grandioos

afstand bediening voor auping bed geleverd voor een zeer scherpe prijs , zelfs bevestiging steun zat er bij. en volgende dag op aan gegeven tijd in huis door DHL

Eerste keer iets gekocht.

Tot nu toe geen slechte ervaring.

Snel en goed

Goede ervaring met Het bedden en van thuis. Wij hebben wat onderdelen voor ons Auping bed besteld via Internet. Alles is gegaan zoals het moet. Snel, goed en voordelig. Een adres die ik iedereen kan aanraden.

Snelle juiste levering

Duurde erg lang

Op de website staat dat een product met twee dagen in huis is mits op voorraad. Maar er staat niet bij of er ook voorraad is. Bij mij niet, ik kreeg na twee dagen mail dat er geen voorraad was, da’s toch wel jammer als je al betaald hebt. Vervolgens heb ik na enige tijd gemaild wanneer de handset zou komen. Hierop bleek dat bij dhl de doos handsets kwijt was. Een belletje of mailtje was hoer wel op zijn plaats geweest. Verder is de bestelling wel netjes verpakt en heel aangekomen, mijn elektrisch bed werkt weer naar behoren.

Goed online te bestellen en heel aardig geholpen in de winkel bij het ophalen .

Ik zocht een specifiek dekbed, kreeg al snel een goede link door van de fa. Schaatsbergen, heb het dekbed online besteld en de volgende ochtend zelf opgehaald in Utrecht. Heel aardige mevrouw, leuk zo'n klein familiebedrijfje in hartje Utrecht. En ernaast bij Berrie heerlijk een cappuchino gedronken. Fijn winkelmomentje!

Snel en goed

Ondanks een melding dat het bestelde van een toeleverancier moest komen en dat dat 1-2 weken zou duren hadden we het bestelde binnen 2 dagen in huis. Keurig en snel.

netjes geleverd, goede prijs. Vertraging werd gemeld

netjes geleverd, goede prijs. Vertraging werd gemeld

Na de bestelling keurig op de hoogte gehouden van de leveringstermijn . Deze was nog sneller als gedacht.Dit alles was zeer goed verpakt. Ben 100% tevreden.

Tevreden

Betrouwbare levering Mooi dat jullie duurzaam zijn, door de bestelling gebruikte verpakkingsmaterialen (dozen) te versturen

Auping onderdelen

Website wat rommelig, maar de levering etc perfect

Vlot en voordelig

Makkelijke site, zeer vlotte levering voor een nette prijs. Ga zo door!

Blij met de afstandsbediening voor Auping

Overal gezocht en uiteindelijk de juiste afstandsbediening bij Het Bedden en Babyhuis gevonden. Snelle levering.

Het artikel werd niet opgestuurd omdat ze niet wisten dat ik al lang betaald heb. Pas toen ik ernaar vroeg werd het hersteld..

Goede informatie, snelle levering!

Zie boven,!

Snelle en goed verzorgde levering.

Snelle en goed verzorgde levering.

Soepel

Makkelijk besteld, goed op de hoogte gehouden en vlot geleverd. Ook mooi dat de leveringsdoos hergebruikt wordt, goed voor het milieu.

Super service.

Afstandsbediening van onze auping Royal had de geest gegeven (kabel breuk). Eerst door mijzelf per ongeluk de verkeerde besteld. Vervolgens zonder problemen en kosten de afstandsbedieningen mogen omruilen voor de juiste versie. Alles binnen 3 dagen geregeld. Wereld zaak met het hart op de juiste plek.

Prima bedrijf!

De afstandsbediening van het Auping bed had de geest gegeven. Mooi dat Bedden en Babyhuis 'm op voorraad had. Er plezierig contact met de firma! Jammer dat DHL de belofte van volgende dag bezorgen niet nakwam.

Alles naar wens gegaan

Men had een verkeerde postcode ingevuld voor de levering waardoor er op een verkeerd adres geleverd werd. 1 mail was voldoende om het probleem te herstellen en de levering is daarna vlot en goed gegaan.

Zeer snelle levering!!

Perfect, zeer snelle levering, wat mij vooral opviel was het bijgevoegde pamfletje, waar in stond, dat jullie oog hebben voor het milieu door verpakkingsdozen te hergebruiken!!, chapeau!! of wel "petje af!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle levering.

Pluspunten

Zeer snelle levering, prima communicatie!

Damstraat 10

3531BV Utrecht

Over Het Bedden en Babyhuis

Het Bedden en babyhuis Utrecht oftewel Schaatsenberg Bedden- en baby winkel sinds 1938 gevestigd in de Damstraat in Utrecht.. Wij leveren kwaliteit merken : Auping , Tempur , Avek, Texeler , Altijdgoedslapen etc. met laagste prijs garantie ! Service , kwaliteit producten , vakkennis en eerlijk advies , dat vinden wij belangrijk ! Wij streven ernaar zoveel mogelijk producten "made in Holland" te verkopen ! Wij zijn een echt familie bedrijf gerund door de familie Schaatsenberg . Het enthousiasme voor ons vak hopen wij met u te mogen delen ! Kom naar onze winkel in Utrecht en bezoek ook onze andere webshops : www.babykoop.nl en www.slaapcomfortwinkel.nl Heeft u vragen of opmerkingen