Pluspunten
We zijn erg blij met het ontworpen grafmonument voor onze man/vader. We werden rustig ontvangen en onze ideeën werden zorgvuldig uitgewerkt. We werden regelmatig op de hoogte gebracht van de stand van zaken, erg fijn. Georgios Maridakis nogmaals hartelijk bedankt!
Graag gedaan en fijn om te lezen dat u alles zo heeft ervaren!
Pluspunten
Correct en begrip vol behandeld vanaf het eerste gesprek tot plaatsing van het monument.
Fijn dat u onze samenwerking zo heeft ervaren! Dank voor uw beoordeling.
Pluspunten
Prima, persoonlijke benadering, luisteren en dan gewoon goed en keurig uitvoeren, binnen de afgesproken termijn
VerbeterpuntenGeen
Hartelijk dank voor uw mooie woorden.
Pluspunten
klantvriendelijk, snapt en ziet snel wat de wensen zijn, denkt mee, ruime keuze
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Pluspunten
Alles comform de afspraken, tussen tijds goede informatie over het verloop proces, plaatsing van grafmonumentje keurig verzorgt. goede informatie en begeleiding van Marco Fronik
Beste heer Kampen, Erg mooie beoordeling. Hartelijk dank!
Pluspunten
Er is goed geluisterd naar de persoonlijke wensen en meegedacht aan de hand van het eigen ontwerp. De uiteindelijke uitvoering van het gedenkteken was precies wat we hoopten. Het is duidelijk dat de mensen bij Den Hollandsche, in ons geval de heer Fronik, ervaring en vakkennis hebben.
VerbeterpuntenMisschien iets meer communicatie in de tussenliggende maanden. Ik heb deze ook zelf niet gezocht, hoor. Het is toch een gevoelig onderwerp. Maar het is prettig om te vernemen hoever het proces gevorderd is zonder zelf actie te hoeven ondernemen.
Beste Annet, Wat fijn dat het uiteindelijke resultaat is geworden zoals u had gehoopt. Wat u aandraagt over de tussentijdse communicatie is een belangrijk punt. We proberen hier een balans in te vinden, niet te weinig en niet te vaak. Iedereen ervaart het anders. Voor ons een goede aanleiding om dit nog verder te verbeteren!
Pluspunten
Karsten voelde onze wensen goed aan, het gesprek was plezierig en hij kwam met goede suggesties. Al met al een vlot proces voor ons met als resultaat een mooie steen zoals we die voor ogen hadden voor onze vader. Ook de wijze waarop we tussentijds op de hoogte gehouden werden van het proces was zeer correct.
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Pluspunten
Vanaf het ontwerp tot en met de plaatsing van het grafmonument van mijn vrouw ben ik uitstekend begeleid door met name Georgios Maridakis. Hij heeft mij geholpen met het vinden van het juiste ontwerp van het grafmonument en ook met de op mijn verzoek gedane aanpassingen van het ontwerp. Het resultaat is een prachtig grafmonument. Georgios is heel vakbekwaam en neemt alle tijd om alles goed door te spreken. Ook de overige medewerkers zijn zeer vriendelijk en hielden mij steeds goed op de hoogte, zoals het moment van plaatsing van het grafmonument.
Beste Hans, Dat is ontzettend fijn om te lezen. Het eindresultaat is belangrijk, maar ook de weg ernaartoe draagt daar aan bij. Erg bedankt voor uw mooie woorden!
Pluspunten
Veel aandacht voor zowel de klant als het ontwerp Het ontwerp zelf: mooi, sober en krachtig tegelijk, artistiek en smaakvol
VerbeterpuntenNog vaker contact over de levertijd als het uitloopt
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Pluspunten
Alles tot in de puntjes verzorgt. Zelfs bij twijfeling over de letters op de steen, is de man die dit kan intekenen gekomen om alles visueel te maken voor ons. Een 3d tekening hebben wij hiervan gekregen. Het contact met Den Hollandsche is prettig verlopen. Ook tussendoor hebben zij ons op de hoogte gehouden ivm met de plaatsing. Wij zijn op de Straatweg in Rotterdam geweest, een zeer fijne winkel en fijne medewerkers.
Verbeterpuntengeen
Bedankt voor uw reactie en mooi om te lezen dat u onze winkel in Rotterdam zo mooi vindt! We zijn u graag van dienst geweest en fijn dat het eindresultaat naar wens is!
Pluspunten
- Persoonlijke aandacht - Veel mogelijkheden - Duidelijke afspraken - Uitstekende aftersales
Verbeterpunten- Blijf vooral zo doorgaan!
Beste Johan, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Uw advies nemen we natuurlijk ter harte; We zullen zeker zo doorgaan!
Pluspunten
Vanaf het eerste contact tot en met de nazorg was alles perfect geregeld. Problemen n.a.v. regels van de gemeente hebben zij voor ons opgelost. Er is goed geluisterd naar ons bij het tekenen en ontwerpen. We zijn heel blij met het eindresultaat.
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor uw beoordeling. Wij nemen u graag alle organisatorische zaken uit handen bij het verzorgen van het gedenkteken. Fijn dat u dit ook als positief hebt ervaren en dat het eindresultaat naar tevredenheid is!
Pluspunten
Een warme menselijke benadering. De begeleiding bij het maken van de keuze voor de gedenksteen was ook zeer prettig. Het uiteindelijke resultaat was erg goed. Wij zijn zeer tevreden.
VerbeterpuntenGeen
Dat doet ons goed om te lezen. Dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Er wordt een goede uitleg gegeven van de mogelijkheden en de te maken keuzes. Afspraken worden tijdig opgevolgd en de communicatie is prettig. Je hebt ‘t gevoel dat ze je het echt uit handen nemen en zaken regelen in samenspraak met de begraafplaats waar wij een urnsteen hebben geplaatst.
Heel erg bedankt voor uw review!
Pluspunten
Een gedenkteken uitzoeken is iets anders dan op zoek gaan naar een steen. Bij Den Hollandsche zijn we ontzettend goed geholpen met het vormgeven van het grafmonument voor onze opa, vader en mam. De keuze voor het materiaal, de vorm, afwerking en zelf het lettertype ademt de herinnering aan deze voor ons zo belangrijke man. Verder is de bejegening, praktische communicatie en afwikkeling zeer professioneel. Duidelijk, helder en met respect zonder overdreven sentimenteel te worden. Dankjewel medewerkers van Den Hollandsche.
Beste mevrouw Weeterings, Erg fijn dat u de samenwerking met ons zo heeft ervaren en dat u zo tevreden bent over het resultaat.
Pluspunten
Erg vriendelijk en vakkundig behandeld door Nanda Voskamp Veel persoonlijke aandacht Ook na de afspraak veel contact over de voortgang
VerbeterpuntenGeen
Beste Crysta, Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Pluspunten
We hebben gekozen voor de materialen versteend hout in combinatie met cortenstaal. Het was voor ons belangrijk dat het staal gedeelte door familie gemaakt kon worden en het was fijn dat Den Hollandsche hier geen bezwaar mee had. De plaatsing is zeer vakkundig en met respect gedaan. We zijn heel erg tevreden met het eindresultaat.
VerbeterpuntenWe hadden aangegeven dat wij graag bij de plaatsing aanwezig wilden zijn. Er was afgesproken dat de plaatsing aan het eind van de ochtend/begin middag zou zijn. Om 8.30 uur kregen we een belletje dat ze er bijna waren. Gelukkig wonen we op 5 minuten afstand. Dit was even een klein organisatorisch minpuntje.
Beste Paola, we denken altijd graag met u mee als het gaat om specifieke wensen met betrekking tot het gedenkteken. Het doet ons dan ook goed om te lezen dat u het traject verder zo heeft ervaren en blij bent met het resultaat! Voor wat betreft de afstemming van de tijd van plaatsing, dat hadden we zeker wat beter kunnen doen. Dit proberen we natuurlijk zoveel mogelijk te voorkomen. Heel erg bedankt voor uw positieve woorden en feedback!
Pluspunten
Goede begeleiding tijdens huisbezoek Luisterend oor/meedenkend. goede uitleg van allen materialen en wat mogelijk is. Namen echt de tijd bij het ontwerpen van de gedenksteen Er werd zeker rekening gehouden met de wensen voor de gedenksteen Via de mail kan je de vorderingen goed volgen, van de gedenksteen,en veranderingen doorgeven. telefonisch keuring ingelicht wanneer de plaatsing was van de gedenksteen ,en ook volgens of voor wensdatum geplaatst Allen vragen werden op tijd en netjes beantwoord. Gedenksteen is zeer netjes geplaatst telefonische nazorg was zeer correct en netjes
Heel fijn dat u de samenwerking met ons zo heeft ervaren en dat u tevreden bent over de gedenksteen. Erg bedankt voor uw reactie!
Pluspunten
Goede behandeling in drie verschillende vestigingen Overdracht en informatievoorziening tussen de verschillende afdelingen was goed. Fraaie en duidelijke weergave van het grafmonument vooraf op papier
VerbeterpuntenAbsoluut verbeterpunt is de lange doorlooptijd. Het heeft ons verrast dat we 16 - 18 weken moesten wachten op levering en realisatie. Dat terwijl we geen ingewikkelde materialen hadden besteld.
Beste Sjaak, hartelijk dank dank voor uw review en feedback. We begrijpen dat een dergelijke doorlooptijd lang is. Mede de lange levertijd van het materiaal/onderdelen kan ervoor zorgen dat onze levertijd oploopt. We proberen hier altijd zo goed mogelijk over te communiceren. Uw feedback hierover zullen we dan ook zeker gebruiken om dit verder te verbeteren.
Pluspunten
Waargemaakt wat ze beloofde, goede communicatie over voortgang en plaatsing gedenksteen.
Heel erg bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Wij als familie zijn door de mensen van Den Hollandsche Gedenktekens heel fijn geholpen. Zij hebben alle tijd voor je om in alle rust een mooi gedenksteen te ontwerpen en zijn dan ook heel blij met het resultaat. De communicatie en update van ontwerp liep via de mail en dat verliep prettig. Ook de betalingen verliep zonder problemen. Wij als familie werden netjes op de hoogte gebracht van het plaatsen van de steen. Kortom wij als familie zijn heel erg tevreden en dankbaar voor de mooie gedenksteen. Het is een mooie plek geworden waar wij als familie graag komen om onze moede te gedenken.
VerbeterpuntenZo doorgaan!
Fijn om te zien dat wij u en uw familie zo van dienst hebben kunnen zijn!
Pluspunten
Ontzettend mooi exclusief ontwerp gemaakt en uitgevoerd. Mooi resultaat en erg blij mee. Negatief: de uitvoering duurde lang. Bij het terugplaatsen na een tweede is de steen gebroken, in Soesterberg 150 km rijden kan er een nieuwe steen uitgezocht worden door ons, nog garantiewerk. Krijgen hier geen kilometer vergoeding van. Kost dus een hoop tijd en geld, niet netjes.
Bedankt voor uw beoordeling en fijn om te lezen dat het resultaat naar tevredenheid is. Uw feedback vinden we belangrijk en we gaan kijken hoe we ons proces op dit punt gaan verbeteren.
Pluspunten
Hele vriendelijke, begripvolle en geduldige mensen die goed luisteren wat de wensen van de klant zijn en daar ook de tijd voor nemen. Wij hadden zelf een ontwerp meegenomen hoe het globaal moest worden. Geert van der Wielen had een voorstel en door één simpele verandering werd het ontwerp ineens sierlijker en vooral mooier dan wij het in gedachten hadden. Vanaf het begin tot het einde zijn wij op een hele fijne manier door alle medewerkers geholpen. Iedereen die heeft meegewerkt aan dit prachtige gedenkteken willen wij dan ook hartelijk bedanken.
VerbeterpuntenGeen
We vinden het fijn om te lezen dat we u in deze fase hebben kunnen helpen en dat u het zo heeft ervaren. Voor ons een belangrijke motivatie om ons vak uit te oefenen. Graag gedaan en natuurlijk u ook bedankt voor de samenwerking en mooie woorden.
Pluspunten
Zeer goede communicatie. Alle beloftes worden waargemaakt. Prettige en correcte omgang en goede kwaliteit op alle fronten.
Beste Bas, Heel erg bedankt. Deze positieve woorden doen ons goed!
Pluspunten
goede begeleiding en discrete uitwerking met persoonlijke zaken bij het verwerken van de rouwperiode.
Verbeterpuntengeen
Het doet ons goed om te lezen dat u dit proces zo heeft ervaren. Dank voor uw reactie.
Pascalweg 3
6662 NX Elst
Al ruim 75 jaar maken wij bijzondere en persoonlijke grafmonumenten. Het is bijzonder om te zien hoe uit uw ideeën altijd iets moois wordt gerealiseerd. Op deze pagina stellen verschillende mensen zich aan u voor. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en samen zijn wij Den Hollandsche.