Wij vinden het uiteindelijke resultaat prachtig. Het is spannend om te wachten. Hoe zal de steen er uiteindelijk in het echt uit zien? We hadden wel een heel goed beeld omdat het ontwerp digitaal goed te zien was. In het echt was het nog mooier.. Wij zijn goed geholpen. Het ontwerp past bij mijn man en vader van onze kinderen. Wij hebben een mooie plek om naar toe te kunnen gaan.. Nogmaals dank.
Wij zijn in Rotterdam vriendelijk ontvangen door Anneke. Wij hebben rustig kunnen kijken in de showroom met een zeer grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Anneke heeft ons goed begeleid en suggesties en ons op nieuwe Ideeën gebracht voor het ontwerp van de gedenksteen van onze ouders (passend in ons budget) het gedenkteken ademt de liefdevolle sfeer uit van onze ouders, wij zijn ook heel blij met het resultaat
Afspraken worden netjes nagelomen.
Nanda heeft een super mooi monument ontworpen ter nagedachtenis aan onze dochter. Ze snapte precies wat we zochten. Zij en haar collega's hebben dit heel netjes en met veel zorg voor ons geregeld. Van onwerp tot plaatsing.
Dit was een van de weinige bedrijven waar we geen reclame van ontvingen, na de uitvaart, voor het plaatsen van een grafmonument. Dit was een zeer belangrijke reden om voor Den Hollandsche gedenktekens te kiezen. Op afspraak een erg prettig gesprek. Goed meedenkend. Latere contacten waren ook erg netjes. Plaatsing keurig.
Wij willen de Hollandse bedanken voor de mooie gedenksteen voor onze dochter Alysia Schouten. Vanaf het eerste contact, het ontwerp, het concept tot aan de plaatsing in 1 woord geweldig. Speciaal willen wij Marco Fronic bedanken voor het mooie ontwerp. Wij zijn zeer tevreden dat ons meissie een hele mooie plek heeft gekregen. Bedankt namens. Marlin en Ronald Schouten.
Empathische en deskundige ondersteuning bij het creëren van het grafmonument voor onze dierbare dochter Mare. Zijn blij met het resultaat omdat het zo goed haar karakter uitdrukt: zonnig, levendig en krachtig. Dank Marco en alle betrokkenen van de Hollandse
Het ging hierbij om het herplaatsen van het grafmonument van mijn ouders. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt die ook nagekomen zijn. Grafmonument ziet er goed uit. Ik was ook erg te spreken over het bordje dat erbij geplaatst was om de eerste week het grafmonument niet te poetsen of er iets op te plaatsen omdat de lijm nog moest uitharden. Heel duidelijk.
Op de vestiging in Elst (Gld) door Nanda Voskamp prima begeleid in het maken van een keuze voor een grafsteen. Alle tijd werd door haar genomen om een ontwerp te tekenen, alternatieven hierbij te betrekken en die goed door te spreken , net zo lang totdat er een zeer passend ontwerp uit kwam. Een ontwerp wat exact paste binnen onze gedachtengang met daarbij ook de fijne bijkomstigheid dat het paste binnen ons budget. Ook de communicatie over de voortgang, de plaatsing en de goede wijze van uitvoering (kwalitatief uitstekend) wil ik ook zeker benoemen. Wij zijn er dan ook erg tevreden over. Fam. Gerritsen
Fijn geholpen goed meegedacht en heel mooi gemaakt en afgewerkt. Goed op de hoogte gehouden van stand van zaken .
De betrokken medewerkster luisterde naar onze zeer onvolledige wensen en dacht geweldig mee. Zo ontstond een goed te realiseren ontwerp en begon het wachten op de uiteindelijke plaatsing. Het stappenplan was duidelijk en tussentijds werd er op 'n prettige manier gecommuniceerd. Het eindresultaat is precies geworden zoals wij vooraf hoopten.
Eind oktober maakte ik samen met mijn zoon en dochter kennis met Den Hollandsche. Op een prettige en gepaste manier werden we geïnformeerd en konden de tijd nemen om rond te kijken. Tijdens het gesprek bemerkten we de professionaliteit en het meedenken in onze gedachtegang. Voor mij en de kinderen is alles op een mooie en fijne manier verlopen. Steeds werden we betrokken bij de voortgang. Vele mails verder kregen we bericht dat de gedenksteen van mijn man geplaatst was. We waren als gezin blij met de aandachtige manier van omgang en met het verwezenlijken van de gedenksteen. Ik wil daarom het bedrijf bedanken voor het goede verloop en de manier van aandacht. Familie Meijboom
De keuze voor Den Hollandse was toeval, maar het voelde meteen goed door de vriendelijke maar niet opdringerige ontvangst. Rustig kunnen kijken, zowel buiten als binnen in de showroom met een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Na onze voorlopige keuze hadden we een oriënterend gesprek met een medewerker die vrijblijvend een voorlopig ontwerp maakte en een begroting. Dit konden we rustig met de familieleden bespreken, waarna een nieuwe afspraak volgde. Er was volop gelegenheid om onze wensen te verwerken in het voorlopig ontwerp. Samen zijn we gekomen tot een prachtig monument. Vanaf het plaatsen van de order tot en met het uiteindelijke plaatsen van het monument werden wij keurig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.
Denken mee en komen met goede adviezen. Gedenkteken keurig geplaatst en vanaf opdracht tot vervaardiging regelmatig contact omtrent voortgang! Aan te bevelen.
Bij hun op de zaak alles uitgezocht goede hulp en zeer mooi opgeleverd. Wij zijn zeer tevreden over jullie goede hulp.
Ze hebben goed geluisterd naar wat wij graag wilden. Gaandeweg is er een prachtig gedenkteken ontstaan, waarvoor hartelijk dank. Vriendelijke groet, Marjan Top
Wij zijn via de uitvaartverzorger bij u gekomen. Bij ons eerste bezoek aan de vestiging in Tilburg werden wij sympathiek ontvangen en konden we op ons gemak verschillende gedenkstenen bekijken met een aantal familieleden. Onze voorkeur ging uit naar een mooie ruwe natuursteen met enige kleurtinten erin. Verder konden we ook een paar voorbeelden bekijken die van een grafomlijsting van cortenstaal. Die ligt er nu en verkleurt mooi roestbruin. Op de steen is op een bronzen plaatje de naam en geboorte-en sterfdatum aangebracht, zonder verdere tekst. Voor de kinderen is er een sterretje op de steen en een hartje op een rond bakje geplaatst, waar bezoekers er een steen konden achterlaten. Alles in bijzonder prettig overleg met de vestiging Tilburg, die ons steeds op de hoogte hield van de vorderingen voor de plaatsing. Alles is tot volle tevredenheid verlopen. Onze dank hiervoor!
Door de ideeën die wij als familie hadden en de goede suggesties waarmee Leonieke kwam is het gedenkmonument nog mooier geworden dan we ons hadden kunnen voorstellen. Nogmaals onze dank daarvoor.
We zijn goed geholpen door de mensen in Elst. We kwamen eigenlijk orienteren omdat we niet wisten hoe het eruit moest komen te zien. De warme ontvangst was prettig er werd geluisterd naar onze wensen. Het ontwerp dat we hebben gemaakt met het cortenstaal was erg spannend hoe het zou worden. Vorige week is het monument geplaatst we zijn direct gaan kijken. Het is prachtig! Bedankt lieve mensen van Den Hollandsche!
Het gedenkteken van mijn zoon is heel mooi geworden en komt volledig overeen met mijn verwachtingen. Ik heb gekozen voor een strakke, moderne grafsteen en de glazen foto in groot formaat is zeer mooi ontworpen. Wat het monument uniek maakt voor mij, is dat de belettering werd uitgevoerd in de lievelingskleur van mijn zoon. De reacties van de familie en vrienden zijn heel positief. Ik ben erg tevreden over de goede begeleiding en de zorgzame en heldere communicatie. Hartelijk bedankt aan alle medewerkers van Den Hollandsche voor het ontwerp, aanmaak, levering en plaatsing.
Mijn vader is inmiddels afgelopen 2 maart alweer een jaar overleden, Ik ben met mijn Moeder bij den Hollandsche terechtgekomen via google. Goedbereikbaar en je kunt voor de deur parkeren, we wisten niet precies wat we wilden en zijn een rondje in de winkel wezen lopen Nadat we ontvangen warden met een heerlijk vers kopje koffie en er een voorgesprek plaats vond. Eenmaal door de winkel gelopen kwamen wij een mooie donkerbruine roodachtige steen terecht. we vonden hem beidde mooi en rustgevend. wij hebben gekozen voor een dubbel hart omdat het om een familiegraf gaat en mijn Moeder en ikzelf er ook ooit komen te liggen. wij hebben een goed advise gehad en alles is rustig uitgelegd en uitgetekend ook hoe het met de belettering er uit zou zien.wij zijn erg tevreden over de steen nu hij er staat hebben wij een rust punt. ik zeg niet twijfelen hier geven ze je goed advise.
Het enige wat ik wist, was wat ik niet wilde. Na wat rondkijken zag ik iets..dat is het... Ook de stenen die wij samen hadden verzameld mijn man en ik konden hierin worden verwerkt. Het eindresultaat was naar wens. De symboliek van het geheel kwam goed uit. De kinderen en ik zijn erg tevreden over de gang van zaken.
Voor het zoeken en ontwerpen van een grafsteen zijn wij bij Den Hollandsche Gedenktekens zeer goed geadviseerd. Op een persoonlijke en warme manier werd er actief meegedacht bij het vormgeven van onze gedachten en wensen in het uiteindelijke ontwerp. Tijdens het proces en de periode waarin de steen werd gemaakt is het ons opgevallen dat er betrokkenheid is van diverse medewerkers om alles goed en naar wens te laten verlopen. Met het resultaat en het plaatsen van de steen zijn wij bijzonder tevreden.
Heb het contact met Marco Fronik en zijn collega zeer prettig ervaren ! Voorbereidend werk voor mijn moeder gedaan, die in verpleeghuis woont op het bedrijf Den Hollandsche in Mijdrecht gedaan. Diverse modellen, kleur gedenkstenen, tekst bekeken met collega van Marco. Uitdraai plaatjes meegekregen om te overleggen met moeder hoe ze de gedenksteen van haar man (ons pap) wilde hebben. Afspraak gemaakt met Marco op locatie waar mijn moeder woont, Marco had laptop en groot beeldscherm mee, moeder kon het goed zien. Mijn moeder heeft zelf (m.b.v. kinderen) de gedenksteen van haar man uitgekozen / gemaakt hoe zij het wilde. Echt fijn dat mijn moeder dit nog zelf kon doen. Geweldig dat dit bedrijf op locatie kon komen waar mijn moeder verblijft ! Door onze familie zeer gewaardeerd. Gedenksteen is geplaatst en het is prachtig geworden, precies zoals wij het wilde ! Namens onze familie, Marco bedankt voor je inzet !
Na één bezoek voelde Leonieke al helemaal aan hoe wij het monumentje voor onze dochter voor ogen zagen. Ze stelde de juiste vragen en begon te tekenen. Dit was precies wat wij bedoelde! Samen hebben we de materialen uitgekozen en zijn we tot een heel mooi monumentje gekomen wat helemaal op maat is gemaakt! Goed bedrijf en een fijne communicatie!
Pascalweg 3
6662 NX Elst
Al ruim 75 jaar maken wij bijzondere en persoonlijke grafmonumenten. Het is bijzonder om te zien hoe uit uw ideeën altijd iets moois wordt gerealiseerd. Op deze pagina stellen verschillende mensen zich aan u voor. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en samen zijn wij Den Hollandsche.