Mooie aanbieding, snelle en correcte verzending. Product voldoet en maak verwachting waar.

Wel prima

Ik had wel om wat foldertje gevraagd en heb niks gekregen, jammer

Het is prima te doen,maar liever zelf in de winkel

Heb online besteld,maar als ik zelf in de winkel was geweest had ik denk ik meer gekocht. Ik hou er toch meer van om gewoon echt in de winkel te zijn. Kom er later toch weer achter dat ik wat vergeten ben en dan bestel ik dat niet weer online want dan kom ik niet aan de €100.,

Vriendelijk en klantgericht

Mijn bestelling werd snel geleverd. Helaas was de bestelling niet helemaal zoals deze moest zijn. Nadat ik dit gemeld had is dat meteen en bijzonder klantgericht opgelost. Erg blij met hun service.

Netjes de volgende bezorgd

Aveda borstel gekocht(mini uitvoering )

Snel ennetjes

Ik was verrast door hoe netjes en snel mijn bestelling is afgehandeld. Bedankt

is gewoon top

snele levering en goed product

Helemaal top

Fatsoenlijke prijzen, uitgebreid assortiment en een snelle levertijd

Het plaatsen van mijn bestelling via de app ging heel eenvoudig. En de levering was vlot zoals aangegeven.

Snelle levering Top!

Super snelle levering en een blije dochter !

de levering met post nl is misgelopen

de levering met post nl gaat stroef, ik ontvang liever mijn levering met Bpost, veel efficiënter en betrouwbaarder

Goede levering en goed materiaal

Tevreden

Duidelijke site, vlotte bediening , goede levering

Gewoon lekker makkelijk .. Duidelijke site met wat in voorraad is en wat niet Snelle levering

Prima altijd

Beetje jammer als je al jaren klant bent dat je 1 dag na je bestelling mail krijgt vanaf vandaag 25% korting op alles. Vind ik een min puntjr

Fijne snelle levering

Voor de eerste keer besteld en goed vooraf geïnformeerd.

prima! Bij vragen ook snel reactie.

Bestelling in orde ontvangen. Klantenservice reageert snel, fijn!

Mooie aanbiedingen

Snel en efficiënt

Jullie communiceren duidelijk over de bestelling met betrekking tot verzenden. Veel producten zijn voorradig waardoor je, je bestelling compleet kunt ontvangen.

Nauwkeurig klantvriendelijk

Vriendelijke service en zeer prettige app

Zeer goed en betrouwbaar

Al vele jaren tevreden klant.

Levering op tijd

Ik ben klant bij pro duo maar ben niet tevreden over hun leveringstijden. We bestellen daar altijd alles. Maar ik krijg daar wel standaard 25% korting. Dus snap je mijn vraag al.

Heel snelle levering en perfect verpakt.

Versterkerstraat 2

1322 AP Almere

Over Kappershandel

Kappershandel.nl is dé online kappersgroothandel voor al uw kappersbenodigdheden, pedicureproducten en beautyproducten! Wij zijn gevestigd in Almere maar leveren in héél Nederland en België. U vindt hier plusminus 10.000 professionele kappersproducten en kappersmaterialen waarvan het meeste uit voorraad leverbaar is. U kunt een account aanmaken waarna uw prijs zichtbaar wordt. Wij helpen u graag! Onze medewerkers hebben stuk voor stuk praktijkervaring in de kappers- en beautybranche. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? Wij staan voor u klaar! Team Kappershandel: Sonja, Tycho, Brenda, Tony, Marieke.