Enorm blij dat wij bij jullie zijn terechtgekomen

Wij hebben de warme ontvangst, professionele en toch persoonlijke aanpak en vlotte afhandeling van ons order enorm gewaardeerd. Geert van der Wielen heeft ons goed geholpen bij het uitkiezen en vervolledigen van een passend gedenkteken voor mijn man. Het ontwerp dat bij ons eerste en enige bezoek werd gemaakt gaf ons onmiddellijk het vertrouwen om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij zijn in Nederland terecht gekomen omdat wij in België niet echt onze smaak vonden en bij onze zoektocht op de website van Den Hollandsche terechtkwamen. De plaatsing van het gedenkteken is dan ook de bevestiging dat we de juiste keuze maakten. Het is helemaal wat we verwachtten en zelfs meer nu het concreet is. In België is het gebruikelijk dat de « steenkapper » zijn gegevens achterlaat op het gedenkteken dmv een permanent metalen plaatje op een minder prominente plaats. Zelfs niet de kleinste verwijzing werd aangebracht door Den Hollandsche, het siert jullie, en toch hoeven zij niet bescheiden te blijven met zo een mooie en respectvolle dienstverlening. Ik beveel dit bedrijf dan ook van harte aan.

Heel persoonlijk en goede service

Alle wensen zijn tot in de detail gerealiseerd met een prachtig resultaat een hele fijne communicatie gedurende de gehele periode tot aan de aflevering

Een professionele teams en goede service

Een hele mooie gedenkteken geplaatst voor onze neef , we zijn heel tevreden met den hollandsche .

Geweldig!

Na het overlijden van mijn man heb ik gelukkig Den Hollandsche benaderd. Wat een fijne mensen, Geert kwam bij me thuis en dacht mee met mijn wensen. We kwamen tot een heel mooi en exclusief monument en het is exact geworden zoals het ontwerp was. Keurig geplaats. Ook contact tussendoor verliep makkelijk en prettig. Al met al een dikke 10!

persoonlijke prachtige aanpak, met een mooi resultaat

De ontvangst voor het ontwerpen van het monument was ongelofelijk aangenaam, er werd veel tijd genomen en samen mee gedacht. Aanpassingen aan het idee van thuis uit ging ook enorm vlot. We zijn zo tot een heel mooi ontwerp gekomen. Corona vertraagde de boel wat, maar kreeg steeds goede communicatie, ook als bij het plaatsen een klein detail misliep, werd dit gecommuniceerd en rechtgezet. Het monument is echt heel erg prachtig geworden en straalt echt mijn dochtertje uit.

Correct, vriendelijk, vakkundig

Ze nemen alle tijd en geven goed advies

Prachtig monument

Wij zijn prima geholpen door Geert bij het samenstellen van het grafmonument van mijn moeder. Het resultaat is prachtig.

Wij zijn vandaag fantastisch geholpen in Rotterdam door Chef. Er is ruim de tijd voor ons genomen om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke eindproduct perfect naar wens is. Het filiaal is ronduit prachtig en alles is tot de puntjes verzorgd. Ronduit een fantastische service.

Bedankt

In augustus 2021 was ik er emotioneel eindelijk aan toe om een grafmonument uit te zoeken voor het graf van mijn ouders (mijn nichtje meegenomen ter ondersteuning). Wij werden op de locatie in Wezep ontvangen in een ontspannen en persoonlijke sfeer door Boris (grafisch vormgever). Ik wist goed wat ik wel en wat ik vooral niet wilde en kreeg alle tijd om rond te kijken in de inspiratietuin. Helaas was niet alles te leveren van wat ik in mijn hoofd had, maar dat is oké, dit geeft mij wellicht de ruimte om mijn vaardigheden als beeldend kunstenaar weer aan te boren. In december werd het grafmonument geplaatst. Tot mijn verdriet en teleurstelling werd het echter niet opgeleverd zoals ik dit met Boris had besproken. Ik heb vervolgens direct telefonisch contact gezocht met hem: teleurstelling en frustratie aan mijn kant van de telefoonlijn. Aan de andere kant: een grote mate van rust, geduld en inlevingsvermogen. Dit was inderdaad niet volgens opdracht uitgevoerd en hij zou ervoor zorgen dat het z.s.m. werd aangepast. En inderdaad, enkele weken later is het grafmonument aangepast en voldoet het nu precies aan mijn wensen. Boris, en alle medewerkers van Den Hollandsche (Wezep) die hebben meegewerkt aan het verwezenlijken van het grafmonument; bedankt! Dankzij jullie heb ik nu een prachtige plek om de twee voor mij meest dierbare personen te gedenken.

Have faith

Natuurlijk padreee :)

In goede handen!

Geert heeft ons op een fijne manier geholpen. Nam de tijd om de vele mogelijkheden met ons te bespreken en dacht goed met ons mee. In het traject daarna zijn wij goed begeleid. Het graf is netjes geplaatst. Kortom wij kunnen dit bedrijf met een gerust hart aanraden!

Keurig gedenkteken, volledig naar wens!

Heel netjes geholpen, alles keurig in stappen afgehandeld. Met uiteindelijk een heel mooi eindresultaat!

Vakwerk

Vakwerk geleverd, uitstekend geadviseerd door Geert.

Ben heel blij met resonantie de ze geleverd hebben.

Super netjes

Ik had een eigen ontwerp van het gedenkteken. Uitgelegd hoe en wat. Samen uitgetekend op maat. Geduld en luisterend oor waren er zeker. Gedenkteken is ontzettend mooi geworden dankzij iedereen die meegewerkt heeft aan het ontwerp bij Den Hollandsche Gedenktekens Wezep. Ik raad iedereen aan om hier heen te gaan voor een gedenkteken. Echt een dikke 5***** Perfect

Uitmuntend

Vriendelijk personeel die de tijd neemt om het naar je wens te maken zoals jij het wilt. Je wordt goed op de hoogte gehouden over alles. Erg tevreden.

Prachtig, persoonlijk monument

“Helemaal naar wens. Ruime keuze en professioneel advies. Duidelijke communicatie. Plaatsing binnen de vooropgestelde tijd, vakmensen!.”

Prettige en persoonlijeke service

We zijn erg tevreden over de service van Den Hollandsche tijdens het gehele proces. Het gesprek met Geert over het ontwerp was prettig, en het was fijn hoe hij meedacht om er een persoonlijk monument van te kunnen maken. Door de Corona crisis was het proces vertraagd, maar we werden goed op de hoogte gehouden en het is uiteindelijk toch gelukt om de grafsteen net voor de eerste sterfdatum te plaatsen. We vinden het eindresultaat erg mooi geworden.

professioneel en meelevend bedrijf

Na het overlijden van mijn man en de vader van mijn kinderen ben ik in contact gekomen met Geert. Geert had een luisterend oor, en maakte een prachtig ontwerp. Met zijn passie voor het werk de juiste materialen aanbevolen. Voor het gedenkteken geplaatst kon worden ben ik goed op de hoogte gehouden door het bedrijf. Wat mij enorm heeft goed deed was het medeleven van het bedrijf rond de sterfdatum van mijn man. Na plaatsing was het resultaat zeer netjes. Het gedenkteken is zo gemaakt als ik had gehoopt.

Door de covid verliep het hele proces heel langzaam, maar uiteindelijk is het allemaal goed gekomen. Heb in de tussentijd regelmatig een en ander aangepast wat grafsteen betreft maar Marco werkte altijd mee . Heb dat als heel fijn ervaren. Want een grafsteen uitkiezen is niet niks, en brengt stress met zich mee Maar Marco deed zijn best om ons hier in goed te adviseren en te begeleiden.

Ich bin mit dem Produkt und dem Service der "Den Hollandsche" ausserst zufrieden.

Ich wollte einen klassischen, stilvollen Gedenkstein für meine Mutter, der die grundlegende Vorschriften des Friedhofs abdeckt. Auf der Website findet man bereits eine großes Assortiment aber, "Den Hollandsche" ist sicher ein Besuch wert! Die sehr professionelle und freundliche Beratung hat mir geholfen genau das zu bekommen, wonach ich suchte! 5 Sterne !

Mooie ontwerpen, perfecte uitvoering, prima service en communicatie.

Mijn dochter overleed in 2018. Samen met mijn overige twee kinderen heb ik de maten van de grafsteen bepaald en op de vestiging in Mijdrecht de steensoort gekozen, Dit alles in intensief overleg en correspondentie met de contactpersoon en de ontwerper, Vorig jaar overleed mijn vrouw. In een uitvoerig gesprek met de tegenwoordige behandelaar in Mijdrecht is een opzet en later een ontwerp gemaakt voor een aanpassing van de tekst op de steen, waarin beide geliefden vermeld worden. Hiervoor moest de steen geheel bewerkt worden. Dit werk en de herplaatsing op Zorgvlied is met grote zorg uitgevoerd. Wederom gebeurde dit alles in nauw contact met het bedrijf. Ik heb groot respect voor het vakmanschap en voor de stijl van werken en communiceren van Den Hollandsche.

Het resultaat voldoet aan al mijn wensen.

Het resultaat is een schrale, maar mooie troost na het plotselinge overlijden van mijn vriend.

Heel prettig contact

Er werd alle tijd genomen om de opties door te nemen in een zeer gemoedelijke sfeer. Was heel prettig.

Een lot uit de loterij: mijn contact met “Den Hollandsche”

Lieve mensen Dankbaar voor het in prettig overleg met Marco ontworpen en afgelopen dinsdag door jullie geplaatste gedenkteken voor Jules, die 12 november 2020 overleden is. Vanmiddag heb ik de begraafplaats Buitenveldert bezocht en het gedenkteken voor het eerst in het echt (buiten, naast de al bestaande grafzerken) gezien en alle lof voor de manier, waarop jullie nabestaanden begeleiden, meedenken en meeleven. In het bijzonder wil ik Marco Fronik bedanken, die geen makkelijke “opdrachtgever” aan mij heeft gehad, maar voor wie niets te veel was. Het gedenkteken straalt vakmanschap uit…….. Misschien……..wie weet………kijkt Jules toch van bovenaf mee en ik weet zeker, dat ook hij tevreden is met het eindresultaat…… Allen, die zijn/haar steentje hebben bijgedragen: heel veel dank Prachtig ook de tijdelijke “afdrukken”, die gevallen blaadjes achter laten op het Cortenstaal, waarvan de gedenkplaat gemaakt is Lute Visscher

Pascalweg 3

6662 NX Elst

0481 - 371 333

Over Den Hollandsche

Al ruim 75 jaar maken wij bijzondere en persoonlijke grafmonumenten. Het is bijzonder om te zien hoe uit uw ideeën altijd iets moois wordt gerealiseerd. Op deze pagina stellen verschillende mensen zich aan u voor. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en samen zijn wij Den Hollandsche.