Een stukje zorg word weggenomen en een dierbare herrinering achtergelaten.

Goede service en advies, gelijk reactie op vragen en onduidelijkheden. Oprecht geïnteresseerd. Communicatie ondanks Corona tijdperk was prima.

Flexibel en accuraat

Na een nare ervaring met een overlijden Is het fijn als je de dingen uit handen kan geven aan professionele mensen. Ondanks lange wachttijd ivm Corona was het de moeite waard. Een prachtig monument ie er geplaatst. En keurig netjes afgeleverd. Groeten John Hoffmans

Professioneel en heel persoonlijk

Samen met Geert in Tilburg, maakten we een mooie grafsteen voor ons zoontje. Aan de hand van 2 prenten heeft Geert tijdens onze afspraak een tekening gemaakt en later verder uitgewerkt. Wij wilden geen tekening op glas. Den Hollandsche zorgde ervoor dat onze tekening mooi in graniet werd gegraveerd. We konden zelfs werken met kleur. Het resultaat is echt waar we hoopten. In een moeilijke tijd zorgden Den Hollandsche voor oprechte en professionele communicatie. De verplaatsing van België naar Nederland zeker waard. Valerie

De foto’s geven een goed beeld en iedereen heeft hier (heel) positief op gereageerd.

Na een goede intake waarin werd meegedacht met de ideeën die we hadden werd e.e.a. vervolgens perfect uitgevoerd. Een aanrader.

We zijn erg vriendelijk en met goede zorg geholpen en behandeld.

Vanaf het allereerste contact moment geven ze je het gevoel dat ze met je meeleven en dat ze alles met zorg uitzoeken en behandelen. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. De showroom is klein en knus met veel mooie voorbeelden en keuzemogelijkheden, van traditioneel tot heel modern eigentijds. Per email wordt je goed en duidelijk op de hoogte gehouden vwb de status van het bestelde product en ook het plaatsen van het gedenkteken is keurig en netjes gedaan. We zijn erg tevreden over alles.

Een uniek gedenkteken

Wij zijn erg opgetogen over de grafzerk van onze ouders. Het is werkelijk een uniek stuk tussen de andere grafzerken op onze begraafplaats. Wij zijn ook heel tevreden over de dienstverlening van 'Den Hollandsche gedenktekens'. Vanaf het eerste gesprek tot de plaatsing van de grafsteen werd geen moeite gespaard om aan al onze wensen te voldoen. In elke fase van de ontwikkeling van de grafzerk werden wij heel goed geïnformeerd over de stand van zaken. Zo beschikken wij nu over een sober maar prachtig gedenkteken voor onze lieve ouders !

De thuishaven

Vanaf het moment van eerste bezoek, het uitwerken van mijn ontwerp in schets door Marco, als de uiteindelijke plaatsing...ik kan alleen maar zeggen. TOP. Ondanks dat ik, wegens vertraging door Corona maatregelen, zeer lang heb moeten wachten op het gedenkteken, is het begin februari j.l eindelijk geplaatst. Het is dan ook exact geworden zoals in eerste aanleg bedacht. Mijn lieve man heeft nu voor altijd zijn eigen veilig thuishaven als schipper. Ik dan dan ook alleen maar zeggen... dankjewel voor dit prachtige stuk vakwerk zodat er voor altijd een plek is voor bezinning en herinneringen.

warm en goed advies wat voor een prachtig en troost gevend herdenking plaatje heeft gezorgd

Anneke Ruitenberg heeft met haar persoonlijke, warme begeleiding en goede advies gezorgd dat we een mooi herdenkingsplaatje hebben om onze broer te herdenken. Zij gaf ons net zo veel aandacht en steun met dit 'relatief kleinere herdenkingssteentje' als met de begeleiding van het kiezen van een groter herdenkingsteen voor onze ouders een aantal jaren geleden. Zij gaf net wat extra's met persoonlijk advies waar wij niet zelf aan hadden gedacht. Nogmaals bedankt Anneke, behalve je goede advies doen ook je woorden ons extra goed

***

Anderhalf jaar geleden werd een grafsteen geplaatst door deze firma. Nu is de hele steen aan het wegzakken. Als ik hen erover aanspreek, trekken ze zich volledig terug en ligt de fout bij mij. Mijn zoon ligt nu begraven onder een weggezakte steen, geplaatst. Ik zal nu zelf een firma inschakelen om hun werk opnieuw te doen. Deze keer zoals het hoort. De kosten zijn voor mij want de Hollandsche **willen niets doen . Een grote schande is dit. Bedankt om mij zo te steunen**

Dankbaar voor prachtig monument!

08-Mar Vandaag is het monument voor mijn echtgenote/ onze moeder geplaatst. Wij willen jullie laten weten dat wij zeer tevreden zijn. Marco heeft een prachtig ontwerp voor ons gemaakt. Wij zijn jullie dankbaar voor het mooie monument.Het geeft ons een mooie gedenkplek , en het visualiseert de liefde voor onze moeder en echtgenote.Voor altijd in liefde. Heel veel dank.

Vriendelijke en prettige service

Erg vriendelijk en professionele medewerkers. Vanaf het eerste gesprek tot de plaatsing van het gedenkteken. Erg tevreden, bedankt.

Begripvolle en geduldige begeleiding

Als zoals bij ons het geval was, onze dochter, moeder van twee jonge kinderen, spil van een gezin plotseling totaal onverwacht komt te overlijden door een hartstilstand, is er geen afscheid geweest. Wij als haar ouders, haar kinderen, haar man en verdere familie zijn ontredderd achtergebleven. Het samenstellen van het grafmonument is een heel belangrijk onderdeel geworden van de rouw. De kinderen hebben onder begeleiding van medewerkster Anneke het monument mogen samenstellen, ze heeft dit geweldig gedaan. De plaatsing is vervolgens prima uitgevoerd.

Bijzonder tevreden

Wij zijn bijzonder tevreden over de begeleiding, de communicatie en de geplaatste steen. Zeer prettig contact, het meedenken en het uiteindelijke resultaat.

Professioneel en prettig geholpen

Wij zijn zeer tevreden met de grafsteen en werden tot en met de plaatsing goed op de hoogte gehouden van de voortgang. De grafsteen ziet er precies zo uit als op de computertekening, die vooraf gemaakt is tijdens een prettig gesprek.

Uitstekend. Mooi gedenkteken. Goede communicatie.

Ben erg tevreden over het advies en het uiteindelijke resultaat. Ook de communicatie was prima de afgelopen maanden. We werden goed op de hoogte gehouden van de vorderingen en de (minimale) vertraging ivm alle Covid maatregelen e.d.. Kortom, gewoon erg netjes geregeld.

Een positieve onderscheiding van concurrentie

Waar wij bij twee bedrijven moeilijkheden ondervonden bij het uitkiezen van een juiste steen, was Karsten Fliers iemand die voor dit bedrijf dírect een gunfactor creërde. Bij binnenkomst was hij al enorm empathisch en gaf hij ons precies de juiste ruimte om zelf rond te kijken met als resultaat een prachtige steen perfect passend bij mijn vader. Karsten zorgt voor volledig begrip en ontzorging. Van binnenkomst tot het zetten van de uiteindelijke handtekening: alles wordt aangepast aan je wensen en Karsten zoekt soms mee naar een ander, dan wel niet beter alternatief. Ik wil Karsten in het specifiek daarom onderscheiden als een echte vakman, die werkt uit passie en expertise.

Een waardige tastbare afsluiting kan niet zonder empathie en goed advies

Begin februari is de gedenksteen van onze moeder geplaatst. Dit na een intensieve periode van verwerking en zoeken naar een waardige afsluiting. Voor het vinden van een tastbare waardige afsluiting zijn wij heel erg geholpen en geadviseerd door Karsten Flier van de vestiging Wezep. Zijn empathie en advies en een de bezichtiging in de gedenktuin waren voor ons reden voor een (vervolg)afspraak. Het luisterend oor, de empathie, het juiste gevoel en onze eigen inbreng hebben er voor ons voor gezorgd een stijlvolle gedenksteen te mogen laten maken. Het is heel fijn je zo gehoord te voelen! Net als het tussentijds telefonisch op de hoogte worden gebracht van de ontwikkeling en de uiteindelijke plaatsing. Wij zullen jullie zeker aanbevelen. Nogmaals onze oprechte dank voor dit gedenkwaardige monument.

Dankbaar

Wij zijn supergoed geholpen, Geert tekende precies wat we wilden. Alles werd in overleg gedaan, met alle rust en respect. Dat het graf in België was, was geen enkel probleem. De communicatie tussen het bestellen en het plaatsen was prima, we werden goed op de hoogte gehouden. Wat een prachtig graf hebben we nu, een mooie plek om te herdenken. Dank jullie wel.

Teleurgesteld

Geweldig geholpen prima advies Maar ik kom 3 jaar later voor een mankement aan het grafsteentje wat speciaal is ontworpen is op de grote Grafsteen Geven nu aan dat hier maar 2 jaar gerantie op zit Hebben deze kleine monumentjes ook uit de collectie gehaald Garantie is daarover tegen ons zeker niet genoemd Om te laten herstellen moeten wij voor de kosten opdraaien Jammer voor de service echt teleurgesteld

Geweldige service!

We hadden een graf gezien wat we ontzettend mooi vonden maar boven het budget uitkwam. Ze hebben er een ontworpen wat heel erg in de buurt komt en wel binnen het budget valt. Communicatie is super goed, houden je pro actief op de hoogte over de levertijd etc. Kan dit bedrijf zeker aanraden!

De Hollandsche heeft ons op zeer respectvolle en professionele wijze bijgestaan.

Zeer fijn en proffessioneel bijgestaan bij onze keuze voor een bij ons passend grafmonumten. Den Hollandsche is in het gehele proces en daarna zeer communicatief geweest en heeft het monumtent respectvol geplaatst.

hele goede ervaring

Goede deskundige advies, service is goed en nemen de tijd voor je. Tevens bij lagere budget besteding maken Den Hollandsche toch een mooi grafmonument voor je. Kwaliteit is goed ondanks een lagere budgetbesteding. Na plaatsen van het graf netjes bericht ontvangen, dat het is geplaatst. Vervolgens ze houden je op de hoogte mocht er vertraging zijn bij leveren van de steen, i.v.m. coronatijd. Een min puntje is dat na betaling van de eindrekening nog een klein bedrag moest overmaken, dat was Den Hollandsche vergeten in rekening te brengen. Ik zou het iedereen aanbevelen Den Hollandsche ook met klein budget.

geweldige service

Heel uitgebreide ontvangst. Meedenkend. Goede begeleiding in de toeloop naar het plaatsen van het gedenkteken. Altijd vriendelijk te woord gestaan.

Na enige miscommunicatie toch super opgelost

Na mijn negatieve revieuw plaats ik nu een hele positieve. Na enige miscommunicatie zijn alle beloftes toch nagekomen. Er is een prachtig monument geplaatst precies zoals afgesproken, en dat alles voor de kerst. Marcel van vestiging Tilburg en alle andere medewerkers heel hartelijk bedankt voor de geweldige service. Met vriendelijke groet Anja Pols

Professionele vakmensen en goed meedenken van de ontwerper

De ontwerper heeft geduld, deelt mee in het gevoel, is vakbekwaam en probeert ook zo dicht mogelijk bij de wensen van, in dit geval, mijn overleden moeder te komen. Verandering van gedachten tussendoor is geen enkel probleem geweest. De plaatser van het monument heeft de uitvoering keurig gedaan. We zijn erg tevreden met hoe het rustplaats-monument uiteindelijk vorm heeft gekregen.

Pascalweg 3

6662 NX Elst

0481 - 371 333

Over Den Hollandsche

Al ruim 75 jaar maken wij bijzondere en persoonlijke grafmonumenten. Het is bijzonder om te zien hoe uit uw ideeën altijd iets moois wordt gerealiseerd. Op deze pagina stellen verschillende mensen zich aan u voor. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en samen zijn wij Den Hollandsche.