Pluspunten

HEEL TE VREDEN OVER DE GEDENKSTEEN VOOR MIJN VROUW

Pluspunten

Ze houden je goed op de hoogte Wat betreft de plaatsing van het grafmonument. Vriendelijk en behulpzaam.

Pluspunten

Klantvriendelijk, klantgericht, kennis van zaken, uitleg van mogelijkheden waarvan wij het bestaan niet wisten, meedenkend, alle tijd, alle aandacht, goed luisterend en het gehoorde toepassend in het te ontwerpen monument. Het tussentijds op de hoogte houden van de voortgang was erg fijn.

Pluspunten

Goed naar mij geluisterd bij het opstellen van de wensen, en dien ten gevolge ook PRECIES zo uitgevoerd. Zéér hartelijk en gastvrij ontvangen en behandeld in het filiaal te Rotterdam. Gedenkteken keurig op tijd volgens afspraak geplaatst, en UITERST NAUWKEURIG i.v.m. door mijzelf aan te brengen lichtlijst. (graf wordt bij duister automatisch verlicht). Nazorg was eveneens perfect te noemen Het contact met de cliënt is dan ook zéér sociaal gericht; CHAPEAU ! G A Z O D O O R ! ! !

Met de beste wil van de wereld,... ik zou het niet weten.

Pluspunten

Goede service en afspraken nagekomen. Nieuwe toepassing ontwikkeld in goed overleg.

Pluspunten

Persoonlijke begeleiding. Meelevende mensen met verstand van zaken. Ook nu wederom goed behandeld en goed meegedacht met ons verzoek voor de bijzetting.

Pluspunten

Fijne persoonlijk gesprek. Zeer veel verschillende materialen waar ze mee werken. Al pratend een zeer mooi monument gecreëerd met alle ruimte voor je persoonlijke inbreng. Alle lof

Pluspunten

We zijn bij Den Hollandsche uitstekend begeleid bij de zoektocht naar een geschikt grafmonumentje voor onze zoon. Er was veel aandacht voor onze wensen en veel begrip en geduld voor het feit dat het een moeilijk keuzeproces was. Het resultaat is prachtig en helemaal naar wens.

Pluspunten

Het ontwerpen van het grafmonument van mijn overleden zus is op een prettige wijze tot stand gekomen. Het eindresultaat is naar volle tevredenheid.

Pluspunten

De samenwerking met de medewerkers van Den Hollandsche Gedenktekens was van begin tot eind van het proces heel prettig en nauwgezet. De tuin in Elst is bijzonder ruim gesorteerd. Ze denken met je mee op een prettige wijze. Houden in de gaten wat je voor ogen hebt en begeleiden je in de technische realisatie ervan. Op elk moment in het proces te maken gehad met begripvolle vakmensen die open staan voor samenwerking en je niks opdringen wat je niet wilt. Wel voor jou in de gaten houden wat de consequenties van verschillende keuzes zijn, qua onderhoud en leesbaarheid. We zijn allemaal bijzonder tevreden over het eindresultaat. Blij met deze onbewerkte natuursteen als gedenkteken.

Pluspunten

perfect werk.

Pluspunten

goede ontvangst en een mooie tuin met voorbeelden om tot een goed resutaat te komen we zij erg blij met het monument precies zoals ik het me had voorgesteld (misschien nog wel iets beter zelfs)

Pluspunten

Het ontwerpen en plaatsen van het grafmonument is prima uitgevoerd. Er was regelmatig contact over zowel het ontwerp als de plaatsing van het grafmonument. De plaatsing gebeurde keurig binnen de geplande periode. Het monument is geworden zoals ik in gedachten had en ik ben hier zeer tevreden over.

Pluspunten

Bij het bespreken van de uiteenlopende wensen van de familie voor een grafmonument is goed geluisterd en meegedacht. Het digitale ontwerp gaf een realistisch beeld van hoe het zou worden. We werden tussendoor goed geïnformeerd over de stand van zaken. Het is een mooi en persoonlijk geheel geworden, waar de hele familie zeer tevreden mee is.

Pluspunten

Aandacht voor je wensen en de behulpzaamheid om die wensen voor je te realiseren en dat is Den Hollandsche gelukt. Ik ben erg tevreden over het resultaat. Alle medewerkers van Den Hollandse die hierbij betrokken zijn geweest, mijn hartelijke dank daarvoor.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

We zijn heel erg tevreden hoe we geholpen zijn, alles wat we zelf wilde zijn we mee geholpen en kon ook allemaal. Je had het allemaal mooi en duidelijk getekend en zo is het ook in het echt geworden. We zijn echt meer dan tevreden. Dus heel erg bedankt voor alles, Dinie en kinderen.

Pluspunten

Wij zijn als familie zeer tevreden over Den Hollandsche, ze luisteren naar onze wensen en denken met ons mee. Ook werden wij steeds op de hoogte gehouden hoe de stand van zaken was, echt heel fijn. En het resultaat mag er wezen, bedankt voor alles!

Geen, vooral zo doorgaan.

Pluspunten

klantvriendelijk , alles perfect geregeld.

Pluspunten

Wordt goed mee gedacht om een mooi gedenkteken te maken. Alles ging ook zeer naar wenst goede afwerking.

Pluspunten

Vanaf het eerste moment dat je bij Den Hallandsche binnenstapt voel je je op je gemak, ondanks de beladen reden waarom je daar naar binnen moet natuurlijk. Wij hadden een afspraak met leonieke, wat een top vrouw! Ze luisterde naar onze wensen en binnen een korte tijd had ze een schets op papier staan. We gingen met een voldaan gevoel naar huis en konden niet wachten op het eindresultaat, maar die was zo onwijs mooi! Onze man en vader heeft een mooie plek gekregen dankzij Den Hollandse, en dan met heel veel dank aan leonieke!

Pluspunten

Wij zijn vandaag bij de plaatsing aanwezig geweest en zijn blij met het resultaat. Het is geworden wat wij voor ogen hadden. Dankzij de tekenvaardigheid van Georgios hadden wij al een aardig beeld van het eindproduct, En de fotoafbeelding in de gewenste steensoort gaf al een aardig idee over het resultaat. Onze dank aan Georgios die op zondag tot ruim na sluitingstijd doorging om onze ideeën vorm te geven. En ook aan de man die vandaag in de regen alles netjes in orde maakte.

geen

Pluspunten

goed overleg. wordt goed geluisterd naar de wensen. wordt altijd naar een oplossing gezocht.

Pluspunten

Houden je op de hoogte van waar ze mee bezig zijn en de geplande datum van plaatsing. Werken netjes bij plaatsing gedenksteen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop Den Hollandsche onze wens en idee voor een gedenkteken heeft weten te vertalen naar een feitelijk gedenkteken.

Gedurende het productieproces was er sprake van een vertraging door overmacht, echter zijn wij hier onvoldoende over geïnformeerd. De communicatie tijdens het productieproces is in mijn ogen dan ook iets dat verbeterd kan worden.

Pascalweg 3

6662 NX Elst

0481 - 371 333

Over Den Hollandsche

Al ruim 75 jaar maken wij bijzondere en persoonlijke grafmonumenten. Het is bijzonder om te zien hoe uit uw ideeën altijd iets moois wordt gerealiseerd. Op deze pagina stellen verschillende mensen zich aan u voor. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en samen zijn wij Den Hollandsche.