Ben erg vriendelijk en goed geholpen. Erg tevreden
Vriendelijk en kundig personeel
Kerstcadeau voor mijn partner besteld. Deze was keurig op tijd binnen en prachtig ingepakt. Snelle en betrouwbare service, zeker een aanrader
Een duur horloge online kopen... Hmmm? Maar bij deze juwelier voelde het vanaf het begin als thuiskomen. Vragen werden direct en duidelijk beantwoord en de levertijd was precies zoals beloofd. Ik vond het een hele fijne ervaring!
Super snel mooie prijzen en super mooi ingepakt ga hier zeker vaker kopen heb nu al 2 keer geshopt een Buddha to Buddha Limit edition heren armband en ring en heb jullie ook aangeraden bij familie en vrienden
Ze waren op tijd en zo moooooooooi Kon mijn schoon dochter niet blijer maken Ze heeft al zo veel van buddha tot buddha en als het dan lukt om te kopen voor haar ook haar wens was . Wat wil je dan nog meer. Super bedankt en kom snel weer kijken.
Ik heb een mooie carrière gehad bij de crème de la crème van de juweliers huizen in binnen en buitenland. Wegens ziekte heb ik mijn prachtige vak gedag moeten zeggen een aantal jaren terug. Mijn partner is helemaal fan van de sieraden van Buddha to Buddha. Nu ben ik niet gewoon om sieraden online te kopen maar er is ook geen BtB juwelier in onze regio te vinden. Juwelen verkopen is eigenlijk emoties verkopen. Dat is iets dat online heel moeilijk valt te evenaren. Er komt heel veel wederzijds vertrouwen bij kijken. Juwelier Boumaonline heeft zichzelf daar duidelijk in gespecialiseerd. Het contact is persoonlijk, professioneel, vriendelijk en het gehele verkoopproces verloopt buitengewoon vlot. De eerste armband bleek toch een maatje te groot te zijn. Mijn partner heeft toen telefonisch contact opgenomen met Boumaonline en er is vervolgens een retourformulier met antwoordnummer toegestuurd. Bouman zorgde ervoor dat de kleinere maat gereserveerd zou worden zodat deze direct verstuurd zou worden zodra de retour was ontvangen. Zo geschiedde. Werkelijk prachtig verpakt zoals het een goede juwelier betaamd. Kortom het was een erg prettige ervaring. Dank aan Juwelier Bouman.
Bouman Juweliers heeft snelle service geleverd. Dat niet alleen: ook betrouwbaar en heel degelijk. Dikke aanrader!
Bouman is een zeer klantvriendelijke en service gerichte juwelier. Vragen worden snel beantwoord. Het team is professioneel en vakkundig. Absoluut een aanrader.
Ivm verjaardag had ik het te bestellen horloge snel nodig. Dit was niet bij Bouman op voorraad, maar men heeft hemel en aarde bewogen dit toch voor elkaar te krijgen. En dat is super goed gelukt !!!
Mooie horloges, snelle levering!
niet langer treuzelen, doen!
Door een hele lieve medewerkster geholpen en ook met mailcontact heel prettig mijn aankoop mooi verpakt ontvangen. Dank jullie wel.
Bestelling geplaatst en werd keurig op de hoogte gehouden van het bezorg moment. Toen bleek dat het artikel later zou worden bezorgd werd ik op een zeer vriendelijke manier hierover ingelicht. Het artikel werd in een nette en beschermde verpakking geleverd. Kortom, BoumanOnline een zeer betrouwbaar bedrijf!
Ik heb nu twee bestellingen gedaan. Beide horloges werden snel geleverd, het kan niet beter. Daarnaast is de service ook goed, vriendelijk en behulpzaam ook daar geen verbeteringen mogelijk ben ik van mening. De volgende keer dat ik een klokje wil is Bouman de eerste waar ik zal shoppen.
Duidelijke correspondentie met de webshop en geen spam mails, ook niet na de aankoop.
Online een ring besteld die feb/mrt geleverd zou worden. Vandaag bezorgd. Was netjes verpakt. Ik had wat vragen gesteld via de mail en heb daar heel snel antwoord op gekregen.
Ik voelde me erg welkom en de lederwerken stonden adequaat voor me klaar.
Snelle en correcte levering van een mooi product
In de winkel een leuk en gezellig contact. Personeel denkt mee, neemt de tijd en is bereid in gesprek te gaan. De online afwikkeling is vlot en vragen via e-mail worden keurig en tijdig beantwoord.
Aankopen worden snel geleverd en als er iets niet op voorraad is zoeken ze altijd een oplossing voor je. Super aardige vakmensen
Tijdje geleden zag ik een aanbieding en gelijk besteld op de website. De dag later kreeg ik een bericht dat de levering vertraagd was. Gelijk even contact opgenomen. Vriendelijk te woord gestaan en aangegeven dat ik eigenlijk hetzelfde horloge wilde maar dan met stalen band (die was toen niet in de aanbieding). Uiteindelijk het horloge gekregen met stalen band en voor dezelfde prijs. Top service en levering volgens afspraak!
Zoals je zou willen dat een bestelling verloopt...dit was er een uit het boekje :-)
De bestelling is vlot en probleemloos geleverd. Hierdoor zou ik bij mijn volgende aankoop weer kiezen voor bouman.
43 Markt
Culemborg 4101BW