Altijd vriendelijk en behulpzaam

Als ik iets niet kan vinden of ze hebben het niet in huis, ze zijn altijd bereid om het aan te schaffen.

Goed weergegeven in webshop

Producten goed weergegeven in de webshop en voor mij als ondernemer prettig dat de prijzen standaard niet worden getoond

perfect

Goede service, mocht iets niet op voorraad zijn dan word je altijd netjes gebeld en geïnformeerd!

Ik heb de dag er voor de bestelling geplaatst meteen kreeg ik een mail waar ik alles op kon volgen en de dag er na was mijn bestelling bij mij

geen problemen gehad alles was op tijd

Prima service.

Ik kom graag in deze winkel. Is iets niet voorradig dan kan het besteld worden. Je krijgt dan een mail dat de bestelling binnen is. Erg fijn.

Snelle levering alles was op voorraad

Prima webshop.

Kappershandel is een goede kappersgroothandel. Ruime keuze, goede kwaliteit, en je wordt altijd prettig geholpen.

Snelle service!

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Je bestelling wordt heel snel geleverd.

super snel en goede service

keurig geholpen en snel

Super snelle service

Snel en efficiënt

Babyliss gold pro trimmer

Goede servies en snel verzoden. Ik ben heel blij mee

Snelle bezorging

Volop keuze, goede prijs kwaliteit ook goed Snelle levering

snel

goede ruime voorraad en snelle levering

zeer tevreden

Prima producten en snelle levering

Goed geregeld allemaal

Heel prettig contact

Fijn meedenken,en hulp telefonisch na levering. Dus Top

Zeer tevreden, vlot en goede correspondentie

Goede en snelle service!

Goede voorraad! En gelukkig, snel geleverd. Ga zo door!!

Snelle levering. had wel gevraagd om een showdoos van pedicare. Hier zitten standaard 25 potjes in en heb die ook besteld. jammer genoeg kreeg ik het niet in de showdoos, maar alle potjes los. ik heb hier ook nog telefonisch contact over gehad. verder is de service erg goed hoor.

Snel in huis

Snel geleverd! Netjes verpakt

Niet slecht

Ik moest hele lang wachten om bestelling op te halen Het was erg warme en ik had haast

Versterkerstraat 2

1322 AP Almere

Over Kappershandel

Kappershandel.nl is dé online kappersgroothandel voor al uw kappersbenodigdheden, pedicureproducten en beautyproducten! Wij zijn gevestigd in Almere maar leveren in héél Nederland en België. U vindt hier plusminus 10.000 professionele kappersproducten en kappersmaterialen waarvan het meeste uit voorraad leverbaar is. U kunt een account aanmaken waarna uw prijs zichtbaar wordt. Wij helpen u graag! Onze medewerkers hebben stuk voor stuk praktijkervaring in de kappers- en beautybranche. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? Wij staan voor u klaar! Team Kappershandel: Sonja, Tycho, Brenda, Tony, Marieke.