Professioneel en betrouwbaar

Onlangs voor 2e keer 'zaken' gedaan met Den Hollandsche. Het persoonlijke contact, het meedenken en het nakomen van de gemaakte afspraken heb ik als bijzonder prettig ervaren.

Steen zoals besproken. Er wordt uitgebreid tijd voor je genomen en geluisterd naar je.

Zeer prettig

We hebben holde begeleiding en informatie gehad

Vriendelijk ontvangst, alle ruimte om rond te kijken en overleggen.

Heel prettig contact

Steeds terug koppeling ter goedkeuring van wijzigingen

zeer prettig, vriendelijk en heel goed geholpen en advies gekregen.

Het gesprek verliep prettig, er werd goed geluisterd naar onze wensen. De adviezen waren duidelijk en goed en wij kregen koffie of thee aangeboden. De voor- en nadelen van verschillende materialen werden goed uitgelegd. Niets was teveel. Er werd goed de tijd genomen Ook kregen wij de gelegenheid om via whatsapp contact op te nemen met mijn oudste dochter in Nijmegen.

prima geholpen en het monument was helemaal naar wens

Het was een prettige ervaring omdat Ben echt de tijd voor ons nam en met ons meedacht.

Geweldig respectvol.

De gedenksteen is precies naar onze wens en het is zo ontzettend mooi geworden. Er is er met zorgzaamheid en zorgvuldigheid omgegaan met de nabestaanden tijdens het gesprek, uitvoering en plaatsing van de gedenksteen. Er is nu een prachtig graf die met zoveel liefde bezocht wordt. Onze dank daarvoor.

perfect, er is met veel zorg en respect met ons omgegaan

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Den Hollandsche. Het hele proces verliep soepel en professioneel. Ze hebben het gedenkteken zelfs op tijd voor de verjaardag kunnen leveren en plaatsen, wat voor ons een bijzonder belangrijk moment was. Het resultaat is precies zoals we het in gedachten hadden en we zijn ontzettend blij met het eindproduct. Ik wil het team bedanken voor hun zorgvuldigheid en de uitstekende service die ze hebben geboden.

Dik tevreden over de samenwerking.

Fijne samen werking en netjes iedere keer contact via de mail.

Wij hebben de samenwerking als bijzonder prettig ervaren.

Ons bezoek in Elst verliep zeer prettig, een goede voorlichting Op basis daarvan konden wij een goede keuze maken. Tijdens het proces werden wij voortdurend op de hoogte gehouden. We zijn inmiddels op de begraafplaats geweest, Het graf ziet er keurig uit, waarvoor onze hartelijke dank.

Mijn ervaring die ik met u heb gehad, geweldig, een 9.

Vanaf het begin tot dat het gedenkteken is geplaatst ben ik heel goed geholpen, vriendelijke mensen en ga zo door met uw werkzaamheden. Ik zie geen verbeter punten. Het was een hele goede ervaring, ga zo door. Dank en nog eens dank u wel.

Heel fijn geholpen.

Er werd met ons meegedacht, als prettig ervaren.

Heel correct

Heel prettig

De medewerkers zijn vriendelijk en geduldig en ze hebben mij goed geholpen bij het kiezen van een grafsteen. Ik ben heel blij en dankbaar met de resultaat.

Gewoon geweldig!!

Ik vind dat ik super goed door jullie geholpen ben en steeds overal goed van op de hoogte ben gesteld. En het eindresultaat is echt prachtig. Ben er heel erg "blij" mee. Dank jullie wel.

Nathalie heeft heel erg meegedacht met wat ik wilde

Geweldige ervaring door het mooie meedenken en uitvoering

Zeer prettig,hele goede service. Wij zijn zeer tevreden over het grafmonument. Op een respectvolle manier ontvangen/behandeld. Dank jullie wel voor de goede service.

Waardevol, met respect voor elk individu werd gedenkteken ontworpen, en alle tijd voor onze afspraak.

Samen om de tafel met mijn kinderen en Boris, in Wezep, bracht ons in stapjes naar het gedenkteken. Fijn dat in het klantportaal elk kind, voorafgaand, zijn/haar idee kon inbrengen vanuit de gedenkteken-foto-voorraad. Boris hielp om alle ideeën bij elkaar te krijgen. Ik werd op de hoogte gehouden hoe de planning-situatie was. Het SMS bericht toen het was geplaatst vond ik meer dan fijn ! De plantjes en spullen die op de grafheuvel stonden waren netjes verzameld, en stonden voor het gedenkteken.

Duidelijk en er is gedaan wat afgesproken is.

Een goede ervaring in een moeilijke tijd. Rustig en er werd alle tijd voor genomen.

Heel professioneel maar ook rekening houdend met onze emoties en wensen

Als heel prettig en professioneel, meedenkend en vooral rekening houden met de wensen. Rik was erg betrokken, ervaren en heel prettig waardoor we ook de juiste keuze hebben kunnen maken qua monument.

Alles is volledig naar onze wensen gegaan.

Er is heel goed naar ons geluisterd en met ons meegedacht.

Alles prima volgens afspraak.

We hebben het als goed ervaren.Alles volgens de afspraak.

Keurig

Prima heel netjes

Alles snel en naar onze zin geregeld

Via het portaal kon ik voortgang makkelijk volgen.

Pascalweg 3

6662 NX Elst

0481 - 371 333

Over Den Hollandsche

Al ruim 75 jaar maken wij bijzondere en persoonlijke grafmonumenten. Het is bijzonder om te zien hoe uit uw ideeën altijd iets moois wordt gerealiseerd. Op deze pagina stellen verschillende mensen zich aan u voor. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en samen zijn wij Den Hollandsche.