Geweldig bedrijfje nakomt wat er beloofd is.
U heeft alles goed gedaan. Vanaf het eerste moment dat ik met een van mijn dochters bij u in Rotterdam kwam om een gedenkteken voor mijn overleden lieve liefste uit te zoeken/ te bedenken werden wij warm ontvangen door uw invoelende collega Loek Wagenhuis. Hij bedacht exact wat ik/wij wilden. Zijn idee om een bankje te intregeren in het ontwerp zodat ik bij mijn lieve vrouw kon zitten wist ik al dat ik nergens anders meer zou gaan kijken, ik vond het briljant. Op internet hadden wij een voorbeeld gezien wat wij mooi vonden, cortenstaal in combinatie met versteend hout, we wisten dus in welke richting we het wilden zoeken. Toen ik na de opdracht een uitbreiding wilde met een tekst op een glasplaat kon dit alsnog ingepast worden; dat ik tot drie keer toe de tekst wilde veranderen was ook geen probleem (deze is in mijn ogen ook heel mooi en liefdevol geworden). Ook is het monument als beloofd, voor de Pasen geplaatst. Een toevoeging van een vogeltje op een sokkeltje is keurig in uw werkplaats gemaakt en heb ik zelf bij kunnen voegen, een heel mooi detail. De bloemiste in ons dorp heeft het voor de Pasen ingeplant met sedum, wat het prachtig gemaakt heeft. Er achter komen nog heel mooie grassen, maar die zijn er nu nog niet. Ik ben Loek heel dankbaar voor zijn ontwerp en zijn geduld. Onze lijfspreuk "alles van waarde is weerloos" (Lucebert) is prachtig uitgefreesd in de zitting van het bankje waar ik elke dag op zit, met een boterham, thermoskan koffie en de krant.Bedankt daarvoor!! Martin Volker