Pluspunten

Dit bedrijf is alle afspraken nagekomen,zelfs meer dan dat!! Wij als naaste familie,bevelen dit bedrijf zeer aan!! Familie Sanders Ochten.

Prima zo !!

Pluspunten

Heel fijn geholpen met het samenstellen en onze wensen voor op de gedenksteen,Heel erg fijn dat je per mail op de hoogte gehouden wordt hoe en wat het ervoor staat en als het geplaatst is even een persoonlijk belletje

Vooral zo doorgaan

Pluspunten

Het grafmonument is prachtig geworden. Aalsmeer februari 2019

Pluspunten

We zijn op een hele fijne manier geholpen bij het uitzoeken van een gedenkteken voor op het graf van mijn vader. Karsten dacht goed mee bij het idee wat mijn moeder had. Er waren veel mogelijkheden en we werden goed voorgelicht. Het eindresultaat is prachtig en uniek geworden. Wij zijn er heel blij mee. Dank voor de fijne benadering en goede service.

Pluspunten

Goede persoonlijke benadering. Luisterden goed en brachten de verschillende inzichten/meningen goed samen tot een geheel waar iedereen tevreden over is.

Geen.

Pluspunten

In een woord GEWELDIG! Prachtige voorbeeldtuin met grafstenen, goede begeleiding van begin tot eind bij uitkiezen grafsteen en alles wat erbij komt kijken. Zeer plezierige werknemers die echt weten hoe het hoort! Luisteren goed naar je wensen en denken met je mee en komen met creatieve voorstellen die aansluiten bij je gevoel, idee. Nemen de tijd voor je! Correcte afwikkeling waarbij je steeds op de hoogte gehouden wordt van de stand van zaken. Ik kan een ieder Den Hollandsche aanraden! Nogmaals mijn complimenten, een bedrijf die weet hoe het hoort!

Ik kan er echt geen een bedenken!!

Pluspunten

Goede service, begeleiding, aardige mensen die ons goed hebben geholpen met het uitzoeken van een gedenkteken. We waren met veel mensen en daarbij ook vele wensen er werd goed geluisterd en gekeken naar de mogelijkheden. We werden goed op de hoogte gehouden via de mail en telefoon over de voortgang van het gedenkteken. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat.

Pluspunten

Ze komen ook thuis langs en maken een schets hoe je het wilt en het wordt netjes afgeleverd.

duidelijker informatie over terug plaatsen van planten en spulletjes bij het graf, lag nu achter de steen. Werd in een mail gezet dat alles netjes wordt terug geplaatst.

Pluspunten

We zijn erg fijn geholpen. Er wordt meegedacht over de keuze van de steen en materiaal. We zijn erg tevreden over het eindresultaat

Pluspunten

Alle tijd nemen voor de klant en dan meedenken om een mooi monument tot stand te laten komen. Zeer verrast dat de voornaam in eigen handschrift van de overledene op het monument kon worden geplaaatst. Verschillende medewerkers in tussentijd van uitzoeken tot het plaatsen van het monument aan de lijn gehad. Iedereen was vriendelijk en zeer behulpzaam.

Misschien op papier meer letter types laten zien, hoe een achternaam gaat worden. Wij hebben gekozen voor de voornaam van mijn man is zijn eigen handschrift. Zijn zelf aan het zoeken geweest welke lettertype het beste bij zijn handschrift paste.

Pluspunten

wij zijn geholpen door Karsten, meelevend, en zeer bekwaam ! Wist meteen wat we wilden, daardoor is er een prachtig gedenkteken ontstaan, precies zo als wij het in ons hoofd hadden ! Dank !

Pluspunten

Erg menselijk; met veel respect. Echt een adviserende rol; met kennis van zaken. Nemen niet over en dringen geen keuzes op. Goede communicatie en heldere factuur. Geen verrassingen achteraf.

geen

Pluspunten

Wij zijn door Den Hollandsche uiterst respectvol geholpen bij het ontwerpen van een prachtig grafmonument voor ons overleden kind. Tijdens de productie zijn wij ook op de hoogte gehouden van de stand van zaken wat heel prettig is, en bij vragen dezelfde dag nog teruggebeld.

Geen.

Pluspunten

We waren enthousiast over de mooie website met unieke gedenkstenen. Omdat we een groot gezin zijn was de tip om het moodboard te gebruiken een hele fijne. Zo zijn we snel tot een gezamenlijke voorkeur gekomen en zijn we heel fijn begeleid door Bert om tot het eindresultaat te komen. Denken ook goed mee in mogelijkheden en wensen. Goede informatie over de materialen. Steeds prettig volgens afspraak geïnformeerd en volgens afspraak geleverd. Het eindresultaat is prachtig. Heel erg bedankt voor alles.

Pluspunten

Persoonlijke aandacht en service. Goede voorlichting over wat mogelijk is!

Prima zo

Pluspunten

Het bedrijf communiceerd goed naar de wensen van de klant. Absoluut een mooi resultaat geleverd.

Ga zo door !

Pluspunten

De eerste keer dat wij bij Den Hollandsche op de Straatweg binnenliepen, werden wij goed ontvangen. Vrij vlot zijn wij om de tafel zitten om te kijken naar mogelijkheden en een ontwerp te maken. Vervolgens zijn wij verder gegaan met het opstellen van een offerte. In gezamelijkheid. De medewerker was oprecht en luisterde goed. Zij loodste ons door het hele proces. Wij wisten waar we aan toe waren. Dus de deal was zo goed als besloten. Heel prettig werken gezien de omstandigheden. De voortgangscommunicatie per mail en post was ook goed. Desalniettemin voelen wij ons goed geholpen. De familie is tevreden met het eindresultaat. Dank daarvoor!

Een minpunt echter toen de gedenksteen is geplaatst hebben geen mail ontvangen agv verkeerd emailadres. Dat was jammer.

Pluspunten

Goed geholpen en denken met je mee. Tijdens het hele proces zijn wij steeds goed geinformeerd over de stand van zaken.

N.v.t.

Pluspunten

Rustige, echt vriendelijke benadering. Ze denken goed mee met je financiële ruimte. Prima onderlinge communicatie, bij afwezigheid van mijn eerste aanspreekpunt, werd er goed waargenomen en kon alles voortgang houden. Zorgvuldige plaatsing van het gedenkteken en conform mijn wens, heel prettig.

Pluspunten

Goede voorlichting, goede service, vriendelijk personeel , komen afspraken goed na, denken ook mee met allerlei zaken wat betreft het gedenkteken, goede prijsverhouding , kortom een top bedrijf om zaken mee tedoen !!!

NVT

Pluspunten

Prettige ontvangst. Goed luisteren en adviseren. Bij aflevering soort "gebruiksaanwijzing" bij het monument hoe te handelen in de eerste week.

Pluspunten

ondanks dat wij geen afspraak hadden werden wij zeer goed geholpen. Er werd alle tijd besteed om ons gedenkteken zo te maken als wij hem in gedachten hadden. Nu het resultaat er is zijn wij meer dan tevreden! Het is precies zoals wij in gedachten hadden en het is keurig geplaatst. Tussendoor wordt je goed op de hoogte gehouden via mail. En alles is bespreekbaar.

Pluspunten

Geven je alle ruimte om te kiezen en denken ontzettend goed met je mee. Daarnaast houdt men rekening met de situatie waarin een nabestaande verkeert.

Pluspunten

Prettige ontvangst, men neemt ruim de tijd voor je, luistert goed naar wensen en maakt volledig waar wat ze beloven. Zeer tevreden met eindresultaat.

Levertijd wat aan de lange kant, maar waarschijnlijk kunnen ze daar zelf niet veel aan doen. Datum van plaatsing overigens wel precies conform afspraak.

Pluspunten

Goede comunicatie en zeer tevreden over het resultaat.

Pascalweg 3

6662 NX Elst

0481 - 371 333

Over Den Hollandsche

Al ruim 75 jaar maken wij bijzondere en persoonlijke grafmonumenten. Het is bijzonder om te zien hoe uit uw ideeën altijd iets moois wordt gerealiseerd. Op deze pagina stellen verschillende mensen zich aan u voor. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en samen zijn wij Den Hollandsche.