Komen hun afspraken na

Komen afspraken na. Mail in spanmail graag oplossen

Prima samenwerking

Prima ervaring

Doet wat het beloofd.

Positief

Veel geblaat maar weinig wol

Een geheel andere aanpak dan de meeste internet-bedrijven. Heel persoonlijk met snelle antwoorden op reclamaties. Dat persoonlijke schiet wel vaak te ver door, zo sta je een klant niet te woord. In mijn geval dekte de afgebeelde waar de lading niet. Wel een interessante ervaring, zonder resultaat.

Te laat

De bestelling is al op 9 augustus bij DHL aangeleverd echter inpas op 13 augustus bij ons bezorgd. Mijn advies : maak gebruik van een andere bezorgservice.

Auping montageset

Goed, behulpzaam en vriendelijk.

Snel en goed

Snelle levering en een goed product.

Echt goede zaak

Deskundige verkoper die eerlijk advies geeft. Geen bla bla, geen keten. Ga je echt beter van slapen

Zeer klantgericht

Zeer vlotte communicatie. Doet ook niet moeilijk over acties die op andere modellen gelden, toe te passen op het model dat je koopt.

Zie verhaal hieronder.

Bij mijn bestelling was het niet echt duidelijk of ik nu een account aan moest maken of niet om te bestellen. Ik heb het dus gedaan zonder account aan te maken. Met het bestellen ging het verder goed, alleen ben ik gewend aan een bevestigingsemail na het bestellen en die kwam niet, waardoor ik er niet zeker van was of de bestelling nu wel of niet geplaatst was. Een aantal dagen later heb ik gebeld en hoorde ik dat de bevestigingsemail niet werkte bij klanten met een gmailadres. De bestelling zelf heb ik daarna wel na 1 dag ontvangen.

Het is gewoon prachtig

Na het goed bekeken te hebben zag ik hoe het moet

top

snelle service

Voortreffelijk!

Een zeer snelle levering!

Snelle communicatie, snelle levering

Via de webwinkel logeerbed gekocht. Daarna even heen en weer mailen over afhalen. Ging super snel en vriendelijk. Alleen het parkeren in Utrecht met aanhangwagen is alles behalve optimaal. Maar toch gelukt. Blij met de aankoop.

Prima service en snelle levering

Ik ben prima geholpen bij mijn vraag naar een artikel. Daarnaast was de afhandeling en levering uitstekend en snel. Mijn compliment.

Goede organistatie

snelle levering, helaas zelf de verkeerde besteld, maar in overleg retour zenden en aansluitend zal de juiste worden geleverd.

Super service

Ik zou de winkel niet snel binnenlopen in de stad Utrecht, aan de buitenkant oogt het wat rommelig. Maar de broer & zus die dit bedrijf runnen zijn kundig en heel vriendelijk!

Zeer positief!

Klantvriendelijk, geduldig uitleg, snelle service. Super tevreden!

Top product

Top product snelle levering

Persoonlijk, en snelle verzending!

Persoonlijk contact, aardig... Gewoon goed

Snelle levering en perfect passende bediening

Zocht onderdeel voor bediening Auping bed. Zeer snelle levering. Erg tevreden.

uitstekend

Artikel precies zoals ik wilde, verzending super snel.!

Positief

Tot dusverre lijkt het matras te voldoen aan mijn wensen, maar het is nog te kort voor een definitief oordeel

Ik ben zeer tevreden. Snelle levering, duidelijke communicatie, goede producten, nette prijs.

2 haken voor onze Auping besteld, binnen enkele dagen al binnen! Snelle en correcte levering.

Damstraat 10

3531BV Utrecht

Over Het Bedden en Babyhuis

Het Bedden en babyhuis Utrecht oftewel Schaatsenberg Bedden- en baby winkel sinds 1938 gevestigd in de Damstraat in Utrecht.. Wij leveren kwaliteit merken : Auping , Tempur , Avek, Texeler , Altijdgoedslapen etc. met laagste prijs garantie ! Service , kwaliteit producten , vakkennis en eerlijk advies , dat vinden wij belangrijk ! Wij streven ernaar zoveel mogelijk producten "made in Holland" te verkopen ! Wij zijn een echt familie bedrijf gerund door de familie Schaatsenberg . Het enthousiasme voor ons vak hopen wij met u te mogen delen ! Kom naar onze winkel in Utrecht en bezoek ook onze andere webshops : www.babykoop.nl en www.slaapcomfortwinkel.nl Heeft u vragen of opmerkingen