Na mijn review over nogal storende reclame via google ads, heeft Den Hollandsche contact met me opgenomen. Zij hebben zich hiervoor verontschuldigd. E.e.a bleek niet de bedoeling te zijn en er is alles aan gedaan om de oorzaak op te sporen van de ongewenste veelvuldige reclames. Ik ben er tevreden over dat mijn klacht zéér serieus is genomen en dat het probleem nu is opgelost.
Toen wij met lood in onze schoenen bij Den Hollandsche in Elst naar binnen liepen om voor op ons zoontje van 10 maanden een kindermonumentje uit te zoeken hadden we nooit verwacht dat we zoveel troost konden halen uit het uitzoeken en bedenken van onze wensen. Nadat we hartelijk en vriendelijk werden ontvangen door Leonieke zijn we gaan zitten en eerst gaan praten. Het is niet vanzelfsprekend dat je als jonge ouders je kind begraaft en binnen een paar weken later al moet nadenken over wat je op het grafje van je kind wilt plaatsen. Leonieke is hier op een zeer professionele manier mee omgegaan. We liepen wat rond door de showroom en zagen wat dingen ter inspiratie die ons wel aanspraken. Het klinkt misschien gek maar misschien is het wel vergelijkbaar met het samenstellen van een mooie bos bloemen!? Nadat we wat inspiratie hadden opgedaan in zijn we gaan zitten en heeft Leonieke aan de hand van onze wensen en ideeën een heel mooi en uniek monumentje geschetst. Wat hierin belangrijk was is dat Leonieke erg goed luisterde naar wat we zeiden en dit eigenlijk ook gelijk meenam in haar schets. En dan heb je een schets op papier staan, je weet direct wat de kosten zijn en enkele dagen later heb je een definitief (digitaal) ontwerp in je mailbox. Nog mooier en levendiger! Na akkoord van het digitale ontwerp breekt er een tijd aan van wachten. Wij hebben 16 weken gewacht tot de plaatsing. In de tussentijd werden we regelmatig op de hoogte gehouden van het proces. Helaas was er wat vertraging (in de levering van natuursteen)maar ook daar werden we over geïnformeerd. Uiteindelijk is vorige week het monumentje geplaatst, we kregen een sms-je dat het klaar was. Wat zijn wij blij en tevreden met het mooie kinder monumentje van ons zoontje! Een plekje waar we heel trots op kunnen zijn. Dankzij het vakwerk en inzet van de medewerkers van Den Hollandsche is het Leonieke en haar team gelukt om iets unieks te maken. Helemaal volgens onze verwachtingen en ideeën.
na het overlijden van mijn moeder,was ik op zoek naar een vlinder (een wens van de achterkleindochters)voor op het monument en kwam ik via internet terecht in de winkel in Rotterdam. Toen ik daar binnen stapte,voelde ik het gelijk ,dit is goed! Ik heb een afspraak gemaakt met Anneke om een paar dagen later samen met mijn zus te kunnen kijken naar de opties. We hadden eerst een heel fijn gesprek met een kopje thee met Hanneke. Toen hebben we met Anneke alles besproken en zij had daarvoor alle tijd. We hebben een prachtige steen uit gezocht en Anneke vertelde ons wat wel en niet mooi zou zijn en wij vertrouwde haar zonder een enkele aarzeling. Anneke maakte een bewerking van mijn eigen ontwerp en paste alles netjes en deskundig aan. Een paar weken later kregen we een digitale versie hoe het monument zou worden en of we e.v.t nog iets wilden veranderen. Maar het was exact zoals het zijn moest. Met die lieve kleine vlinder in de linker bovenhoek. Heel fijn was ook de communicatie over wanneer de steen klaar zou zijn en de tussentijdse updates hoe het ervoor stond. We hadden eerst besloten de steen zelf te leggen maar toen de steen klaar was,wilde we hem toch liever laten plaatsen,na een telefoontje werd alles keurig geregeld, met begraafplaats en vergunning. En de steen werd keurig binnen de afgesproken 10 dagen geplaatst en kregen een sms en mail berichtje dat de plaatsing was voltooid. De steen is exact geworden zoals hij moest zijn een prachtig monument voor mijn liefste moeder,oma en ouwe oma!! Ook vond ik het telefonisch gesprek met Anneke een paar weken later heel fijn,de interesse hoe wij alles hadden ervaren en ons nog veel sterkte wilde wensen. Zulke lieve,professionele en betrouwbare mensen wens ik iedereen toe in zo'n moeilijke tijd.
Bij het uitzoeken/ontwerpen en plaatsen van het gedenkteken voor onze vader zijn wij op een hele persoonlijke manier geholpen. Over de verdere afhandeling zijn we steeds op de hoogte gehouden wat wij als familie erg hebben kunnen waarderen. Gewoon een goede zaak met een persoonlijke benadering, mede door het fijne personeel.
zonder meer een betrokken, klantvriendelijk bedrijf met heel veel gevoel voor de cliënt en oog voor ontwerp en uitvoering! er is gemaakt en geplaats precies datgene wat er gewenst was. grote klasse!
Graag willen wij u hierbij laten weten dat we tevreden zijn over het door u geplaatste gedenkteken. We vinden de combinatie van 2 verschillende materialen, cortenstaal en natuursteen heel bijzonder. Het viel ons op dat de plaat na een regenbui op prachtige wijze opdroogt. Om de tekst blijft het materiaal langer vochtig waardoor er zich om het tekstgedeelte een mooie 'wolk" vormt. Het materiaal leeft! Ook de arend die 'langs de berg' vliegt vinden wij prachtig bij het monument passen. We willen alle medewerkers van Den Hollandschen die betrokken zijn geweest bij het tot stand komen van het monument van onze vader Willem Vos hartelijk bedanken. In de bijlage vindt u enkele foto's van het monument.
Ik werd heel goed geholpen door Marcel. Die netjes alle tijd nam voor me. Alleen jammer dat de plaatsing van de steen vertraagd was maar nu de steen er eindelijk is ga ik heel vaak even kijken. Het voelt gewoon of mijn lieve man die veel te vroeg is overleden er gewoon weer is. Marcel nogmaals heel er bedankt voor je hulp.
Het grafmonument van onze vader is precies geworden wat we hoopten dat het zou worden. De glasplaat voor de steen met de ingeslepen orchidee, hij zou het prachtig gevonden hebben.
Zeer goed geholpen. Het gedenkteken is geworden zoals we wilden. Bedankt!
Super goed geholpen en vakwerk
Wij zijn door Anneke heel goed geholpen in Rotterdam. Alle tijd gehad om alle details door te nemen, het eindresultaat mag er dan ook wezen. We zijn heel blij en hadden ons geen mooiere steen kunnen wensen. Kortom zeer tevreden klant.
Vanaf het begin tot het plaatsen van het gedenkteken wordt er goed en snel gecommuniceerd. Alles wordt je uit handen genomen en het voldoet aan mijn verwachtingen. Ze hebben veel disciplines in huis om er een mooi gedenkteken van te maken.
Ontwerp, aanmaak, feed-back, levering en plaatsing: enkel maar goede woorden voor. Al neemt een grafsteen (trouwens niets) het leed niet weg van ons tragisch verlies, we zijn gelukkig met het laatste dat we nog voor onze lieve Miet konden doen, met de hulp van Den Hollandsche.
Nadat ik in augustus samen met mijn zoon een grafmonument voor mijn man heb uitgezocht is het recent geplaatst. Het is erg mooi geworden. Het hele proces, van rondkijken en eerste ontwerp, tot het daadwerkelijk plaatsen is goed verlopen. Er is op een rustige, respectvolle manier gecommuniceerd, met respect voor de gevoeligheden en verdrietigheden rondom een grafmonument. Er is daarnaast steeds tijdig en duidelijk in alle fases gecommuniceerd. Ik ben erg tevreden over het hele proces, en over het eindresultaat. Ik beveel Den Hollandsche aan als je op een prettige manier iets mooi en persoonlijks op het graf van je dierbare wilt hebben.
Den Hollandsche personeel weet goed om te gaan met het verwerken van het verlies van een dierbare en wat daarna geregeld moet worden. Ze geven je goede uitleg en staan open voor je wensen. Altijd vriendelijk en correct. Het eindresultaat was dan ook een prachtig gedenkteken met mooi opschrift wat van tevoren eerst werd gestuurd ter goedkeuring.
Heel erg goed geholpen in de winkel, na het plaatsen van het gedenkteken hadden de medewerkers een kaars aangestoken in de lantaarn, dit gaf ons een heel fijn gevoel. Alles naar wens uitgevoerd.
Den Hollandsche heeft onze gedachten ter nagedachtenis aan onze moeder met slechts een paar korte (efficiente) gesprekjes en mailtjes vertaald en omgezet tot een voor ons waardig gedenkteken. Kwaliteit van de steen ook Top en in enen keer goed! Ook de communicatie over prijs en planning was tip top in orde.
Wij besloten om een grafsteen te bestellen bij Den Hollandsche. Dit Nederlandse bedrijf plaatst ook grafstenen in België. Ze hebben een ruime keuze, uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en hebben ons zeer goed begeleid tijdens ons bezoek aan het bedrijf. We werden op de hoogte gehouden van de verdere stappen en vorige week is de steen zeer professioneel geplaatst. Een waardig gedenkteken voor een bijzonder persoon.
Op advies van Monuta Zwolle heb ik contact gezocht met "Den Hollandsche" te Wezep. Na mijn wensen kenbaar te hebben gemaakt waren we het snel eens qua steen, tekst en lettertype. Na overleg te hebben gehad met mijn kinderen is de tekst en de opstelling aangepast. Tussendoor werd ik op de hoogte gehouden over de stand van zaken. De levering van de steen duurde iets langer dan gepland. Toen de steen er eenmaal was werd de plaatsing ervan tijdig en exact aangekondigd . Dit laatste traject liep volledig naar wens.
Tijdens de ruim ingeplande afspraak was er alle rust en ruimte om ons, mijn twee broers en ik, te woord te staan en van advies te voorzien. Na een eigen rondje langs voorbeelden kwamen we terug met een beeld van wat we ongeveer wilden, maar zonder concreet idee. Gelukkig werd ons nog gewezen op stenen die nog moesten worden uitgepakt. daar tussen vonden we onze definitieve keus. Op basis daarvan hebben we vervolgens met Nanda die ons adviseerde een ontwerp gemaakt, dat ons het mooiste leek. Ook de communicatie omtrent de verwachte productie en plaatsing naderhand verliep zeer proactief en prettig. Nu de steen is geplaatst, blijkt helemaal dat het de juiste keus was. Het graf van onze moeder is nu voorzien van een mooi permanent gedenkteken. Den Hollandsche, hartelijk dank voor de goede zorgen.
De medewerkers in Rotterdam hebben ons uitstekend geholpen, denken uitstekend met je mee. Alles wordt digitaal met je overlegd zodat je altijd nog van alles kan aanpassingen. Afspraken zijn uitstekend nagekomen. In het echt is het gedenkteken van mijn vrouw nog mooier dan verwacht, nogmaals bedankt voor het mooie gedenkteken.
Als je een grafmonument moet uitzoeken voor je dochter / zus is dat een emotionele en pijnlijke gebeurtenis. Daar heeft Nanda ons perfect mee geholpen wij hadden ideeën en zij heeft dat super mooi uitgewerkt tot een heel bijzonder en mooi monument. Totaal geen druk van je moet beslissen of zo. De eerste keer zijn we weggegaan omdat we het niet meer aan konden. Pas een maand later weer een nieuwe afspraak gemaakt, in die tussentijd ons netjes met rust laten. Na overeenkomst ook netjes de afspraken na komen en ruim voor de afgesproken tijd monument geplaatst. Het plaatsen werd ook professioneel uitgevoerd. Bedankt hiervoor
Een gastvrij ontvangst met tijd en ruimte om informatie te verwerken. Zodoende werd er een steengoed ontwerp geschetst. Het gehele ontwerp blijft aantrekkelijk om naar te kijken en past ons als gegoten. Echt heel goed gedaan. Dank jullie wel.
Wij zijn heel blij dat we Den Hollandsche Gedenktekens het monument op het graf van onze zoon hebben laten verzorgen. Een professionele, kundige en toch persoonlijke begeleiding hebben we hier ervaren, toch ook steeds bereid tot overleg. Mocht het nodig zijn zullen we de naam van deze firma zeker doorgeven. Nogmaals onze hartelijke dank daarvoor.
Fijn om hier zaken te doen. Afspraak is afspraak,en ook als er weinig te besteden is kun je hier terecht. Deze mensen hebben verstand van zaken , maar ook genoeg ruimte voor eigen inbreng...
Pascalweg 3
6662 NX Elst
Al ruim 75 jaar maken wij bijzondere en persoonlijke grafmonumenten. Het is bijzonder om te zien hoe uit uw ideeën altijd iets moois wordt gerealiseerd. Op deze pagina stellen verschillende mensen zich aan u voor. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en samen zijn wij Den Hollandsche.