Vanaf moment eerste kennismaking tot en met levering ben ik zeer tevreden, precies zoals afgesproken aan het begin.

De rust die Boris uitstraalde om te komen tot de opdracht en duidelijkheid hoe het gaat van komen tot opdracht en plaatsing. Ook het ontwerp verliep met de ontwerper in goede harmonie en na plaatsing is het gedenkteken / graf netjes achter gelaten. Al met al een fijne ervaring in deze moeilijke periode.

Fijne ervaring ondanks verdriet.

Ondanks het enorme verdriet en het gemis van mijn moeder. Hebben de medewerkers van Den Hollandsche Gedenktekens er alles aan gedaan om mijn wensen ten uitvoer te brengen. Er werd alle tijd voor ons genomen. Het gedenkteken is nog mooier geworden, dan ik had durven dromen. Ontzettend bedankt hiervoor.

De communicatie was prettig en empathisch. Er werd goed geadviseerd en meegedacht. Het project is van begin tot eind soepel verlopen.

Keurig verzorgd!

Heel goed.

Kwaliteit en vakmanschap

In zo een verdrietige periode wil je waar dat kan zo veel mogelijk ontzorgd worden. Bij Den Hollandsche gedenktekens wordt er naar je wensen geluisterd en er wordt mee gedacht. We hebben wel een periode moeten wachten (bijna 8 maanden) voordat de materialen voor het graf uit het buitenland waren ontvangen en bewerkt, maar uiteindelijk is het graf geplaatst. Het is dan ook heel mooi geworden en precies zoals wij hadden afgesproken.

Goede empathische hulp.

Prettig en fijn gesprek bij het ontwerpen van de gedenksteen. De medewerker was erg prettig en begripvol.

Mooie steen , heel mooi

Goed , mooi

super

Samenwerking zeer goed ervaren,er werd goed gecommuniceerd . Er werd ook goed geluisterd naar je mening en jullie gaven goede advies.

Waardevol

Prettig, altijd zelfde begripvolle dame aan de telefoon. Korte lijnen. Goede service. Begrijpen snel wat de bedoeling is. Mooi resultaat.

Goed, netjes en meedenkend. Communicatie goed. Super

Van A t/m Z was alles goed geregeld. Communicatie goed, netjes afgewerkt en precies zoals besproken.

Precies uitgevoerd zoals afgesproken.

Prettig, hielden ons heel goed op de hoogte van de voortgang.

wij zijn heel te vrede over het werk wat geleverd is dank jullie wel.

goed geluisterd naar onze wensen en vriendelijk

Zeer klantvriendelijk maatwerk met veel menselijke aandacht

heel plezierig, inlevend meedenken, ruimte bieden en erg professioneel

Uiteindelijk alles goed gekomen

Voelde begrip voor onze situatie

Een hele prettige ervaring

Het was een fijne en een goede samenwerking werden goed geholpen in het uitzoeken van alles. Wat goed was en wat niet goed was voor op een begraafplaats.

Een mooi gedenkteken, soepel overleg en prettig contact.

Goede suggesties voor ontwerp. Ontzorging doordat Den Hollandsche overleg met kerkhof voert.

UItstekend

Vanaf het begin bij onze eerste ontmoeting in de showroom, we mochten even rondkijken en maakten een afspraak voor een gedenksteen. Op dag van de afspraak werden we ontvangen door Rik Kamphuis en dat hebben wij (mijn dochter en ik ) als prettig ervaren. Wij hadden onze wensen reeds gereed dus Rik kon gewoon aan de slag en wat hij ook deed. We wisten precies wat we wilde en werden daar in gesteund. We kunnen stellen dat het vrij snel ging en al onze wensen zoals een Steen, Tekst enz heel vlot werd afgehandeld. Ook de algehele handeling vanaf het bestellen tot en met de plaatsing van de gedenksteen, tussentijdse bericht geving was uitstekend!! Houd dat zo aan :)

Met respect

Deskundig

Boven verwachting

Een zeer fijne samenwerking We werden goed geholpen en er werd goed met ons meegedacht.Er werd in mogelijkheden gedacht.We werden uitstekend op de hoogte gehouden, via de mail,over de vorderingen van de steen en de plaatsing van de steen.Als wij vragen hadden werd er zeer snel gereageerd.De steen is echt prachtig!!!!!!!!!

Servicegericht en aanbevolen

We hebben onlangs een gedenkteken besteld bij Den Hollandsche. Hoewel er onverwacht een aanzienlijke vertraging optrad tijdens het transport, was het indrukwekkend hoe het team dit probleem heeft aangepakt. De organisatie heeft ons continu op de hoogte gehouden van de situatie en ervoor gezorgd dat de plaatsing werd uitgesteld, zodat wij aanwezig konden zijn bij dit bijzondere moment van plaatsing. De manier waarop zij deze moeilijke situatie professioneel hebben afgehandeld en verantwoordelijkheid hebben genomen voor de vertraging, getuigt van hun toewijding aan klanttevredenheid. Ik waardeer hun inzet en zou dit bedrijf zeker aanbevelen. Met dank, Fardin Naiemi

Jullie z'n allemaal meelevend en meedenkend

Jullie z'n allemaal vriendelijk meelevend meedenkend . En als we vragen hadden werd meteen geantwoord of uitgezocht na antwoord ..

Heel fijn

Jullie begrijpen goed wat wij wilden waren vriendelijk en mee denkend

Wij zijn Super netjes geholpen.

Heel fijn. Goed meedenken. Nemen alle tijd voor je. Echt heel fijn.

Heel goed en fijn geholpen

Het was fijn dat wij rustig de tijd hadden, en goed konden beslissen. Ook fijn dat toen we nog een vraag hadden, heel goed werden geholpen.

Betrokken met het samenstellen van een steen!

Er werd met veel aandacht geluisterd naar de wensen. En daarna werd er een mooi ontwerp gemaakt en samenstelling van de kleuren steen. Fijn geholpen! Alleen één opmerking! Helaas heeft de bloemenvaas een te kleine opening, waardoor er niet veel bloemen in passen.

Pascalweg 3

6662 NX Elst

0481 - 371 333

Over Den Hollandsche

Al ruim 75 jaar maken wij bijzondere en persoonlijke grafmonumenten. Het is bijzonder om te zien hoe uit uw ideeën altijd iets moois wordt gerealiseerd. Op deze pagina stellen verschillende mensen zich aan u voor. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en samen zijn wij Den Hollandsche.