Pluspunten

Je weet dat het komt, het moment van afscheid nemen. Een moeilijke periode, waar van alles ineens moet. Hoe goed je ook voorbereid dacht te zijn, en daartussen worstelt je zelf nog met het verlies. De rust, warmte en oprechte deelneming die ik bij Den Hollandsche Gedenktekens ervaren heb, zal ik niet gauw vergeten. Je bent er zeker géén nummer. Mijn eerste contact verliep via de website. Het mooiste van de site is dat je een portfolio met ontwerpen kunt samenstellen en deze met nabestaanden kunt delen. Allen kunnen digitaal monumenten en ontwerpen toevoegen en zo hun steentje aan een uniek ontwerp bijdragen. Het grote aantal tastbare monumenten wat men in Elst op het terrein heeft geplaatst, geeft gevoel aan de verzamelde ontwerpen. De steun en warmte van de stylistes, vulden onze eerste ideeën moeiteloos aan met mogelijkheden en adviezen. Ook adviezen voor zaken waar je zelf niet 1, 2, 3 aan gedacht hebt zoals bv. de voorwaarden die gelden op het betreffende kerkhof. (nooit aan gedacht, en is zeker niet ff op te zoeken.) De mogelijkheid om het ontwerp tot de definitie order te kunnen wijzigen, is een sterke aanrader. Daarmee voorkom je kleine foutjes die je in je emotie over het hoofd zou zien. Al met al hebben wij een monument ontworpen, passend bij ons ma, precies zoals zij was. Een monument waar liefde, zorg en aandacht vanaf straalt, een waar ons ma zeker trots op zou zijn geweest.

Pluspunten

Wij waren blij met het prettige en deskundige advies en de manier waarop er werd meegedacht ons idee te realiseren.

Geen verbeterpunten of tips, die zijn niet nodig.

Pluspunten

Mijn eerste kennismaking in Ochten was positief. Gastvrij ontvangst. Heldere uitleg over renovatie van het graf van mijn schoonouders in opdracht van hun dochters. Ook hierna bleef de aandacht en werden de afspraken nagekomen.

Pluspunten

We zijn erg blij met het herdenkingsmonument van mijn man Rob. Met het advies en de hulp van de medewerkers van Den Hollandsche is het precies geworden zoals we in gedachten hadden en eigenlijk nog mooier.. Wij zijn de medewerkers van Den Hollandsche dan ook veel dank verschuldigd.

Pluspunten

Speciaal vanuit België(1,5u) waren we afgezakt naar Tilburg. Het ontwerpen van een unieke persoonlijke gedenksteen was iets dat we heel graag wilden. Van begin tot einde was de samenwerking heel fijn en professioneel. Er werd heel aandachtig naar onze wensen geluisterd met de nodige advies. Het eindresultaat is prachtig en geplaatst in België (zonder meerkost) voor ons gewenste datum.

Pluspunten

Correcte contacten mooie digitale presentatie om een keus te kunnen maken, goede planning ,rekening houdend met wensen t.a.v. plaatsen van het graf.

Direct contact met de plaatselijke vestiging, nu alleen via hoofdvestiging.

Pluspunten

Twijfel niet om in een moeilijke tijd te vertrouwen op Den Hollandsche. Onze ervaring is dat ze op een vriendelijke en warme manier met je meedenken en hun ervaring en kunde inzetten om er een mooi monument van te maken. Wij hebben er een positief gevoel aan over gehouden.

Pluspunten

Grafmonument was prima verzorgd. Uitvoering zoals afgesproken. Tijdens de fabricage op de hoogte gehouden van de voortgang.

Pluspunten

De ontvangst was heel warm! Alle begrip voor het verdriet dat je hebt en er werd ons niks "aangepraat". Wij konden heel goed en heel rustig vertellen wat onze wensen waren. Er is diverse keren contact geweest omdat iets niet helemaal duidelijk was. Deze contacten zijn bijzonder prettig verlopen en alles is naar wens uitgevoerd. De gedenksteen is prachtig geworden en wij zijn zeer tevreden hierover.

Pluspunten

Vriendelijk, professioneel, en heel creatief. Veel keuze en een mooie showroom.

Prijzen van alle accessories geven op website.

Pluspunten

Ben via internet aan dit adres gekomen. De site alleen al ziet er zeer overzichtelijk uit en er zijn zeer veel mogelijkheden. Het herdenkingsmonument is helemaal geworden zoals wij graag wilden en krijg er veel complimenten over. De omgang en overleg met de mensen van den Hollandsche hebben wij als zeer prettig ervaren.

Pluspunten

Met onze wensen heft Karsten Flier een prachtig gedenkteken voor ons ontworpen. Heel veel lof voor zijn kundigheid en prettige manier van van vooorlichten en samenwerking. Ik zal dit bedrijf zeker bij anderen aanbevelen. Een zeer korrekt bedrijf.

volgens mij geen

Pluspunten

Van het begin tot het einde heel keurig ontvangen en begeleid. Die meneer die ons hielp begreep het verdriet en leefde met ons mee. Dat deed ons zeer goed, we hadden niet het gevoel dat het bedrijf commercieel gericht was. Een pluspunt is zeker dat Den Hollandsche geen reclame maakt. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen!

Pluspunten

In samenwerking met de adviseur van 'Den Hollandsche Gedenktekens' is het een prachtige gedenksteen geworden. Er is goed naar ons geluisterd. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking.

Pluspunten

Vriendelijke mensen Vakkundig advies, oog voor de wensen van de klant

Er was niet gemeld dat er voor een monument ook nog kosten zijn voor een vergunning

Pluspunten

De gedenksteen die wij zochten en de creatieve manier van meedenken van Den Hollandsche zorgden er voor dat het grafmonument zo geworden is dat wij ons ermee verbonden voelen. Dank voor die samenwerking.

Pluspunten

Den Hollandsche heeft ons super geholpen met het ontwerpen van een prachtig steentje voor ons zoontje. Er was van alles mogelijk. Karsten hield ons regelmatig op de hoogte hoe de stand van zaken was. In november is het steentje geplaatst en het is nog mooier geworden dan we dachten dat het zou worden. We zijn er erg tevreden over!

Pluspunten

Grote betrokkenheid bij de nabestaanden Profesionele hulp bij het ontwerpen van de gedenksteken Vele mogelijkheden bij het ontwerpen van het gedenksteken

Kan eigenlijk niets verzinnen voor verbeter punten ben ontzettend tevreden vanaf het moment van het ontwerp tot aan het plaatsen van het gedenksteken . Met gepaste trots en volle tevredenheid over het eind resultaat

Pluspunten

Den Hollandsche was de enigste die ook daadwerkelijk goed naar onze ideeën luisterde en dat weer vertaalde op papier als een Rembrandt. Erg fijn is dat men ook meedenkt over voor- en nadelen van ons ontwerp en de begeleiding daarin om tot een juiste beslissing te komen, met dank aan Karsten Flier, met zijn team hebben ze werkelijk een prachtige monument ontworpen die mijn vader eer aan doet. Wij zijn ook zeer te spreken over de professionele begeleiding van het begin tot aan het einde. namens ons allen, heel hartelijk bedankt!!!

Pluspunten

Prettige samenwerking en overleg. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht. Ter plekke werd een ontwerp getekend waarin onze wensen zichtbaar werden. Hierdoor is een uniek monument ontstaan. Zeer tot onze tevredenheid.

Pluspunten

Attent, vriendelijk. Vakwerk.

Pluspunten

Vriendelijk, toegankelijk, kwalitatief goed,

overleg van te voren als je iets toe wil voegen,

Pluspunten

Vanaf het creatieve brein, die met ons mee dacht op een moment die zo vreselijk moeilijk voor ons was, tot de afwikkeling en het overleg waar er iets niet helemaal ging zoals afgesproken, voelde ik me zeer vertrouwd en serieus genomen. Het eindresultaat is geheel naar wens, mooi en iets waar we vrede mee hebben. Heel respectvol bedrijf.

Pluspunten

Tijdens ons bezoek aan Den Hollandsche werden we zeer gastvrij en vriendelijk ontvangen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en gelijktijdig werd de eerste schets gemaakt die direct al paste bij ons persoonlijk verhaal. Ook de service daarna was perfect. Het gedenkteken is helemaal naar onze wens en ziet er heel mooi uit.

Pluspunten

Als jonge weduwe van 43 was ik na het overlijden van mijn man op zoek naar een speciaal en eigentijds gedenkteken. Liefst geen steen, maar 'iets' van staal. In mijn zoektocht op internet kwam ik terecht op de site van Den Hollandsche en na het eerste contact per mail al snel een afspraak gemaakt in Wezep, voor mij het dichtsbijzijnde kantoor. Karsten Flier heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen en zo heeft hij een prachtig monument op maat omtworpen. Wat ook zo fijn is, is dat echt alles van A tot Z wordt geregeld, ook met de begraafplaats. Daarnaast werd er steeds duidelijk gecommuniceerd over de voortgang, erg prettig.

Pascalweg 3

6662 NX Elst

0481 - 371 333

Over Den Hollandsche

Al ruim 75 jaar maken wij bijzondere en persoonlijke grafmonumenten. Het is bijzonder om te zien hoe uit uw ideeën altijd iets moois wordt gerealiseerd. Op deze pagina stellen verschillende mensen zich aan u voor. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en samen zijn wij Den Hollandsche.