Filtre

Top service, mooi product.

Wat een fijn bedrijf. Ik wilde een ring bestellen voor mijn dochters verjaardag in een bepaalde maat die echter op dat moment niete leverbaar was. Ik kreeg een keurige mail met daarin de mogelijkheid een grotere ring te ontvangen tot de andere ring wel beschikbaar was, zodat er haar wel een cadeau konden geven. Na haar verjaardag ring retour en later de nieuwe ring kosteloos ontvangen. Wat een top service!

• Afspraken nakomen

Uitstekende verhouding in prijs/kwaliteit, duidelijke en vriendelijke communicatie en dan ook nog is hele snelle levering. Echt een aanrader!

• Afspraken nakomen

Mijn last minute bestelling werd door fijn meedenken toch haalbaar gemaakt!

Horloge wat ik op het oog had was volgens de site niet op voorraad met het gewenste bandje en moest besteld worden bij de leverancier. Na een kort telefoontje hebben de heren bij Bouman het horloge met de juiste band voor me samengesteld zodat ik deze op tijd kon geven als verjaardagscadeau. Ook nog eens prachtig verpakt! Bouman is wat mij betreft dikke aanrader.

Vriendelijke en perfecte service

In de week voor kerst een bestelling geplaatst en was niet zeker of artikel op tijd uit voorraad geleverd kon worden. Zeer vriendelijk geholpen en Robbert denkt gelijk mee hoe een mooi cadeau onder de boom te krijgen. Uiteindelijk op tijd en mooi ingepakt persoonlijk thuis bezorgd door Bouman online. Vervolgen wilde we graag een iets groter horloge. Snel en keurig ontvangen op hun filiaal in Culemborg en binnen een week weer thuis geleverd. Top service online op een persoonlijke manier!

• Afspraken nakomen

Heldere website gemakkelijk user interface

Snelle reactie van Bouman per mail m.b.t. de voorradigheid. Het horloge werd eerder geleverd in een keurige verpakking.

Zeer betrokken en klantvriendelijk

Zeer betrokken medewerkers en eigenaars die empathisch en behulpzaam zijn en eerlijk advies geven.

Gewoon toppers

Ik ben persoonlijk superblij met BoumanOnline. Fijne communicatie, goede updates, goed bereikbaar en een nette levering.

• Afspraken nakomen

Snelle levering conform bestelling en dito afhaal mogelijkheid

Helaas werd het lastiger toen ik belde om het kerstkadootje te ruilen voor evt een maatje kleiner. Het gaat dus niet om retourneren. Het mocht natuurlijk niet gedragen zijn, logisch, EN het moest incl het kaartje zijn wat er aan hing. Dat kaartje hing er niet aan, het kadootje is ook netjes door jullie ingepakt en wij denken dat het kaartje dan ook door jullie is verwijderd omdat het een kado was. Benadrukt aan de telefoon dat het kaartje nogmaals essentieel was om te ruilen. Thuisgekomen na mijn werk, gezocht naar wat jullie zeggen dat het er aan hing, maar ook mijn vriendin is overtuigd dat we alles hebben, maar geen kaartje. Jammer voor deze mindere ervaring in service na een aankoop wat meer waard is dan een pak suiker...

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Uitstekend service

Mijn Horloge werd vastgehouden bij de douane. Hierop werd aangeboden om het Horloge nog een keer te bestellen in het magazijn, waardoor ik het alsnog twee dagen later in huis had. Echt uitstekende service. Ook zeer vlotte & nette communicatie. Al mijn mails werden binnen 2 uurtjes beantwoord.

• Afspraken nakomen

Very friendly and fast feedback

Mr. Treffers is a friendly person, gives feedback very fast, its a pleasure to do business with him !

Klantgericht. Kwaliteit

In de bestelling was ergens iets fout gegaan. Met een telefoontje was alles geregeld. Medewerker die aangaf uit te zoeken hoe het zat, beloofde diezelfde dag nog te mailen, en dat ook deed.

• Afspraken nakomen

BoumanOnline laat een glinstering achter !!

Al jaren was ik op zoek naar een wit-gouden ketting van 90 cm. Aan het begin van de lockdown kwam ik terecht op www.boumanonline.nl : een mooie overzichtelijk site met prachtige sieraden vind ik - en als je een vraag hebt krijg je direct antwoord, op een vriendelijke toon. Dat is heel fijn, het is niet persé noodzakelijk maar maakt de aankoop wel meer tot een ‚feestje’. Binnen één dag werd de ketting al thuisbezorgd. Een feestje is het, deze lange wit-gouden ketting is werkelijk prachtig! Ik draag hem dagelijks en zal in de toekomst zeker weer naar Bouman gaan, ‚k ben ook wel benieuwd naar de winkel in Culemborg …

• Afspraken nakomen

Goede communicatie en goed geholpen.

Snel verzonden en goede hulp.

Geweldige service echte aanrader

Gebruik website vond ik overzichtelijk en makkelijk in het gebruik. De mail communicatie was prima geregeld en professioneel. Het pakketje werd aangetekend verstuurd zonder dat daar extra kosten voor berekend werden. Zo kreeg ik ook een gratis inpak service aangeboden en kon kiezen uit een gewone of liefdes verpakking, het doosje was dan ook heel professioneel verpakt als cadeautje en er zat ook een zilverdoekje bij. Kortom van dit bedrijf word je heel vrolijk, ondanks dat dit de eerste keer was dat ik wat besteld heb bij dit bedrijf durf ik ze met een gerust hart aan een ieder aan te raden. D.Postelmans Den Haag

• Betrouwbaarheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Geweldige service! Een absolute aanrader.

• Afspraken nakomen

Supersnelle afhandeling van mijn bestelling en goede service met het afhalen.

Na mijn online bestelling is de afhandeling erna super goed verlopen. Goede service en afhandeling van mijn bestelling.

Geweldig!

Prachtig armband! Nog mooier dan op foto.

In een woord uitstekend

Na vriendelijk telefonisch contact mijn bestelling online gedaan. Product werd prachtig ingepakt snel thuis bezorgd!

• Afspraken nakomen

Top "echte" juwelier met online verkoop.

Goede juwelier met online verkoop. Ook advies via telefoon was super. Snelle en mooi verpakte verzending. De bonuspunten die je krijgt bij een aankoop kun je bij de volgende aankoop weer inzetten. Hierdoor heb je een voordeel van ca 5%.

Service

Duidelijk in de voorwaarden en bestelling keurig verpakt met zorg Altijd spannend voor een sieraad om online te kopen en ze nemen deze twijfel echt bij je weg. Zou het zeker nogmaals op deze manier bestellen.

Geweldige winkel prachtige sieraden

Ik heb een mooie ring besteld super blij mee snelle levering prachtige sieraden op hun webshop

• Kwaliteit N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Vriendelijke en duidelijke communicatie over bestelling

• Afspraken nakomen

Helemaal top, perfecte service!

Een horloge besteld rond de drukte tussen kerst en oud en nieuw. En zelfs dan nog de volgende dag in huis. Goede prijzen en goede service. Zal er zeker opnieuw kopen!

• Afspraken nakomen

Ik ben super erg tevreden!

Wat een top service, personeel is klantvriendelijk en mijn Balmain horloge is ook nog eens snel geleverd!! Hartelijk dank voor alles!

Snelle levering, uitstekende aftersales

Uitstekende winkel