goed product

goed product snelle levering

Snelle levering, goede ervaring! Uitstekend.

Uitstekende levering

De eerste keer hier iets besteld en direct geleverd, netjes verpakt. Uitstekende service!

geen correct product geleverd.

Ongelovig verhaal ovet het product gegeven.

Gewoon zoals het zou moeten gaan

Veel keuze, snelle levering. Top

Veel keuze, snelle levering. Top

Service

Zeer snelle levering.

Snelle levering tegen een redelijke prijs.

Stuur eerst het pakje en daarna de enquête

Nog geen pakje ontvangen, dus ook nog geen evaluatie.

Snel geregeld

Prima.

Het artikel zoals aangegeven snel geleverd en prima verpakt. Prijs kwaliteit is prima/goed.

Goede website

Prima om producten te verkrijgen snelle levering.

topservice

snelle levering, en goed om te zien dat er een track en trace bijzat. zeker als je duurdere producten nodig hebt is dat erg fijn.

Snel geleverd! Top!

Goede ervaring

De pruiken waren heel snel geleverd, van de drie geleverde pruiken waren twee te klein ,1 van de pruiken die paste nog net goed, maar is beter kwaliteit dan ik had . Mijn zelfvertrouwen is weer terug ,heel erg bedankt.

Goed bedrijf

Overzichtelijk site, snelle levering!!

Goed , fijne afhandeling

Alles ging heel vlotjes , producten goed verpakt . De prijs valt ook mee . Bedankt team voor de professionele afhandeling . Groetjes Nicole

super service

lekker snel geleverd en voor echt een spot prijs ergens anders gewoon €10 meer echt top

Snelle behandeling en Levering

Na bestellen meteen antwoord en keurige snelle levering.

Makkelijk en snel

Groot assortiment Makkelijk Duidelijk En super snel zelfde dag binnen 1 uur mijn order aan t verwerken 1 product was er niet ben binnen no time gebeld er is gemaild en de kosten geroutineerd

Goed contact en snel leveren

Ze hebben mij gebeld door een fout en ze hebben mijn geld teruggestort in mijn rekening.

Snelle levering , alleen houden ze zich niet aan de voorwaarden

Snelle levering en lage prijs. Alleen boven €100 euro geen verzendkosten, dus heb ik meer besteld. Staan er op de factuur toch verzendkosten

Topbedrijf

Het juiste product en supersnel geleverd. Blij mee

Netjes en snel verzonden

Katernstraat 33

1321 NC Almere

Over Kappershandel

Kappershandel.nl is dé online kappersgroothandel voor al uw kappersbenodigdheden, pedicureproducten en beautyproducten! Wij zijn gevestigd in Almere maar leveren in héél Nederland en België. U vindt hier plusminus 10.000 professionele kappersproducten en kappersmaterialen waarvan het meeste uit voorraad leverbaar is. U kunt een account aanmaken waarna uw prijs zichtbaar wordt. Wij helpen u graag! Onze medewerkers hebben stuk voor stuk praktijkervaring in de kappers- en beautybranche. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? Wij staan voor u klaar! Team Kappershandel: Sonja, Tycho, Brenda, Tony, Marieke.