Prima op de afgesproken tijd geleverd!

Bestelling ging prima, ook de betaling. Op tijd verzonden. Postnl deed er langer over dan normaal, anders had ik mijn bestelling binnen 3 dagen ontvangen.

Snel geleverd en duidelijke communicatie!

Het contact over de bestelling was prima en de matras werd snel geleverd. Zeer tevreden!

Bestelling voldoet aan gevraagde.

Voldoet goed.

keurig geregeld.

Dekbed rook niet erg fris maar een middagje buiten hangen en het dekbed rook nu wel fris

Product zoals omschreven, Goede communicatie over levering.

Alles perfect geregeld

Alles perfect geregeld

Bestelling van bediening voor Auping spiralen vlot en goed verlopen.

Gewoon super kan niet beter.

Ze doen wat ze beloven een super firma duidelijk en snel;

Goed geïnformeerd en geleverd volgens afspraak

Goed, goed en goed

Precies het goede pinnetje

Prima en correcte afhandeling van de bestelling.

Ook nadat er iets fout was gegaan in de bestelling, werd dit keurig opgelost door Het Bedden en Babyhuis. Besteld product binnen twee dagen in huis, volledig conform de afspraak.

Ik was op zoek naar clickers voor een auping bed maar kon ze niet zo snel vinden... Ben wel blij dat ik ze nu wel gevonden heb, had ze namelijk erg nodig..

Product voldoet aan de verwachtingen

Product voldoet aan de verwachtingen. Levertijd is wat lang vergeleken met andere webshops. Op zaterdag besteld en donderdag geleverd. Netjes verpakt zodat er geen schade kan ontstaan tijdens transport. Maar goed product is prima en werkt zoals het zou moeten werken.

Goede service en kennis van zaken

Snelle service, prima product

Gasveer voor mijn matras besteld, inclusief koordje. Werd snel geleverd en werkt perfect.

Makkelijk, snel en goedkoop

De spullen waren snel door mij gevonden, zijn goedkoop en heel snel in huis

Producten goed en relatief snel ontvangen, maar kreeg ze in beginsel niet werkend! Door een uitstekende service online, werken ze nu uitstekend! Dank!! Gr, Marcel

Prima geholpen bij de bestelling en tevens keurig afgeleverd.

Levertijd werd netjes afgestemd en de bestelling werd op de afgesproken tijd afgeleverd. Prima service!

duidelijke site en snel geleverd

Duidelijke communicatie en goede service

Het Bedden en Babyhuis was de enige zaak die een Auping handset voor mijn verstelbare spiraalbodem had en tegen een redelijke prijs. Besteld en na twee dagen in huis.

Fijne hulp, goede service!

Goed geregeld; goed advies en goed service. De leverprognose was erg conservatief; 3 weken, maar de levering was al binnen een paar dagen. Als ik dat geweten had dan had ik de betalingsafhandeling anders geregeld. Maar wel fijn dat het zo snel afgehandeld is natuurlijk!

Damstraat 10

3531BV Utrecht

Over Het Bedden en Babyhuis

Het Bedden en babyhuis Utrecht oftewel Schaatsenberg Bedden- en baby winkel sinds 1938 gevestigd in de Damstraat in Utrecht.. Wij leveren kwaliteit merken : Auping , Tempur , Avek, Texeler , Altijdgoedslapen etc. met laagste prijs garantie ! Service , kwaliteit producten , vakkennis en eerlijk advies , dat vinden wij belangrijk ! Wij streven ernaar zoveel mogelijk producten "made in Holland" te verkopen ! Wij zijn een echt familie bedrijf gerund door de familie Schaatsenberg . Het enthousiasme voor ons vak hopen wij met u te mogen delen ! Kom naar onze winkel in Utrecht en bezoek ook onze andere webshops : www.babykoop.nl en www.slaapcomfortwinkel.nl Heeft u vragen of opmerkingen