alles goed gegaan en snel

Geweldig!

Het ziet er goed uit de producten moet ze alleen nog uitproberen goede service

Goeie aankoop en niet duur

Uitstekend.

Een kleine minpuntje is. Ik had liever eau de cologne menthol. Geen mint erbij. Ach dat is n beetje goed ma ast liever puur menthol. Wel hetzelfde firma. Snappen jullie wat ik bedoel?

Perfecte en snelle levering

Slechte afterservice

Na jaren klant te zijn geweest heb ik besloten voortaan elders onze materialen te bestellen. Vorige week een bestelling gedaan waaronder een schaar. Schaar knipte vanaf het eerste moment dubbel. Verpakking was niet beschadigd. Gelijk contact opgenomen, mevrouw gaf aan dat de schaar opgestuurd moest worden voor onderzoek. Ik begrijp dat deze retour moet maar verwacht op z’n minst wel een alternatief/vervangend product. Deze schaar is namelijk niet voor niets besteld. Dat er geen enkele oplossing word geboden en onderzoek afgewacht moet worden vindt ik zeer onprofessioneel. U kunt hopelijk begrijpen dat ik geen 1,5 week kan wachten op een andere schaar neem ik aan? Marriet Lenderink Het Stijllokaal Almelo

Duidelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering!!

Zeer duidelijke en overzichtelijke website, makkelijk om bestelling te plaatsen en snelle levering, netjes en goed verpakt! Bestelling was compleet en top producten, zeker voor herhaling vatbaar..

Ruim assortiment en veel op voorraad. De bestelling is snel ontvangen zoals gemeld op de site.

Netjes en vlotte levering

Uitstekende prijs/kwaliteit

Prima product, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering, kortom: ik ben tevreden!

snelle service,

snelle service,vriendelijk personeel

Perfecte producten en levering

Perfecte producten en levering

Makkelijk bestellen

Helemaal Top

Bestelt en de volgende dag in huis

Snel en deskundig

Kappershandel is een betrouwbaar adres om je kapspullen te kopen

Vlotte afhandeling

Mijn bestelling was snel geleverd

Snelle levering en goed ingepakt

Het enige nadeel is dat op de etiketten van de producten allerlei buitenlandse talen staan behalve een die ik kan lezen, dus geen NL, Engels of Duits.

Een online bestelling gedaan

Snelle levering van de bestelling namelijk de volgende dag. Heel fijn!

Goede website en snelle levering

Ik ben tevreden over mijn bestelling en de levering

Wat ik fijn vind is dat ook aan particulieren geleverd wordt.

top

heel vlugge levering top.

Tevreden over de levering en producten.

Ik had het één en ander besteld en ondanks de drukke tijd als iets verzonden wordt, had ik het vrij snel in huis. Over de producten ben ik erg tevreden.

Prima, geleverd wat ik besteld heb.

Goede levering

Zeer tevreden!

Precies de bestelde produkten de volgende dag in huis, dus zeer snel!

Binnen 24 uur mijn pakket ontvangen , echt geweldig. Product werkt ook naar wens en de prijs was goedkoop.

Versterkerstraat 2

1322 AP Almere

Over Kappershandel

Kappershandel.nl is dé online kappersgroothandel voor al uw kappersbenodigdheden, pedicureproducten en beautyproducten! Wij zijn gevestigd in Almere maar leveren in héél Nederland en België. U vindt hier plusminus 10.000 professionele kappersproducten en kappersmaterialen waarvan het meeste uit voorraad leverbaar is. U kunt een account aanmaken waarna uw prijs zichtbaar wordt. Wij helpen u graag! Onze medewerkers hebben stuk voor stuk praktijkervaring in de kappers- en beautybranche. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? Wij staan voor u klaar! Team Kappershandel: Sonja, Tycho, Brenda, Tony, Marieke.