. Nog heel veel plezier met jouw plan Loes. Groetjes, TeamPBP
Ik heb al aardig wat lijnpogingen achter de rug. Deze poging is het meest succesvol. Je vindt een " way of life" door de combinatie van de lessen, trainingen, de bewustwording van wat je eet die weergegeven worden in macronutrieten en de coaching waar nodig. Je moet het natuurlijk zelf doen en discipline hebben maar bovenstaande zaken helpen mij enorm. Ik ben er blij mee
Hi Anja, Bedankt voor je mooie review. Wat goed dat je al echt een lifestyle verandering hebt kunnen toepassen. Nog heel veel plezier met jouw Personal Body Plan Anja! Groetjes, TeamPBP