Pluspunten

Een eigen ontwerp, anders dan anders! Zo mooi en precies wat we verwacht hadden. Zeer tevreden over de inbreng en het advies van de medewerker. Het is prc geworden zoals op de schets. In het pand kun je alles op je gemak bekijken en op elkaar afstemmen. Het had niet beter gekund. Bedankt!

Pluspunten

Mooi gedenkteken gemaakt, ook "bezoekers" zijn er positief over! Bereid goed te luisteren naar klanten en goede suggesties aan te dragen

Misschien toch proberen iets sneller te vwerken/organiseren?

Pluspunten

Voldoende aandacht en tijd uitgetrokken voor de bespreking voor het ontwerp. Goed geluisterd en goede suggesties gegeven, hierbij niet alleen gekeken naar het te ontwerpen grafmonument, maar ook naar de directe omgeving op de begraafplaats. De afspraken zijn na tevredenheid nagekomen.

Pluspunten

Vriendelijk empathisch personeel wat alle tijd voor je neemt. Denken mee en samen kom je tot een prachtig persoonlijk ornament/steen. Via mailcontact en af en toe een telefoontje werden we op de hoogte gehouden van de vorderingen/plaatsen ornament/steen

Ga vooral zo door

Pluspunten

Het was fijn om te ervaren dat er alle tijd en ruimte genomen werd om invulling te geven aan onze eigen gedachten en wensen. Ook was ik blij met de inspiratietuin, waarin we uiteindelijk precies de goede steen vonden. In het echt zien en kunnen voelen is zoveel fijner dan op een plaatje zien. Gedurende het hele proces (van ontwerp tot plaatsen) verliep alles heel soepel en respectvol. Dank daarvoor!

Pluspunten

Vriendelijk, empathisch, meedenkend, bekwaam, geduldig, goed qua planning en contact en prachtig eindproduct.

Het enige wat even een beetje vreemd overkwam, was dat ik voor een gesloten deur stond tijdens een afspraak en dat ik zelf moest telefoneren om te horen dat de medewerker iets verlaat was, toen ik de showroom bezocht.

Pluspunten

Er wordt voldoende tijd uitgetrokken voor een advies gesprek, waarbij je alle ruimte krijgt om je wensen en ideeën kenbaar te maken. Daarbij krijg je een professioneel, en vooral een eerlijk advies! Tussentijds is er goede communicatie over de stand van zaken en wordt je voldoende op de hoogte gehouden. Al met al zijn wij zeer tevreden over Den Hollandsche!

Pluspunten

Je wordt heel vriendelijk en respectvol geholpen. Het eindresultaat is prachtig.

Pluspunten

Vriendelijk personeel, samen een ontwerp gemaakt, in 3d gekregen en het gedenkteken is precies geworden zoals wij het graag wilde.

Pluspunten

De ontvangst was hartelijk. Eerst hebben we naar een aantal voorbeelden gekeken in de tuin in Elst. Daarna werden al pratend de ideeën gevisualiseerd door Wim ter Steege. Hij heeft ons goed geadviseerd en een mooi monument ontworpen, prachtig geschetst. Ook werd de prijs meteen berekend, zodat we wisten waar we aan toe waren. Een paar maanden later is de grafsteen geplaatst. Het grafmonument is prachtig geworden! De stenen zijn mooi afgewerkt, de tekst op de lettersteen is goed uitgebalanceerd in een mooi lettertype en vooral de fraai in eigen handschrift uitgevoerde voornaam was een heel goed idee. Het is hierdoor echt een persoonlijk monument geworden. Ook de combinatie van verschillende afwerkingen van de bovenkanten/voor- en achterkanten en de zijkanten van de stenen is goed geslaagd. Kortom een fraai en stijlvol geheel.

Geen. We werden goed op de hoogte gehouden van de voortgang. De contacten waren vriendelijk. Hoewel het een groot bedrijf is met verschillende vestigingen, ben je geen nummer. De werkwijze is flexibel, efficiënt en professioneel.

Pluspunten

Vriendelijk ontvangst. Mooi product afgeleverd. Aanpassingen in ontwerp geen probleem.

Locatie te klein voor voorbeelden

Pluspunten

Wij hadden een heel specifiek idee voor een grafsteen: gouden ondergrond met diep blauwe belettering op een kei. Na een zoektocht langs leveranciers die niet konden leveren wat we wilden hebben, zijn we bij den Hollandse terecht gekomen. Zij hebben een in overleg met ons een ongebruikelijke oplossing bedacht die zeer dicht bij onze wensen kon komen. Over het eindproduct zijn we heel erg tevreden. Over het hele proces van productie en plaatsing werd zeer goed gecommuniceerd. Dus wat ons betreft is den Hollandse een aanrader!

Pluspunten

Goede website, prettig contact, komen afspraken na, houden je tussentijds op de hoogte, leveren prima werk af.

Pluspunten

de begeleiding tijdens, goede adviezen. Hartelijk ontvangst

Afhandeling door belletje als steen geplaatst is.

Pluspunten

respectvolle benadering en begeleiding van het begin (het uitgebreide oriënterende gesprek) tot aan de werkelijke plaatsing van de grafsteen. er wordt tijd en ruimte genomen voor jou als klant

Pluspunten

Klantvriendelijk: er wordt serieus naar wensen geluisterd en vragen worden daarom ook goed beantwoord. Er wordt ook voldoende tijd ingepland en genomen voor bespreken van een ontwerp. Snel reactie via email en/of telefoon. Professioneel: mooi en uniek vakwerk afgeleverd!

Pluspunten

Graag willen wij U laten weten, dat wij ten zeerste te spreken zijn, over grafmonument van onze dochter, Kristien, dat recentelijk is geplaatst. De wijze waarop we in gezamenlijk overleg de zerk, naar inhoud en vorm gestalte hebben gegeven hebben wij als troostrijk ervaren. We hebben nu niet enkel een fraai uitgevoerd monument maar ook een tastbare herinnering aan haar leven. Fam. F. de Kok/Remmers.

geen.

Pluspunten

Het ontwerp is echt geworden zoals uitgerekend was. Wij zijn zeer tevreden.

Pluspunten

Heel vriendelijk geholpen, goede uitleg. Fijne persoonlijke benadering. Ze namen alle tijd om samen tot een mooi ontwerp te komen. We werden goed op de hoogte gehouden van het proces en de stand van zaken. Eindresultaat is boven verwachting prachtig!

Pluspunten

De website sprak mij gelijk aan. Duidelijk en helder qua aanbod. Het eerste telefoongesprek was van goede kwaliteit en met de juiste info. We hebben een afspraak gemaakt Op de locatie in Wezep. Zoals de website was, was ook de gedenktekentuin/locatie. Er volgde een goed gesprek. We werden geholpen door een Karsten. Hij had gelijk door hoe we het gedenkteken vorm wouden geven. Het gaf ons rust dat het in goede handen was. Af en toe was er contact en wij hoefden als nabestaanden eigenlijk nergens mee om te denken. Ze namen het meeste geregel uit handen. Dit was erg fijn. Het gedenkteken is na alle tevredenheid.

Pluspunten

Wij kwamen zonder afspraak maar werden direct zeer vriendelijk en deskundig geholpen

Pluspunten

Een hele prettige en warme ontvangst ondanks dat ik mijn komst niet had aangekondigd. Met een paar steekwoorden aangegeven wie mijn man Johan was en wat hij belangrijk vond. Er werd goed geluisterd en Karsten snapte eigenlijk direct wat ik bedoelde/wilde, dacht mee, was geduldig, persoonlijk, creatief en kundig. Tijdens het gesprek maakte hij gelijk een schets van een grafmonument wat hij in gedachten had. Ik was direct enthousiast en met een paar kleine aanpassingen is het uiteindelijk uitgevoerd zoals geschetst. Ook kreeg ik nog een digitaal lay-out voorstel van voor-, zij- en bovenaanzicht; dit werkte heel verhelderend en bevestigde alleen maar mijn keuze. Naast warmte, empathie e.d. was men terecht ook zakelijk; het financiële plaatje werd gelijk op tafel gelegd. Ik wilde het monument graag voor een bepaalde datum geplaatst hebben en ook daaraan is volledig meegewerkt. Het eindresultaat is prachtig en past bij mijn man Johan.

Pluspunten

Onder deskundige leiding en in een open, transparante sfeer, waarin wederzijds vertrouwen één van de belangrijkste pijlers was, groeide het ontwerp voor het grafmonument. Prettig waren ook de terugkoppelingen gedurende het productieproces. Toen, na verloop van tijd, het monument geplaatst werd, overtrof het resultaat alle verwachtingen - zo prachtig - zo persoonlijk - zo mooi.

Pluspunten

Dringen niks op, denken mee, zijn geduldig. Wij wilden het voor een bepaalde datum en alhoewel dat kort was hebben ze het toch voor elkaar gekregen. Net als in de mail lag er een gelamineerd kaartje bij met wat je de eerste week wel en niet mocht doen met het materiaal.

Pascalweg 3

6662 NX Elst

0481 - 371 333

Over Den Hollandsche

Al ruim 75 jaar maken wij bijzondere en persoonlijke grafmonumenten. Het is bijzonder om te zien hoe uit uw ideeën altijd iets moois wordt gerealiseerd. Op deze pagina stellen verschillende mensen zich aan u voor. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en samen zijn wij Den Hollandsche.