Wederom goed geholpen door Robbert. Ik koop hier regelmatig horloges en heb altijd prettig contact. De service is top en levering supersnel. Vaste klant zijn loont ook nog eens vanwege de Bouman Diamonds die je spaart. Echt een aanrader!
- vakkundig advies - snel antwoord via de mail/telefoon - overzichtelijke en goede site - veel betaalmogelijkheden - snelle levering - top service - bouman punten sparen
Super snelle levering en een geweldige inpakservice. Zeer tevreden!
Na telefonisch contact met één van de medewerkers bij BoumanOnline over welk horlogetype het beste bij mij zou passen kwamen er een aantal aanbevelingen naar boven. Door samen te kijken naar welke het beste mij zou passen kwam Seiko als beste naar boven. Nu ik deze horloge een maand in mijn bezit heb, ben ik uiterst tevreden over mijn keuze en de aanbevelingen van Bouman Juweliers!
Nadat ik een horloge uitgekozen en besteld had, kreeg ik nog een mail van Bouman waarin ik nog de keuze had uit verschillende nummers van een gelimiteerde serie, zeer attent van hen.
Kettinkje besteld (een lange, was nergens te vinden). Prijs kwaliteit is prima, bestelling werd super snel bezorgd en was ook mooi ingepakt. Super service dus, erg tevreden!:)
Kort achter elkaar twee horloges besteld, bij elkaar zo’n €1500,-. Beide bestellingen vlekkeloos verlopen van bestelling tot levering. Daar hou ik van! Bestellen, ontvangen, klaar. Dat kan alleen als je als bedrijf je zaken op orde hebt en dat heeft Bouman. Van goede website tot nette verpakking en ingevulde garantie kaarten. Ik bestel ongetwijfeld nog eens met de gespaarde korting!
Vriendelijk, deskundig en heel erg service gericht. De butler service is precies hetgeen waarin Bouman zich onderscheid ten opzichte van de rest van de webwinkels.
Prima ervaring, snelle levering en product in perfecte staat ontvangen.
Super goede serves!! mooie site en betrouwbaar. Ben erg blij met het product wat ik bij jullie heb aangeschaft en kom zeker terug.
Helaas was de ring niet op voorraad die ik had besteld maar kreeg wel goede informatie wanneer deze geleverd werd. Erg blij met de ring
Een goede ervaring. Mijn product was snel geleverd
Duidelijke en goede service en communicatie.
Laatst een ring voor mijn vriendin gekocht, jammer genoeg was hij een maatje te groot, dus omruil verzoekje gedaan. ivm drukte kon dat wat langer duren gaf de site aan maar ik kreeg netjes een persoonlijke note hoe ik dit kon verspoedigen. Dat ging allemaal vrij soepel de vragen werden netjes en snel beantwoord per mail. Erg tevreden hierover!
Al met al een mooi waardevol cadeau voor mijn vrouw die er erg blij mee is.
Horlolge snel geleverd. Bleek helaas stuk na aflevering, vervelend maar kan gebeuren.Na melding hiervan direct omwisseling of geld terug. Prima opgelost! Top!
Overzichtelijke website wat het maken van een keus makkelijker maakt. Ik ben erg blij met mijn aankoop, een mooie ketting zoals op de afbeelding en omschrijving stond. Vlotte verzending en leuk ingepakt!
Erg verrast door de mogelijkheid om een preorder op een nieuw horloge te kunnen plaatsen. Fijne service om je horlogebandje op maat te kunnen bestellen. Pakket kwam prachtig verpakt! Door de uitgebreide en gevarieerde collectie horloges hou ik de site van Bouman zeker in ogenschouw voor mijn volgende horloge!
Duidelijke site, snelle levering, mooie sieraden!
Cadeau besteld voor een vriendin, erg mooi verpakt zonder extra kosten. Chapeau.
Goeie service, en snelle reacties op vragen
Envoi rapide, très bien emballé, prix correcte, très joli bracelet dans un joli petit sac en tissus. Très satisfaite de mon achat . Snelle verzending, zeer goed verpakt, correcte prijs, zeer mooie armband in een mooi stoffen zakje. Zeer tevreden over mijn aankoop.
Heel blij met mijn aankoop. Snelle levering en goede communicatie.
De ring was voor mijn vriendin, maar ik wist haar maat niet. Had eerst een 58 besteld, mocht die niet passen, stelde collega voor om een oude passende ring terug te sturen zodat hij de juiste maat kon meesturen bij retourneren. Twee maal heel mooi een cadeau liefdes verpakking gekregen en heel goed geholpen alle keren aan de telefoon. Ik kan iedereen deze juwelier aanraden. Als het online al top gaat, dan kan het alleen maar beter in de winkel en daar heb ik vertrouwen in!
Omdat ik, mede door de huidige situatie, niet direct naar een fysieke winkel kon gaan en wist wat ik wilde aanschaffen op de site van Bouwman terecht gekomen. Telefonisch contact opgenomen en heb zeer goed kunnen overleggen over het gewenste product, hierbij zijn mij prima voorstellen en suggesties gedaan. Waardoor ik een afgewogen besluit kon nemen. Bovendien kon ik ook gebruik maken van de "Valet"-service hetgeen mij, gelet op het doel van de aankoop (cadeau), dezelfde dag hierover kon beschikken.
43 Markt
Culemborg 4101BW