Teveel emails waardoor het onoverzichtelijk word

uitstekend

prima levering en service. uitleg op aanvraag bijgevoegd.

Montage delen zijn prima

Correcte afhandeling

Het juiste product is geleverd

Zeer goed!

Snelle levering, goede communicatie.

Handige site om o.a. Auping onderdelen te bestellen. Prima familiebedrijf.

Prima geholpen

Gewaarschuwd dat het 2 weken kon duren. Kwam ruim binnen de 2 weken binnen. Prima

Snelle levering en goed ingepakt

Hoewel ik voor ons Auping bed een 900N gasveer nodig had werkt de 1100N eigenlijk ook prima. Je kan de kracht namelijk instellen bij het monteren door de veer op een ander gat te bevestigen (gemarkeerd met + en -). Daarnaast werd de veer goed ingepakt en snel geleverd.

Snel, goed en niet duur

Mijn bestelling werd keurig op tijd geleverd via DPD

Prima.

Ik had een Ducky Donzen Nordic dekbed besteld. Helaas was deze niet op voorraad (wat kan gebeuren) dus duurde net iets langer dan verwacht. Ik werd wel netjes hiervan op de hoogte gesteld en op de hoogte gehouden van de vorderingen. Dekbed was goed verpakt en volgens afspraak geleverd. Het 4 seizoenen dekbed is heerlijk!!!

Snelle levering en prima service.

De bestelling van de handset voor een aupingbed had ik snel binnen. Helaas was deze handset niet de juiste. Na een telefoontje is de handset zonder problemen omgeruild voor de juiste.

Fijn dat jullie de Auping onderdelen konden leveren

Fijn dat jullie de Auping onderdelen konden leveren

Prima service en duidelijke communicatie via mail.

Bestelling werd snel geleverd.

Uitstekende service en communicatie

Duidelijke communicatie en snelle levering van onderdeel

Heel fijn geholprn nu

Ik kan verder na 1 bestelling niet reageren Want verder heb ik geen ervaring met het Bedrijf

Besteld volgende dag in huis. Top

Keurig en snel geleverd.

Bestellen en levering verliep correct.

vervangende auping handsets snel geleverd

vervangende auping handsets snel geleverd

de vervangende auping handsets werden na bestelling vlot geleverd. eerst maar eentje, maar de tweede werd na mijn mailtje snel toegestuurd. hartelijk dank,

Auping handsets snel geleverd

de vervangende Auping handsets zijn snel opgestuurd, eerst maar eentje, maar na een mailtje werd direct de tweede verstuurd en bezorgd. hartelijk dank.

Damstraat 10

3531BV Utrecht

Over Het Bedden en Babyhuis

Het Bedden en babyhuis Utrecht oftewel Schaatsenberg Bedden- en baby winkel sinds 1938 gevestigd in de Damstraat in Utrecht.. Wij leveren kwaliteit merken : Auping , Tempur , Avek, Texeler , Altijdgoedslapen etc. met laagste prijs garantie ! Service , kwaliteit producten , vakkennis en eerlijk advies , dat vinden wij belangrijk ! Wij streven ernaar zoveel mogelijk producten "made in Holland" te verkopen ! Wij zijn een echt familie bedrijf gerund door de familie Schaatsenberg . Het enthousiasme voor ons vak hopen wij met u te mogen delen ! Kom naar onze winkel in Utrecht en bezoek ook onze andere webshops : www.babykoop.nl en www.slaapcomfortwinkel.nl Heeft u vragen of opmerkingen