Als horlogeliefhebber heb ik al via diverse webwinkels horloges gekocht. Onlangs voor het eerst bij BoumanOnline. Niet alleen werd het horloge (zoals beloofd) binnen 24 uur afgeleverd, ook op de vraag om een aanvullende accessoire werd direct en persoonlijk gereageerd en bleek de levering geen probleem. Ik kom dan ook vast en zeker eens terug.
Goede communicatie over mijn bestelling, wel een dag later geleverd dan ik had verwacht, maar lag niet aan hun en vond ik ook geen probleem. Alles was netjes verpakt en zat zelfs in cadeau papier, wat het een nog leuker cadeautje voor mezelf maakt.
Uitmuntende
Over de levering en de correcte afhandeling ben ik zeer tevreden. Ook het horloge werkt goed, echter.... . Het verkeerde horloge is geleverd. Ik bestelde een horloge met een zilverkleurige wijzerplaat. Ik ontving er een met een zwarte wijzerplaat. Ik had dat specifieke horloge bij deze juwelier besteld, omdat de andere dealers dit horloge in deze maat niet met een zilverkleurige wijzerplaat hadden. Ik heb er verder maar niets van gezegd, omdat ik denk dat het horloge in de door mij bestelde maat en kleur moeilijk te leveren is en ach.... Het is maar een kleur en het horloge werkt goed en is op tijd en netjes afgeleverd.
Snelle verzending en mooi ingepakt. Zou zeker nog eens bestellen
Ik koop altijd mijn Blush juwelen bij BOUMAN en een super service. Snelle service en heel vriendelijk en plus je hebt punten dat je kan sparen...nog eens meegenomen.
Na meerdere websites te hebben bekeken, heb ik besloten bij Bouwman een ring van het merk Pesavento te bestellen. De keuze is op Bouwman gevallen, vanwege een breed en gevarieerd aanbod. Het is jammer dat sommige modellen een langere levertijd hebben, dit is niet direct zichtbaar op de website. Aanvullende vragen over de te leveren modellen, materiaal en maatvoering, zijn snel en deskundig beantwoord per mail.
De bestelling was erg snel binnen en hartstikke leuk verpakt in een cadeauverpakking, een feestje om weg te mogen geven!
Ik heb een ketting besteld voor mijn vriendin bij Bouman, als cadeautje voor haar 40e verjaardag. De ketting is snel geleverd, was mooi verpakt en is in het echt nog mooier dan op de website. Ze is er erg blij mee.
Pakket was snel geleverd en discreet verpakt. Veel beschermingsmateriaal. Bij vragen direct antwoord
Bouman online is een fijne shop om een horloge te kopen voor ieder is er wat online is het een top service. Je krijgt het snel binnen. Gewoon waar voor je geld. Ga zo door
Snel en vriendelijk! Top
Toen het pakketje arriveerde, was het verpakt als een cadeau! Zeer verrast en heel attent! Het uitpakken was een klein feestje!
De site is duidelijk en de prijzen ook. De verzending gaat heel snel en het wordt ook nog eens heel mooi ingepakt als je de optie 'inpakken' aanvinkt.
Ik vond bij jullie de ring die ik al zo lang zocht, ik bestelde die en de volgende dag had ik hem al aan mijn vinger. De ring zat mooi en degelijk verpakt (leuk cadeautje voor mezelf), de service was uitstekend. Het zal zeker niet mijn laatste aankoop zijn bij jullie. Keep up the good work! Bedankt voor de prima service!
Zoals iedere keer heb ik ook bij de aankoop van mijn onlangs aangeschafte horloge weer uitstekende service en klantvriendelijkheid mogen beleven. Alle afspraken worden duidelijk gecommuniceerd en ook nagekomen. Als ik juwelen of horloges nodig heb, is de website van BoumanOnline te allen tijde mijn eerste station en in de meeste gevallen slaag ik bij hen. Uitstekend bedrijf!
Dankzij Bouman heb ik op tijd een cadeau kunnen aanleveren voor mijn beste vriend. Ik bestelde via Apple Pay voor 17:00 uur, echter kreeg ik voor die tijd geen bestelbevestiging. Naar het schijnt is Apple Pay erg fraudegevoelig en moet dit worden nagekeken alvorens het artikel kan worden opgestuurd. Dit had betekent dat ik het cadeau niet op tijd had binnen gekregen. Echter door de zeer behulpzame jongedame van Bouman, heb ik mijn levering alsnog op tijd gekregen, waarvoor hulde! :) Ik raad het iedereen aan om te winkelen bij Bouman!
Dit is mijn tweede aanschaf bij Bouman online geweest en net als de eerste keer, is ook deze aankoop zeer prettig en goed verlopen. Een aanrader voor de twijfelaars onder u.
Alles is goed en vlot verlopen, van bestellen tot leveren.
Een uitstekende service en een unieke ervaring. Mijn lieve oma, mevrouw Wieman, kocht altijd haar sieraden bij juwelier Bouman in Culemborg. Met de geboorte van mijn dochter gaf zij een gouden armbandje aan haar. Drie weken na de geboorte van mijn dochter overleed mijn oma. Laat nu dezelfde dochter mijn aankoop bij uw juwelier gevonden hebben. Toeval bestaat niet. Mijn oma kijkt toe....
Ik ben super blij met aankoop Goede kwaliteit snel levertijd en alles goed en snel geregeld
Mooie armband netjes verpakt en snel geleverd.
Product was snel en goed geleverd en fijn contact met de medewerkers. Gewoon top! Niet twijfelen, gewoon bestellen.
Ik ben blij met mijn buddha to buddha ring tangghu signet onyx. Goed ingepakt, snelle verzending. 10 sterrentop
Alles volgens afspraak
43 Markt