Zeer warm ontvangen en goed geholpen door vakkundige adviseurs. Volledig ontzorgt voor alles wat er nodig was om het monument te realiseren. Zeer mooi eindresultaat en enorm mooi geplaatst door de mannen. Erg mooi met de bestaande steentjes op het graf direct in het monument geplaatst bij de plaatsing. Bedankt allemaal.
wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren, advies en informatie was voldoende, er werd goed meegedacht over hoe wij het graag wilde hebben.. Het eind resultaat was prima wij zijn dus zeer tevreden en kijken er met een goed gevoel op terug.
Ondanks de moeilijke periode ,ben ik zeer tevreden over de manier waarop jullie de klant helpen met het samenstellen van het begin tot aan het leggen van de gedenksteen. Mijn dank is groot voor de goede service . De kwaliteit van de gedenksteen is heel goed en zeer mooi. Ik ben dus heel tevreden over de gang van zaken.
Geweldige ervaring. Wij zaten vol verdriet met het verlies van onze vader. toen moest er een gedenksteen besteld worden, Jullie namen de tijd voor ons legde ons alles met zoveel geduld en aandacht uit. Een heel goed gevoel gaf dat ons. Super bedankt!
De service was goed Meedenkend
U heeft alles goed gedaan. Vanaf het eerste moment dat ik met een van mijn dochters bij u in Rotterdam kwam om een gedenkteken voor mijn overleden lieve liefste uit te zoeken/ te bedenken werden wij warm ontvangen door uw invoelende collega Loek Wagenhuis. Hij bedacht exact wat ik/wij wilden. Zijn idee om een bankje te intregeren in het ontwerp zodat ik bij mijn lieve vrouw kon zitten wist ik al dat ik nergens anders meer zou gaan kijken, ik vond het briljant. Op internet hadden wij een voorbeeld gezien wat wij mooi vonden, cortenstaal in combinatie met versteend hout, we wisten dus in welke richting we het wilden zoeken. Toen ik na de opdracht een uitbreiding wilde met een tekst op een glasplaat kon dit alsnog ingepast worden; dat ik tot drie keer toe de tekst wilde veranderen was ook geen probleem (deze is in mijn ogen ook heel mooi en liefdevol geworden). Ook is het monument als beloofd, voor de Pasen geplaatst. Een toevoeging van een vogeltje op een sokkeltje is keurig in uw werkplaats gemaakt en heb ik zelf bij kunnen voegen, een heel mooi detail. De bloemiste in ons dorp heeft het voor de Pasen ingeplant met sedum, wat het prachtig gemaakt heeft. Er achter komen nog heel mooie grassen, maar die zijn er nu nog niet. Ik ben Loek heel dankbaar voor zijn ontwerp en zijn geduld. Onze lijfspreuk "alles van waarde is weerloos" (Lucebert) is prachtig uitgefreesd in de zitting van het bankje waar ik elke dag op zit, met een boterham, thermoskan koffie en de krant.Bedankt daarvoor!! Martin Volker
Warme, open en betrokken ontvangst en een duidelijk en goed advies door Carla Kleine. De levering van een monument duurt lang voor de betrokkene maar je wordt voortdurend op de hoogte gehouden en meegenomen in het proces.
Bij het uitzoeken van de steen goede begeleiding, hulp en adviezen waarbij ook rekening gehouden werd met de wensen van de kleinkinderen. Het eindresultaat is fantastisch. Geeft veel rust dat het zo goed opgeleverd is. Ben er dan ook superlijm mee. Geeft veel steun. Echt een mooie plek om graag naar toe te gaan.
In een verdrietige periode , wanneer je heel veel belangrijke beslissingen en keuzes moet maken, heeft De Hollandsche er alles aan gedaan om ons van dienst te zijn. Snelle overleg mogelijkheden, vriendelijke antwoorden en natuurlijk een fantastisch gedenkteken dat onze ouders waardig is. Wij kunnen verder in ons verwerkingsproces na het overlijden van onze vader en moeder. Wij hebben een prachtig monument om te herinneren en te gedenken. Bedankt! Namens de familie Punt uit Dordrecht.
Zeer duidelijk qua werkzaamheden, kosten, uitvoer, ontwerp en overleg,
Na een overlijden van een dierbare zijn er veel zaken te regelen, waaronder ook de gedenksteen op de begraafplaats. Na contact opgenomen te hebben met Den Hollandsche is dit heel erg netjes en door vriendelijke en betrokken mensen uitgevoerd. Vanaf het begin tot na de plaatsing van de steen zijn wij constant op de hoogte gehouden van de taken die werden uitgevoerd. Diverse correspondentie was ook voorzien van een foto van de voortgang. Goed en professioneel wordt de klant betrokken bij elke stap in het proces. Een aangenaam en betrouwbaar bedrijf, iets wat je na een overlijden graag ervaart. Fijne samenwerking!
Na een vriendelijke ontvangst hebben we een mooie steen uitgezocht voor mijn moeder, vrouw en onze oma. In overleg met uw medewerker een ontwerp gemaakt naar onze wens. Tijdens het gehele proces werden we betrokken in het verloop. Toen we Na het plaatsen van de steen gingen kijken werden blij verrast. Het was nog mooier dan verwacht. De steen mooi gepolijst...de aders in het marmer doorlopend van de ene op de andere steen. En dan het gegraveerde bospad naar onze wens. Het geheel pakte zo mooi uit dat we allen ontroerd waren. Wat een vakwerk en wat zijn wij blij met dit gedenkteken. Bedankt Carla
We werden vriendelijk ontvangen en te woord gestaan door Linda Berenschot. Gezamenlijk zijn we tot een mooi ontwerp gekomen dat passend was bij onze wensen. Via het klantportaal en e-mail werden we op de hoogte gehouden over de voortgang en productie van het grafmonument. Het plaatsen is keurig verzorgd en we zijn enorm tevreden over het eindresultaat. Den Hollandsche, hartelijk dank voor de goede zorgen. 14-03-2023, J.M. Voorendt
Wij willen jullie en zeker Esther hartelijk bedanken voor de snelle en deskundige service. Wij, en zeker mijn moeder, zijn erg blij dat alles zo snel geregeld is. De aanpassing van de tekst is heel mooi geworden. Fijn om iemand te spreken die met je meeleeft en meedenkt!
We hebben een mooie steen voor mijn man en vader van mijn kinderen uitgezocht bij Hollandse gedenktekens, was veel aandacht voor ons, wat jammer was dat het langer duurder, dit kwam door de corona, maar dat is overmacht, we zijn erg blij met de steen hoe hij nu geworden is
De overledene wilde naast haar man begraven worden. De werkzaamheden hiervoor werden naar volle tevreden uitgevoerd. De wens van de overledene was dat de tekening op het monument van haar man in spiegelbeeld zou worden geplaatst op haar grafsteen, dit bleek niet zo eenvoudig, het moest worden nagetekend en toen weer in spiegelbeeld geplaatst worden. Dit hebben ze prachtig voor elkaar gekregen, ik weet zeker dat de overledene hier erg blij mee zou zijn geweest. Ook het opnieuw plaatsen van fundering en het dubbele monument is professioneel uitgevoerd. Hartelijk dank hiervoor
Ongeveer 2,5 week na het overlijden van ons zoontje (hij is bijna 8 maanden geworden) zijn wij bij Marco geweest om onze wensen voor een gedenkteken te bespreken. Het moest een mooi, liefdevol gedenkteken worden passend bij een baby. Geen massieve steen, maar juist iets kinderlijks. Wij hadden van tevoren al een mooi ontwerp van een cortenstalen boompje gezien en deze hebben wij helemaal aangepast naar onze wens (kleuren van de blaadjes, naam in de boom gegraveerd, een cortenstalen vosje toegevoegd en een mooie natuursteen omheining). Er is enorm goed naar onze wensen geluisterd en Marco heeft ons goed geadviseerd over de grootte en de materialen. Na een tijdje kregen wij bericht voor de bevestiging van het ontwerp van het vosje. We waren de eerste keer niet zo blij met het vosje, maar aangegeven wat wij niet mooi vonden en die keer daarna was hij perfect! Daarna werden wij steeds goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van het gedenkteken. Vlak voor de plaatsing heb ik telefonisch contact gehad over de datum en ook hier werd ik zo fijn te woord gestaan en op de hoogte gehouden. En op de dag van de plaatsing werd ik ook nog gebeld om te laten weten dat het gedenken was geplaatst (ondertussen hadden wij het natuurlijk al gezien). De medewerkers van Den Hollandsche nemen echt de tijd voor je en luisteren naar alle wensen. We zijn ontzettend blij dat wij ons gedenkteken bij hen hebben uitgezocht en ik weet zeker dat ons zoontje vanaf zijn wolkje ook geniet ervan!
Vriendelijk ontvangen, deskundig geadviseerd, kwalitatief goed en volgens planning geleverd. Wat wil je nog meer?
Top service! Bedankt voor alles.
Vanaf het eerste mailtje tot en met de perfecte uitvoering, de betrokkenheid en de nazorg was geweldig! Er werd meegedacht met de tekst, tussentijds werden we op de hoogte gehouden van de stand van zaken, alle afspraken werden nagekomen. Bij vragen kregen we dezelfde dag nog een reactie terug. Kortom alles is tot in de puntjes geregeld en wij zijn erg tevreden met het eindresultaat!
Wij zijn uitstekend geholpen met het uitzoeken van een gedenkteken. Al onze wensen zijn over genomen en aangevuld. Samen met de medewerkers zijn we tot een heel mooi ontwerp gekomen. Er heeft veel overleg plaats gevonden, ook binnen de familie, en elke keer kregen we te horen neem je tijd. Alle medewerkers nemen de tijd voor je. En onze adviseuse Linda Berenschot wil ik nogmaals bedanken voor alle moeite en tijd. Dankjewel
Onze dochter is op 15-12-22 overleden, ik was rustig opzoek naar een gedenksteen. Ik heb hier informatie gevraagd omdat ik wat moois tegen kwam ( vrijblijvend ) Er ging enige tijd overheen toen ik van hun een mailtje kreeg dat ze vrijblijvend een tijdelijk gedenkbordje maken zodat de overleden persoon niet anoniem meer is op de begraafplaats. Ik vind dit zo hartverwarmend! Er is niemand die dit heeft aangeboden en dat terwijl wij hier geen gedenksteen hebben uitgekozen maar ergens anders. Wij willen jullie hier ontzettend hartelijk voor bedanken dit is iets wat voor ons heel veel betekend en nooit zullen vergeten!
Wij zijn voor een grafmonument voor onze Dochtertje Bij Denhollandsche uitgekomen. We zijn goed geholpen door Boris hij nam de tijd luisterde en meedenkend.Hij maakte voor ons een prachtig kinderlijke kleurrijke ontwerp.Die verder door het team van Denhollandsche is verwezenlijkt.We waren erg emotioneel bij het zien van het kleurijke speelse unieke gedenksteen.Is precies wat we wilde voor onze kleine meisje. Bedankt Denhollandsche
Het hele proces ademt deskundigheid en een grote mate van medeleven uit
Erg prettige ervaring gehad met Marco van vestiging Mijdrecht. Hierin handelde hij ook erg persoonlijk. Direct kwamen we al uit bij een erg mooie oplossing waar we erg blij mee zijn. Goede informatie voorziening en erg prettig om van Marco daarna nog een berichtje te ontvangen.
Pascalweg 3
6662 NX Elst
Al ruim 75 jaar maken wij bijzondere en persoonlijke grafmonumenten. Het is bijzonder om te zien hoe uit uw ideeën altijd iets moois wordt gerealiseerd. Op deze pagina stellen verschillende mensen zich aan u voor. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en samen zijn wij Den Hollandsche.