Pluspunten

Prima service en alles op tijd geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Reageren goed op vragen. Informeren uitgebreid over de status van je bestelling.

Ideal betaling duurde een hele dag voordat de betaling ontvangen was terwijl het bij mij al afgeschreven was. Verzending via DHL verliep niet prettig. Het pakket bleef hangen en je moet als klant zelf erachter aan om het op te lossen. Iets waar de aanbieder ook niets aan kan doen. Ik zou echter Postnl verkiezen boven DHL als verzender. Veel klantvriendelijker.

Pluspunten

Nette en snelle service. Ik had zelf een fout gemaakt met de bestelling, dit is door Het Bedden en Babyhuis snel opgelost.

Pluspunten

Keurig volgens afspraak thuis bezorgd

Pluspunten

Snel en goede service geleverd

Pluspunten

Snelle levering; Uitstekend product tegen concurrerende prijs; Betaling na levering product mogelijk.

N.v.t.

Pluspunten

Duidelijke afspraken, die nagekomen worden.

Pluspunten

BEN GOED TE WOORD GESTAAN HAD EEN NIEUWE BEDIENING NODIG VOOR M,N BED HAD HEM DE VOLGENDE AL THUIS GEWELDIG

NIETS VOLGENS MIJ

Pluspunten

prima communicatie over aflevering

Pluspunten

Uitstekend advies en snelle, prima service.

Pluspunten

Snel en betrouwbaar

Pluspunten

Opnieuw gebruik van verpakkingsmateriaal een 10 voor jullie !! Zouden veel meer bedrijven moeten doen. Ben van plan dit ook te doen met cadeaupapier, kan je ook meerdere keren gebruiken bij cadeau voorzichtig uitpakken !

Pluspunten

correcte en duidelijke afhandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer correct geholpen en alles conform afspraak afgehandeld.

Geen opm.

Pluspunten

Snelle levering, heel erg mooie dekbed

Pluspunten

zending keurig verzorgd

geen

Pluspunten

Persoonlijke aandacht, meedenken, kunnen omgaan met feedback.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bedrijf is OK maar de bezorging liet te wensen over.

Als ik een mail krijg met de mededelling dat mijn bestelling tussen 8 en 10 uur bezorgd gaat worden en het komt eind van de middag dan vraag ik me af waarom ik een mailtje krijg. Onwillekeurig hield ik er rekening mee en ik bleef dus gedwongen thuis wachten!

Damstraat 10

3531BV Utrecht

Over Het Bedden en Babyhuis

Het Bedden en babyhuis Utrecht oftewel Schaatsenberg Bedden- en baby winkel sinds 1938 gevestigd in de Damstraat in Utrecht.. Wij leveren kwaliteit merken : Auping , Tempur , Avek, Texeler , Altijdgoedslapen etc. met laagste prijs garantie ! Service , kwaliteit producten , vakkennis en eerlijk advies , dat vinden wij belangrijk ! Wij streven ernaar zoveel mogelijk producten "made in Holland" te verkopen ! Wij zijn een echt familie bedrijf gerund door de familie Schaatsenberg . Het enthousiasme voor ons vak hopen wij met u te mogen delen ! Kom naar onze winkel in Utrecht en bezoek ook onze andere webshops : www.babykoop.nl en www.slaapcomfortwinkel.nl Heeft u vragen of opmerkingen