Mooie sieraden, goed geholpen, prettig contact!

Onze dochter een blush ketting cadeau gedaan, online besteld bij Bouwman. Omdat er levertijd op de ketting zat, kregen we na het plaatsen van de bestelling keurig bericht over de levertijd en of we de bestelling door wilden laten gaan of annuleren. Tussen het bestellen en de levertijd door kregen we steeds een update hoe het ervoor stond met de ketting, erg prettig! De ketting is inmiddels bezorgd en was het wachten waard! Heel mooi, een blije dochter! Mooie sieraden, fijn contact! Al verschillende keren iets besteld en het komt keurig en leuk verpakt aan, altijd een cadeautje om uit te pakken!!

• Afspraken nakomen

Erg tevreden over levering en prachtig ingepakt

Erg fijne ervaring met bouwman gehad. De bestelde items kwamen mooi op tijd binnen, en er werd ook nog een extra bijpassend item aan de bestelling toegevoegd - een mooie verrassing. Daarnaast kwamen de pakjes mooi ingepakt binnen, direct gereed om gegeven te worden. Al met al een erg prettige ervaring gehad! Ik bestel hier in de toekomst opnieuw.

Ze doen wat ze beloven!

Ik had ivm met een diploma uitreiking op korte termijn een bepaald model Victorinox Field Force horloge nodig. Medewerksters van Bouman zijn direct aan de slag gedaan en hebben ervoor gezorgd dat PostNL het mooi verpakte cadeau op tijd kon afleveren. Prima service vergezeld van een glimlach!

• Afspraken nakomen

Goed contact duidelijke voorwaarden en alles geleverd volgens afspraak

Ik heb mezelf een mooie Seiko Alpinist kado gedaan - een heruitgave van een een model uit de 60-iger jaren oorspronklijk voor de Japanse markt. Bouman levert ze dus ook in Nederland en het was een plezier zaken te doen - gewoon duidelijk en de afspraken volgen. Zeer goede customer service overigens

Geweldige service!

Heel fijn om op de hoogte gehouden te worden van de status van de bestelling. Verder een hele snelle levering. Het pakketjes kwam netjes aan. Er moest getekend worden voor ontvangst dus dat is ook altijd een veilig idee. Gewoon heel blij mee!

Zeer positief

Zeer vriendelijk deskundige mensen. Nemen de tijd en leggen goed uit. Benadrukken ook dat alle aankopen zeer goed verpakt en Verzonden worden zonder risico voor de koper. Heel fijne ervaring. Ik kom zeker terug.

• Afspraken nakomen

Mido watch shipped to USA flawlessly

Bought a pre-release Mido watch from Bouman Online and had excellent communication when it would ship. Delivery was within a few days from DHL. Watch was received in perfect condition.

Snel en doeltreffend

Plezierige communicatie en snelle afhandeling

• Prijs N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.

Geweldig webshop

Altijd tevreden met de goede service.

Uitstekende ervaring

Ik was op zoek naar een nieuw horloge en kwam daarbij uit op een Seiko Prospex 1968 Divers Modern Re-Interpretation GMT Save the Ocean Ice Blue Limited Edition. Omdat dit een limited edition is, kan niet iedere Seiko dealer dit aanbieden. Dit is uitsluitend voor de grotere resellers en kwam daarom uit bij Bouman Online. Ik werd na mijn bestelling goed op de hoogte gehouden van de voortgang en mocht toen men de horloges binnen had, ook nog kiezen uit wel nummer van de reeks ik graag wilde. Na dit te hebben doorgegeven was mijn horloge twee dagen later al in huis en werd ook daarvan goed geïnformeerd. Voor een online webshop echt goede persoonlijke service! Ik zou zo weer bij Bouman Online een sieraad kopen.

Helemaal top

Heb hier meerdere horloges en sieraden gehaald. Alles is altijd op tijd en de producten zijn prachtig. Zal ook niet lang meer duuren voordat ik een nieuwe aankoop zal doen op deze site.

• Afspraken nakomen

Verwachtingen zijn helemaal waar gemaakt.

Vanaf eerste contact (email) prettige ervaring door regelmatig informatieverschaffing over de voortgang van de levering. Ook na levering product goed advies en levering hulpmiddel voor het passend maken van de schakelband door de heer Bouwman (senior?).

Top klantenservice! Tevreden!

Behulpzaam en snelle service!

Eerlijke bedrijf

Fantastisch geholpen

Ongeveer een maand geleden had ik een horloge bij ze besteld. Levering was keuring op tijd. Echter voor dat ik mijn horloge had ontvangen beginning te twijfelen over de formaat. Ik maakte mij zorgen of het niet te groot zou worden. Ik besloot te bellen en mijn zorgen te uiten. Mij werd verteld dat ik de horloge terug kon brengen. Aard het winkel encom kon ruilen voor een kleine model. Ik heb nog wat andere modellen op het oog. Die ga ik zeker bij hun bestellen. Fantastisch website, vriendelijke personeel.

• Betrouwbaarheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

An amazing experience

I ve ordered my first swiss watch and the service was amazing like courtesy and professionality. Thanks Francesco B.

• Afspraken nakomen

Was een goeie ervaring moest wel lang wachten op me horloge maar dat was niet hun fout

Was een goeie ervaring moest wel lang wachten op mijn horloge maar was niet hun fout

Erg fijne juwelier!

Heb er al meerdere horloges gekocht! Altijd goed geholpen en erg vriendelijk ocer de mail. Zou er zeker weer mijn volgende horloge kopen!

• Afspraken nakomen

Duidelijke info en goede service.

Duidelijke info, goede service en snelle levering. Keurig verpakt. Kortom, dat wat je verwacht gebeurt gewoon.

Erg goed

Mijn bestelling werd zorgvuldig verpakt in papier en karton

• Prijs N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Afspraken nakomen

Twijfel niet,koop bij BoumanOnline!

We zijn erg goed geholpen !! Persoonlijke vragen werden telefonische goed en vakkundig beantwoord. Snelle levering,in een prachtige verpakking!! Onze zoon is erg blij met zijn watch winder die zeker een aanrader is!

• Afspraken nakomen

Bij Bouwman krijg je iedere keer weer een goede service. Het horloge wat ik wilde hebben, was nieuw en nog niet op voorraad. De volgende dag kreeg ik al bericht dat het binnen was. Het is en blijft onze huisleverancjer voor horloges:)

• Afspraken nakomen

Goede service en snelle bezorging.

Erg blij met me nieuwe aanwinst. Bedankt voor de goede service.

• Afspraken nakomen

Goede service en blij met het product.

Werd erg goed geholpen en product was snel geleverd.

• Afspraken nakomen

Excellent service and very professional

I received my order very quickly. My experience of your service was excellent.

43 Markt

Culemborg 4101BW