Pluspunten
Grote productkeuze. Overzichtelijke site. Goede service, ook als er iets mis gaat. Snelle levering. En dit al een heel aantal jaren.
Pluspunten
Snelheid, kwaliteit en toegevoegde waarde!!
Pluspunten
duidelijke site
Als je iets retour stuurd krijg je naar een paar dagen een mail heb ik op gereageerd maar ik krijg geen antwoord terug erg jammer mijn rekening voor de armband wilde ik kopen via afterpay ook niet aan gepast
Pluspunten
Snelle levering en goede degelijke verzending
VerbeterpuntenBij bestelling via internet aangeven dat het noodzakelijk is om de polsmaat aan te geven omdat dit zelf niet op maat te maken is zonder het juiste gereedschap. Hiervoor een regionale dealer moeten benaderen en extra onkosten gemaakt.
Pluspunten
excellent value for money and great service:- May buy another watch from Bouvaline if they have it in stock.
Pluspunten
Altijd snelle levering en netjes ingepakt in cadeaupapier!
Pluspunten
ja zeker ik ben zeer tevreden
Verbeterpuntenhoef niet misschien in de toekomst
Pluspunten
Wat problemen gehad met een eerste levering. Daarna keurig netjes opgelost!
Pluspunten
Prima verzorgd en netjes verpakt.
Pluspunten
Met afstand de laagste prijs voor een Buddha Katja armband. Kosteloos mooi verpakt, communicatie via email (track/trace code) niets op aan te merken.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Erg goed geholpen met de ruiling. Ook het nieuw uitgezochte horloge was weer keurig ingepakt als cadeau. Dank voor de fijne service.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt
Verbeterpuntengeen
Nvt
Pluspunten
Niets dan lof voor deze jongens! Dit is mijn tweede Longines horloge die ik koop via Boumanonline.nl en ik had deze nooit gekocht moest de eerste bestelling misgegaan zijn. Ze hebben mijn vertrouwen gewonnen, want het blijft een smak geld. Ik heb een hele fijne, persoonlijke en goede ervaring met hun en kom zeker terug!
Pluspunten
Ik heb donderdag een cadeautje besteld en deze werd op zaterdag bezorgd, net op tijd voor het feestje. Het cadeau was prachtig ingepakt en we moesten natuurlijk ook tekenen voor ontvangst. Al met al erg tevreden over de bestelling!
Pluspunten
Voor het eerst online besteld. Positief verrast over snelle levering, leuk verpakt en vriendelijke communicatie. Ook ruilen ging voorspoedig. Kom graag terug.
Pluspunten
snelke levering, goeie service!
VerbeterpuntenGeen
43 Markt