De website is mooi en overzichtelijk je kan makkelijk vinden wat je zoekt heel veel betaalmethodes dat is helemaal geweldig en hele mooie verpakkingen en het wordt mooi versiert en de levering super snel ik had het de volgende werkdag al binnen echt een hele goeie aanrader en me vriend is helemaal verliefd op zijn horloge
Al Meerdere horloges gekocht hier. Kan het iedereen aanbevelen, nog nooit klachten gehad. Pluspunt je spaart punten met iedere aankoop en het word altijd super mooi ingepakt.
Er was een probleempje met de levering van de horloge, het pakje was een tijdje zoek. Robbert heeft dit snel en professioneel opgelost. 10/10!
Deze schitterende horloge heb ik als cadeau van mijn zoon gekregen. Ik ben er ontzettend blij mee. Verder was de service vanuit Bouman super.
Een geweldig horloge van topkwaliteit, bij mij thuis afgeleverd. Dit is al mijn tweede bestelling bij Bouman. Als ik op zoek ben naar een horloge, ga ik altijd naar hun website voor een ruime keuze aan hoogwaardige horloges. Ze nemen rechtstreeks contact met u op bij eventuele problemen en zijn zeer transparant en betrouwbaar. Ik heb een Longines Dolce Vita gekocht en ben erg blij met mijn bestelling.
Seiko limited edition horloge besteld, prachtig ingepakt en snel verstuurd. Dit is mijn tweede horloge aankoop bij Bouman, de eerste keer was in de winkel en die ervaring was meer dan uitstekend, dus nu online.
Eerder in de winkel geweest en een hele prettige ervaring en toen al een zeer goede service van het Bouman Team. Onlangs iets online gezien, helaas niet voorradig maar wel een alternatief dat eventueel kon worden geruild. Omdat ik geen tijd had om naar de winkel te rijden via de mail met foto's alsmede telefonisch contact gehad met Robbert. Excellente service wederom. Ik kan iedereen aanbevelen naar Bouman te rijden en de winkel te bezoeken. Is dat niet in de buurt, dan is BoumanOnline een zeer goed alternatief en waarschijnlijk gaat u de reis alsnog maken.
Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer positief.
Voor wat ik zocht een duidelijke website en goede marktconforme prijs.
Echt aanrader - prijs kwaliteit plus bezorging
Absolute top klasse...Robbert is een super professionele verkoper met een passie voor zijn producten zeer attent en behulpzaam. Bij Certina was het Horloge dat ik wou hebben niet op voorraad.....dus ik stuur ze (Certina. Com nl ?) Een mailtje met de vraag wanneer is ie op voorraad te bestellen en kan ik er een reserveren??? Bij toeval kwam ik op de site Bouman online terecht en deze had het betreffende Horloge al op voorraad!!!! Dus bestelling geplaatst in de veronderstelling van een reply in de trant van; bedankt voor je interesse maar het horloge komt pas volgende week ofzo..... En JA hoor binnen enkele minuten een reply van Robbert met de vraag welk nummer mijn voorkeur heeft??? (Gelimiteerde oplage) Hij had me ook al geprobeerd telefonisch te bereiken maar mijn telefoon was leeg..... Dezelfde dag Verzonden de volgende dag om de pols. Vier of vijf dagen later een reply van Certina. NL waarop ik weer kon antwoorden bedankt voor je vriendelijke reactie maar het Horloge zit al vier dagen om de pols!!!! Absolute Top Klasse ; ) Mocht er ooit nog een Horloge release zijn en Robbert verkoopt dit merk zal ik het absoluut bij hem bestellen!!
Voor mijn Tissothorloge kwam ik al snel via online bij Bouwman terecht. De website is overzichtelijk en biedt alle topjuwelen aan. Ik had een vraag over de kleur van de horlogeband en werd daarna telefonisch uitstekend geholpen. Ook bij het ophalen in de winkel zelf heb ik de service als zeer professioneel en vol passie ervaren. Een echte familiewinkel, waar wij zuinig op moeten zijn!
Goede zaak met mooie spullen en een snelle levering en heel vriendelijk
Het verkoopproces was uitstekend. Goede en heldere communicatie. Het product werd volgens afspraak de volgende dag geleverd.
Mooi horloge voor een mooie prijs
Dit is mijn tweede horloge aankoop. Deze keer een limited edition waarbij als service werd gebeld welk nummer uit de reeks van 1000 ik wilde hebben!
Ik heb bij hun een Hamilton horloge besteld voor 745,- euro! Maar scheen niet compleet te zijn! Kan gebeuren. Contact met hun opgenomen en hebben de ontbrekende manual na gestuurd. Nu is alles compleet. Ik ben zeer tevreden
Horloge besteld, levertijd was ong een week. Ik had na een week nog niks ontvangen daarom gebeld en ze zouden het de volgende dag laten weten, dit is helaas niet gebeurd. Hierna is dit zelfde nog een keer gebeurd. Hierna heb ik gebeld om mijn beklag te doen en mijn order te annuleren. Ik kreeg toen zijn oprechte excuses, er waren verschillende mensen ziek en ze zaten met een tekort aan personeel. Ik heb toen het een ander horloge mogen kopen met een mooie korting. Erg tevreden met de oplossing en ik begrijp het probleem die zij hadden ook wel. Horloge was erg snel geleverd en zag er tiptop uit zoals altijd. Hiervoor ook een aantal horloges bij ze besteld met volle tevredenheid. Ik kan natuurlijk geen 5 sterren geven bij communicatie en afspraken nakomen. Maar ze blijven zeker mijn vaste horloge verkooppunt
Super.
Mijn zoon had zijn oog laten vallen op een bepaald horloge als afstudeercadeau. Bij Bouman kostte dat bijna 100 euro minder dan elders. We vonden het best een beetje griezelig om zo’n grote aankoop online te doen maar de telefonische contacten verliepen prettig en gaven een professionele indruk. Ook werden we per mail heel goed op de hoogte gehouden met persoonlijke (niet “voorgebakken”) berichtjes. Het horloge arriveerde eerder dan voorspeld en was prachtig ingepakt.
Ruime keus en het bestelde wordt netjes en snel geleverd. Kwaliteit is prima.
Snel na mijn bestelling werd contact opgenomen met alle opties die mogelijk zijn voor het bezorgen/afhalen van de bestelling. Heb toen gekozen voor het thuis laten bezorgen door een medewerker van Bouman. Wat een geweldige optie om je bestelling in ontvangst te mogen nemen!
Het product werd bezorgd op de afgesproken datum. Daarbij was het product erg goed verpakt. Bedankt!
Netjes op de hoogte gehouden dat omdat het horloge nog niet uit was ik even moest wachten tot de levering. Communicatie was goed en nooit problemen gehad!
Bestelling/ ontvangst Goed geregeld
43 Markt