Filtre

Goede service mooi ingepakt.

Het horloge was alleen nog bij Bouwman op voorraad. Betrouwbare site, besteld via After pay omdat ik niet wist of ik het in het echt mooi zou vinden. Werd heel vriendelijk geholpen via de klantenservice en mocht langs de winkel om het te passen en op maat te maken (coronaproof). Echt top! De klantenservice was echt top maar in de winkel was het iets minder. Ik hou wel van een grapje of even lachen dat zat er niet echt in, maar ik kan me voorstellen dat het zware tijden zijn met corona.

Vlekkeloze ervaring

Ik heb een cadeau besteld voor een jubileum. Ik had het bij een grotere leverancier gezien voor hetzelfde geld maar daar was het uitverkocht. De levering ging sneller dan verwacht in tegenstelling tot grotere winkels had ik mijn product de volgende dag. Het product werd heel en goed afgeleverd en was erg mooi ingepakt. Degene voor wie het cadeau was was er erg gelukkig mee!!

• Afspraken nakomen

Wederom een uitstekende ervaring!

Snelle levering en vlotte communicatie. Tot de volgende keer!

• Afspraken nakomen

Fijne site, goede foto's, leuk verpakt, mijn vrouw is blij!

Ik heb via google afbeeldingen gezocht naar parel oorbellen met goud en kwam bij Bouman terecht. De website is duidelijk, fotos zijn goed (en dat is belangrijk bij online aankopen). Snelle verzending, keurig verpakt in cadeauverpakking!

Geweldige ervaring!

• Afspraken nakomen

Netjes ingepakt en snel geleverd.

Kinderseries besteld. Snel en netjes geleverd.

• Communicatie N.v.t.

Uitstekend!

Voor de verjaardag van mijn dochter heb ik bij Bouman een mooie gouden ring besteld. Deze was zo mooi verpakt, dat het al een cadeautje op zichzelf was! De ring was prachtig en paste perfect:,dochter meer dan happy! Dank Bouman voor de goede service!

• Afspraken nakomen

Keurige levering in prachtige verpakking

Zeer blij met de keurige levering in de prachtige feestelijke verpakking.

• Communicatie N.v.t.
  • Betrouwbaarheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Erg klantvriendelijk

Online bestelling gedaan. Dezelfde dag een telefoontje dat ze het helaas niet gelijk konden versturen, of dat een probleem was en excuses. Erg netjes, aardig en de afspraken zijn nagekomen. Binnen een paar dagen in huis en blij met mijn aankoop.

Geweldige service

Online Kadootje gekocht en laten versturen met een leuk briefje erbij super geregeld! Top service!

• Afspraken nakomen

Tevreden met de service en het product!

Mooi horloge gekocht, snelle service en goede prijs!

Wauw!

Een ring online kopen voor mezelf. En dan ook nog laten verpakken. Als een kadootje voor mezelf. Nog nooit eerder gedaan. En toen kwam mijn kadootje binnen. Prachtige kadoverpakking en de ring beschermd in een prachtig doosje. En de ring: Precies zoals de foto's lieten zien, geweldig. Dankjulliewel voor deze mooie ervaring. Ik draag mijn mooie ring met alle liefde.

Perfect!

Goed advies, denken met je mee met het zoeken naar een oplossing in deze bizarre tijden, en een super snelle service. Kortom en 10!

• Afspraken nakomen

Snelle service, goede prijzen en mooi verpakt

Ik heb een ring voor valentijnsdag besteld die er mooi veroakt was, zonder extra kosten. Daarnaast was de ring goedkoper dan bij andere aanbieders en had hem snel in huis. Erg tevreden!

Aanrader!!

Ik kende jullie niet als winkel zijnde. Tich site bezocht, erg overzichtelijk noet teveel poespas en goed afgebeeld. Vervolgens artikel besteld, betaald en 2 dagen later binnen! Keurig netjes verpakt en goede communicatie over de status vd bestelling! Mijn complimenten aan u!

Top bedrijf.

Super ervaring met jullie. Na contact een erg snelle Levering en ook het ruilen/retouren is super. Makkelijk en snel. Top mensen aan de telefoon.

• Afspraken nakomen

Goede info op website, afhalen ging prima.

Website heeft goede info over product, levertijd en prijs. Afhalen na telefonische afspraak ging prima.

Prachtige ring besteld

Erg tevreden met de bestelde ring. Er wordt zelfs kosteloos een onderhoudsset van buddha to buddha meegeleverd. Alles netjes op tijd geleverd Zeer correct

Zeer vriendelijk en stipt

Gevraagde horloge was helaas niet meer leverbaar. Netjes opgelost en toen met kleine bijbetaling andere aangeschaft. Vriendelijke persoon aan de telefoon met excuses...... Zou zeker daar weer kopen.

• Afspraken nakomen

We zijn blij met de goede service en snelle verzorging.

Het horloge is toch sneller geleverd dan verwacht en het horloge is, zoals besteld, geleverd, terwijl het in die combi eigenlijk niet aanwezig was op dat moment. Jullie hebben de bestelde band eraan gemaakt en de band, die erbij zat, ook meegeleverd. Goede service. Top.

• Afspraken nakomen

Beide horloges heb ik voor een mooie prijs aangekocht, ik had bij het bestellen alleen beide cadeau verpakkingen aangevinkt, maar kon niet kiezen welke verpakking voor welk horloge was. Dus even snel gebeld nadat ik de bestelling had gedaan en werd direct, snel, en behulpzaam geholpen. Bij aankonst zat alles keurig netjes in de juiste cadeau verpakking en waren de bandjes exact op de goede lengte gemaakt. Dus al bij al een super goede ervaring!

• Afspraken nakomen

De bestelling was een feestje om te ontvangen

Een Buddha to Buddha ketting besteld. Werd geleverd met alles van Buddha to Buddha erbij, zoals het tasje en de verpakking. Dit zie je niet vaak. Superleuk ! Bovendien in een heel mooie cadeauverpakking - prachtig gedaan. Hier kom ik zeker te weten nog eens.

Prima en snel geholpen

Ik heb online en telefonisch de bestelling gedaan. De eigenaar komt zijn afspraken na en het sieraad is in een mooie geschenkverpakking geleverd. Kortom ik kan deze juwelier van harte aanbevelen.

Goed geregeld!

Het bandje van mijn horloge was te ruim, maar ik werd snel geholpen en alles is keurig geregeld. Prettige webshop, kundige mensen, heel vriendelijk.

Perfect!!!

Hadden een Buddha to Buddha armband besteld, per ongeluk de verkeerde maat ontvangen. Zonder gedoe en gezeur supersnel opgelost door Bouman, zodat de volgende dag de juiste armband werd afgeleverd. Gaan hier zeker vaker bestellen, hebben we zelfs al gedaan......

43 Markt

Culemborg 4101BW