Pluspunten
reageren snel op mail/telefoontje
VerbeterpuntenHelaas heel slechte ervaring met het bestellen van een urn bij Den Hollandsche Gedenktekens. Steeds weer wordt de levertijd verlengd en wordt er pas actie ondernomen nadat klant weer belt. Levertijd bij bestelling: binnen 2 weken. Bij nabellen na 2 weken bleek 2 weken een foutje te zijn en werd het 4 weken. Hadden daarna nog 1,5 week speling om op tijd de urn binnen te hebben voor een geplande familiebijeenkomst om de as over te plaatsen. Maar helaas werd 4 weken uiteindelijk 6,5 week en werd de urn pas na kerst geleverd. Helaas bleek toen ook nog de urn beschadigd op het deksel, wat vrijwel onmogelijk tijdens de verzending gebeurd kan zijn. Nu gaan we vanaf 7/1/19 waarschijnlijk weer een wachttijd van 6 weken in. Teleurstellend voor een artikel waarbij veel emotie zit. Als leverancier kun je je niet alleen maar verschuilen achter groothandel/atelier maar heb je hier zelf ook een rol in
Bij het bestellen van een urn wordt een standaard levertijd aangehouden. Heel soms blijkt deze levertijd niet haalbaar en communiceren wij de nieuwe levertijd. Bij verzending van dit kwetsbare product hebben wij afspraken gemaakt met een specifiek koeriersbedrijf om te voorkomen dat er schade ontstaat bij het verzenden en afleveren. Ondanks deze strakke afspraken kan er geen 100% garantie afgegeven worden dat een urn onbeschadigd afgeleverd wordt. Wij vinden dit erg vervelend en lossen dit natuurlijk op met de vervoerder. Als er een dergelijke schademelding bij ons binnenkomt zullen wij altijd een nieuwe urn bestellen en opnieuw bezorgen. We doen ons uiterste best om de levertijd zo kort mogelijk te houden.
Pluspunten
De ontvangst en de goede informatie en begeleiding. Ook werden we steeds op de hoogte gehouden over de gang van zaken. Tenslotte waren we heel blij met het resultaat.
VerbeterpuntenNee hoor geen verbeterpunten
Bedankt voor uw mooie, positieve reactie. Fijn dat u tevreden bent over het resultaat!
Pluspunten
Op zoek naar een heel persoonlijk gedenkteken voor mijn man, kwamen we terecht bij Den Hollandsche Gedenktekens. Na een wandeling door de inspiratietuin en een zeer inspirerend gesprek, werd een mooi ontwerp getekend. Een week later kregen we per e-mail een 3D-ontwerp. Steeds werden we op de hoogte gehouden van de stand van zaken, en werd er snel geantwoord op onze vragen. “Origineel, sereen, ontroerend, persoonlijk, supermooi gedenkteken voor een bijzonder man. Uniek, prachtig design, stijlvol “: dat zijn enkele reacties van wie het gedenkteken zien. Mijn kinderen en ik zijn heel tevreden en enthousiast. Het gedenkteken overtreft onze verwachtingen: zeer geslaagd evenwicht tussen het strakke ruimtezwart, de prachtige Lila Nebula, de mooie vorm van Saturnus: oneindig, veraf, dichtbij. Onze hartelijke dank gaat uit naar Geert van der Wielen, Kimberly Hundersmarck, Pleuni Bongers, Sabine van der Ven en naar allen die hebben meegewerkt aan dit schitterende eerbetoon aan mijn man.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden, we hebben met veel genoegen uw reactie gelezen. We vinden het bijzonder fijn dat u het hele proces zo inspirerend heeft ervaren en dat u ook zulke goede reacties krijgt van anderen over het gedenkteken. Belangrijkste is dat u zelf ook tevreden bent met het eindresultaat en dat lijkt gelukt. Nogmaals dank voor uw mooie woorden.
Pluspunten
De aanwezigheid van een inspiratietuin, die met recht zo genoemd mag worden omdat voor ons totaal nieuwe ontwikkelingen in deze branche zichtbaar werden gemaakt. Wij zijn met behulp van geduldig en deskundig advies tot een verrassend ontwerp gekomen. De verwerking en uitvoering hebben naar alle tevredenheid plaatsgevonden. Wij kijken met voldoening naar het resultaat.
Hartelijk dank voor uw reactie. Erg fijn dat het eindresultaat u deze voldoening geeft.
Pluspunten
Den hollandsche heeft voor onze stilgeboren dochter een prachtig gedenkplekje ontworpen, de samenwerking verliep heel erg fijn en we kregen van te voren een goed beeld hoe het eindresultaat eruit zou komen te zien, het gedenkplekje is inmiddels geplaatst en het is precies zo geworden als het digitale ontwerp. Wij zijn hier de medewerkers van Den Hollansche heel erg dankbaar voor!
Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het fijn om te zien dat u tevreden bent over de samenwerking en het gedenkplekje dat we samen met u hebben mogen creëren.
Pluspunten
+ tuin met voorbeelden van grafmonumenten + uitgebreid sparren over mogelijkheden + respect voor gevoelens van de klant + 3-d schets van je idee wordt gemaakt tijdens gesprek + inzicht in trends (vorm, tekst, materiaal) grafmonumenten + na akkoord punctuele en vriendelijke communicatie + je wordt van elke stap op de hoogte gehouden + grafmonument uitgevoerd zoals ik hoopte + het hele proces gaf me rust
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten voor het klant- of productieproces. Marketing in deze branche gebeurt natuurlijk discreet. Daardoor blijft een bedrijf als ,Den Hollandsche Gedenktekens onderbelicht. Daarom heb ik de moeite genomen om deze recensie te schtijven.
Beste Wilfred, uw reactie waarderen wij enorm. Het doet ons goed om te lezen dat uw het proces zo heeft ervaren en dat u tevreden bent over het eindresultaat.
Pluspunten
Na het veel te vroege en onverwachte overlijden van mijn man en de vader van mijn kinderen heeft Ben er alles aangedaan om het ons zo makkelijk mogelijk te maken om een monument te kiezen. Doordat we wisten wat we wilden konden we snel een keuze maken. Om het voor mijn kids zo min mogelijk confronterend te laten zijn is Ben bij ons op huisbezoek geweest. Ook het ontwerpen, de communicatie per email, het op de hoogte gehouden worden, alles gaat vlekkeloos en gemakkelijk, maar vooral respectvol. Wij zijn heel blij met het monument, voor zover dat mogelijk is,
Heel erg bedankt voor uw reactie. Het doet ons goed om te zien dat u de samenwerking met ons als passend en respectvol heeft ervaren.
Pluspunten
Heb bij verschillende bedrijven offertes aangevraagd voor een gedenkteken. De Hollandsche reageerde als snelste, had direct een reactie op vragen die we hadden, konden langskomen om alles in detail te bespreken en uit te zoeken en kwam met een concurrerende offerte. Alles bij elkaar de reden om voor hen te kiezen. Een en ander is nu uitgevoerd en allemaal geheel conform datgene dat we afgesproken hebben.
Beste Arno, bedankt voor uw reactie. Erg fijn dat we u naar tevredenheid van dienst hebben kunnen zijn.
Pluspunten
Karsten van den Hollandsche heeft een gedenksteen voor ons zoontje ontworpen. Prima begeleiding, in principe is alles mogelijk. Er wordt goed meegedacht en wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
Beste Iris, bedankt voor uw mooie beoordeling!
Pluspunten
Offerte voor gedenksteen was goed inzichtelijk en met alle componenten en tekening volledig opgesteld; in de wijzigbare opdracht zat voldoende flexibiliteit; terugkoppeling zeer goed; afspraken ook volledig nagekomen.
Beste Marco, heel erg bedankt voor uw reactie. Fijn om te zien dat u onze samenwerking zo goed heeft ervaren!
Pluspunten
De persoonlijke aandacht en ruimgenomen tijd tijdens het bespreken van de schets en de fijne mailcontacten na het afgesproken ontwerp en het overlijden van mijn man.
heel erg bedankt voor uw mooie reactie!
Pluspunten
Zeer goede ervaring met Den Hollandsche Gedenktekens. Zij hebben het gedenkteken voor het urnengraf van mijn moeder/vrouw ontworpen. Vanaf het eerste moment dat we binnenkwamen in Wezep tot het eindresultaat is perfect verlopen. Karsten Flier heeft alle tijd genomen om te komen tot een prachtig ontwerp dat helemaal in lijn was met hoe wij het voor ons zagen. Het advies van de materialen en het out of the box denken (heel bijzonder dat er een extra verhoging/plaat is aangebracht waardoor de steen niet geheel plat ligt en iets omhoog staat, dit maakt het extra speciaal), hebben er mede voor gezorgd dat het gedenkteken geheel en bovenverwachting mooi is geworden. De communicatie gedurende het proces en hoe zij ons op de hoogte hebben gehouden van de status hebben we als zeer prettig ervaren; we wisten precies waar we aan toe waren. Alleen maar positief richting het gehele team dat heeft gewerkt aan het gedenkteken. Wij waarderen het zeer. Nogmaals bedankt!
Beste Rinus en Esther, bedankt voor uw mooie uitgebreide reactie! Allereerst heel fijn dat jullie de samenwerking met ons en het proces zo goed hebben ervaren. Het belangrijkste is natuurlijk ook dat het eindresultaat naar tevredenheid is en zo te lezen is dat gelukt! Uw woorden doen ons heel goed, nogmaals dank daarvoor!
Pluspunten
Wij zijn prettig geholpen door Karsten,konden in alle rust onze wensen kenbaar maken, het is dan ook een mooi monument geworden.
Beste Janny, bedankt voor uw reactie!
Pluspunten
Karsten Flier heeft ons geduldig en begripvol begeleid bij onze lange zoektocht naar een passend ontwerp voor het grafmonument voor onze ouders. We zijn tevreden over het resultaat, een sober, tegelijkertijd krachtig en stijlvol gedenkteken. Offerte en planning waren transparant. Hartelijk dank aan allen die hierbij betrokken waren.
Graag gedaan, we zijn u graag van dienst geweest. Fijn om te zien dat u de samenwerking met ons zo heeft ervaren. Dank voor uw reactie.
Pluspunten
Wat zijn wij als familie fijn geholpen met het uitzoeken van een gedenkteken voor onze overleden moeder. En het resultaat is prachtig geworden. Onze hartelijke dank hiervoor.
Graag gedaan en u ook bedankt voor uw mooie reactie!
Pluspunten
We zijn erg tevreden met de service. Marco had ons erg goed geholpen, we zijn erg blij met het resultaat. Een topper !
Beste Ivan, Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Pluspunten
Heel vriendelijk geholpen, er werd naar mijn wensen geluisterd, duidelijkheid over het tijdstip van plaatsen van de steen. Ik kreeg regelmatig te horen hoe de stand van zaken was, erg prettig vond ik dat. En uiteindelijk de datum van plaatsen! Respectvol!
VerbeterpuntenDoorgaan op de manier die ik heb ervaren!
Beste Ria, bedankt voor uw beoordeling. Mooi om te zien dat u onze manier van werken prettig en respectvol vindt. Dat doet ons heel goed om te lezen.
Pluspunten
- persoonlijke benadering/aandacht - omvangrijke showroom; veel keuzemogelijkheden - proffesionele houding - kwaliteit - goede en regelmatige communicatie - betalingsmogelijkheden
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, volledig tevreden
Wat fijn om te zien dat u zo tevreden bent. Erg bedankt voor uw reactie!
Pluspunten
Buitengewoon prettig en goed bedrijf. Veel persoonlijke aandacht voor de wensen van de klant. Prettige bejegening door alle medewerkers, met een grote inzet. Wij hadden problemen met een gemeenteambtenaar die erg moeilijk en onredelijk deed bij het verlenen van een vergunning voor het graf. Het bedrijf heeft ook daarbij goed geholpen en alles "uit handen genomen". Het graf is prachtig gewoorden dankzij een creatief ontwerp van ontwerpster Nanda.
Hartelijk dank voor uw mooie reactie. We vinden het fijn om te zien dat u onze samenwerking zo heeft ervaren. We zijn u graag van dienst geweest.
Pluspunten
Persoonlijke hulp bij het uitzoeken van een grafmonument, ruim assortiment, actief meedenken, mooie/duidelijke (digitale) schetsen, levertijd klopt, tussendoor op de hoogte gehouden van de vooruitgang en een eindresultaat dat helemaal naar wens is. Meteen bericht na plaatsing en nadien telefonisch contact om te vragen of alles naar wens is en of er nog verbeterpunten zijn.
Beste Miranda, bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Vorige week is het gedenkteken voor onze moeder geplaatst. We zijn er erg blij mee, het is precies geworden, zoals we het in samenspraak met Marco Fronik ontworpen hebben. Ook de begeleiding van Marco in dit traject hebben we als heel prettig ervaren. De tussentijdse update's in het proces waren prettig en voor ons voldoende. Kortom in alle opzichten heel tevreden over Den Hollandsche.
VerbeterpuntenGeen. Alles is verlopen zoals we gehoopt hadden.
Beste Christa, bedankt voor uw positieve reactie. Fijn om te zien dat u blij bent met het gedenkteken en dat u het proces zo prettig heeft ervaren.
Pluspunten
Jullie leveren prachtig werk. Wij zijn heel erg tevreden met ons monument.
Beste Kevin, Bedankt voor het compliment! En fijn dat het monument naar jullie tevredenheid is.
Pluspunten
Afgelopen week is het gedenkteken van mijn vrouw en onze moeder geplaats, Wij zijn zeer tevreden over het geheel, Samen met Anneke Ruitenberg hebben wij dit gedenkteken ontworpen en ziet het eindresultaat er erg mooi uit, Ook de afdeling grafische vormgeving zijn zeer meedenkend geweest, Kortom allen bedankt voor het eindresultaat.
VerbeterpuntenZou niet weten wat.
Ontzettend fijn om te lezen dat u alles zo heeft ervaren. Het is inderdaad een mooi ontwerp geworden!
Pluspunten
Wij werden hartelijk ontvangen en uitstekend geholpen. Er is ruime keuze en zij luisteren naar je persoonlijke wensen. Na het geven van de opdracht werden we goed op de hoogte gehouden van de voortgang en waren de contacten plezierig.
Beste Dicky, bedankt voor je mooie reactie!
Pluspunten
Wij zijn bijzonder tevreden over de totstandkoming en uitvoering van het gedenkteken. Jullie hebben heel goed geluisterd naar onze wensen en dit op een voortreffelijke wijze vertaald. De symboliek naar de mand en naar haar hobby vinden wij zeer geslaagd. Het ziet er heel warm en kleurrijk uit, passend bij onze dochter en precies zoals wij hebben bedoeld. Hartelijk dank hiervoor.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten; zo doorgaan!
Het doet ons goed om te zien dat u zo tevreden bent over hoe we samen met u het persoonlijke gedenkteken hebben kunnen ontwerpen en het uiteindelijke resultaat!
Pascalweg 3
6662 NX Elst
Al ruim 75 jaar maken wij bijzondere en persoonlijke grafmonumenten. Het is bijzonder om te zien hoe uit uw ideeën altijd iets moois wordt gerealiseerd. Op deze pagina stellen verschillende mensen zich aan u voor. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en samen zijn wij Den Hollandsche.