Het product is zoals omschreven

Erg snel ontvangen en het is een heel fijn zomerdekbed Is echt luchtig en niet beklemmend Voelt fris aan

Correct

Zeer snelle levering, in een woord perfect

Geweldig. Goed advies, snelle levering.

Het was druk, ik werd keurig teruggebeld. Product besteld, volgende dag binnen. Zeer tevreden! Aanrader!

Wat een super bedrijf. Makkelijke site om te bestellen. Goede communicatie. Super snelle levering. Kortom: Top. Succes.

Zeer goede service

Een ediening voor onze lattenbodem besteld. Deze was niet op voorraad. Kregen we netjes gelijk een melding van. De forma heeft gelijk het product besteld en.zo hadden we toch binnen een week een nieuwe binnen. Zeer goede service en duidelijke communicatie. Ze doen wat ze afspreken en beloven

Fijn zaken doen met dit bedrijf.

Na een ontstaan probleem i.v.m. de levering van het bestelde product werd na een kort telefonisch onderhoud een prima oplossing aangeboden. Dat is fijn zaken doen!

Vlotte en vriendelijke benadering van de klant.

Auping onderdeel voor mij besteld en daarna gezorgd voor juiste bezorging met inzicht in transportverloop.

Snelle levering en nette kosten

Goed bed voor een scherpe prijs

Je wordt op de hoogte gehouden van de levering. Het enige wat prettiger was geweest als je vooraf werd geïnformeerd dat het bed zelf naar boven moest worden gebracht en gemonteerd. Dat laatste was overigens vrij simpel

Snelle levering.

prima geholpen, goed geadviseerd, tevreden en snelle levering

Goed advies.

Goed advies en snelle levering. Dik tevreden.

Bestellen onderdelen Auping zonder probleem

Snelle en vriendelijke service

Ik werd snel en vakkundig geholpen, gewoon goed.

Fantastisch!

Het zomerdekbed slaapt heerlijk. En de service is echt geweldig! Bij DHL hadden ze wat vertraging. Ik kreeg meteen een e-mail met excuses en dat ze een onderzoek starten als het te lang duurt. Mijn pakket was op dat moment nog niet te laat. Ik ontving het dekbed 1 dag later. Zulke service heb ik werkelijk nog nooit meegemaakt. Super!

Prima ervaring

Betrouwbaar

Na 1 dag heb ik mijn bestelling al binnen.

Behulpzaam

Het pakket werd niet snel bezorgd vanwege drukte vrachtverkeer. Babyhuis gelijk in aktie met goed gevolg!

leverbetrouwbaarheid matig

pakket ligt al 3 dagen bij DHL op depot

Snelle levering en snelle reactie bij foutieve bestelling, die daarna prima is opgelost.

snel in huis, top!

Goed geholpen!!

Goede service!

prima.

Het pakkertje kwam weliswaar later maar dat lag aan DHL. Dit hield het 6 dagen vast. Het mailcontact met het beddebhuis verliep super, Binnen een kwartier ontving ik al reactie.

Snelle levering, product voldoet aan verwachting

Binnen een dag geleverd tegen goede prijs.

Binnen een dag geleverd tegen goede prijs.

Damstraat 10

3531BV Utrecht

Over Het Bedden en Babyhuis

Het Bedden en babyhuis Utrecht oftewel Schaatsenberg Bedden- en baby winkel sinds 1938 gevestigd in de Damstraat in Utrecht.. Wij leveren kwaliteit merken : Auping , Tempur , Avek, Texeler , Altijdgoedslapen etc. met laagste prijs garantie ! Service , kwaliteit producten , vakkennis en eerlijk advies , dat vinden wij belangrijk ! Wij streven ernaar zoveel mogelijk producten "made in Holland" te verkopen ! Wij zijn een echt familie bedrijf gerund door de familie Schaatsenberg . Het enthousiasme voor ons vak hopen wij met u te mogen delen ! Kom naar onze winkel in Utrecht en bezoek ook onze andere webshops : www.babykoop.nl en www.slaapcomfortwinkel.nl Heeft u vragen of opmerkingen