Goeie en snelle service

Erg netjes!

Erg netjes en snel, zorgvuldig geleverd.

Prima om vaker te bestellen

Zelfs bij de heropening van alle salons, slechts 1 dag vertraging. Meteen een tondeuse kam als sorry erbij gehad. Prijs kwaliteit is in goede balans

Goed!

Geen opmerkingen, goed en snel geleverd

Goeie ervanging

Duidelijke website, makkelijk te bestellen betalen. Netjes een mail van je bestelling en een mail dat het onderweg is. Bestelling snel binnen gekomen

komt de afspraken de nauwkeurig na

keurig groot assortiment accuraat vernieuwd

Sneller dan snel

Alles correct gegaan

Goede service vriendelijk behulpzaam personeel

Staan altijd voor je klaar is er iets niet word besteld en apart gezet.je word gebeld als het binnen is.

Echt schitterende service!

Zeer snel geleverd en alles was netjes verpakt.

snel en goed service

service is prima en een goede communicatie

snel, overzichtelijke website , leuke meiden

zie boven

Door de drukte rondom mondkapjes, duurde de bezorging langer. Ik werd netjes te woord gestaan toen ik hier over belde en kreeg een duidelijke uitleg. Ook keurig op tijd, qua bezorging via track & trace

Snel,Correct en meedenkend, goede service

i had spullen bij jullie besteld en kwam er s'avonds laat achter dat jullie mij hadden gemaild over vragen die ik had gesteld en advies gevraagd voor mijn Kapsalon, i.v.m het Corona virus. Ik had jullie mail nog niet binnen en wilde toch een aantal zaken bestellen omdat ik morgen, maandag 11 mei weer open ga. s'Avonds laat zag ik jullie mail nog en kwam er toen achter dat ik nog wat willen bestellen en dat lukte gelukkig de volgende morgen zodat tóch alles in een keer verstuurd werd... Dit vond ik wel klasse...dus word vervolgd...tot een volgende keer. Rien van Ruiten

Dat was goed ervaring met Kappershandel

Top Service

Top service, vriendelijk en behulpzaam! Ik had geen auto de volgende dag maar kon gelukkig toch al me bestelling aan t eind van de dag ophalen, dat is goede service!

Altijd goede service!

Of je nu belt of langskomt, je wordt altijd vriendelijk geholpen en geadviseerd. En houden zich aan gemaakte afspraken!

Het personeel is vriendelijk en klant gericht!

Super service

Komen hun beloftes na !!

Door de corana crisis alles heel goed in orde 👍

Super service

Ondanks de vertraging wat begrijpelijk is in deze tijd, kreeg ik nog een briefje met hun excuses en een tondeusekam. Heel erg lief en goede service

Bestelling was een dag later maar werd gecompenseerd met een kadootje top.

Versterkerstraat 2

1322 AP Almere

Over Kappershandel

Kappershandel.nl is dé online kappersgroothandel voor al uw kappersbenodigdheden, pedicureproducten en beautyproducten! Wij zijn gevestigd in Almere maar leveren in héél Nederland en België. U vindt hier plusminus 10.000 professionele kappersproducten en kappersmaterialen waarvan het meeste uit voorraad leverbaar is. U kunt een account aanmaken waarna uw prijs zichtbaar wordt. Wij helpen u graag! Onze medewerkers hebben stuk voor stuk praktijkervaring in de kappers- en beautybranche. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? Wij staan voor u klaar! Team Kappershandel: Sonja, Tycho, Brenda, Tony, Marieke.