Voor het eerst hier besteld super blij met mijn nieuwe horloge!! De volgende keer zoek ik niet verder!
Horloge was hier scherper geprijsd dan elders. De volgende dag ontvangen. Helemaal blij i
Wat een prachtig en origineel mooi ontwerp en niets voor niets mijn 1e keus. Bam!!!
Wij hebben wederom een bestelling online geplaatst van diverse sieraden. De website is erg prettig in gebruik, overzichtelijk en de prijzen staan er direct bij vermeld. Ook leuk dat als je bij de sale 3 sieraden bestelt de goedkoopste van de 3 deze niet hoeft te betalen! En de sale is heel divers dus dat is echt een goed voordeel. De sieraden worden naar wens verpakt en veilig, stevig ingepakt verzonden. Ook heb je jouw bestelde sieraden gauw in huis. Retourneren kan ook gemakkelijk staat ook duidelijk vermeld op de website hoe je dat het beste kan doen. En contact met de klantenservice is ook goed en kundig. Wat ook fijn is is dat je Bouman diamondpoints kan sparen op elk sieraad wat je aanschaft. Deze punten kan je bij je volgende aankoop inleveren en ook dat geeft een goede korting op jouw nieuwe sieraad (ook op de sale sieraden). Kortom: een dikke aanrader wat mij betreft!
Na kort overleg met de mensen van bouwman was alles geregeld zodat ik mooi op tijd het verjaardagskado geregeld had.
Als je een winkel zoekt waar het personeel knipt, buigt en slijmt dan moet je NIET bij Bouman zijn. Hier doen ze normaal en vertellen ook wat de minder goede dingen zijn van een product. Dat is vrij uniek en kweekt klantbinding! Dit was mijn 5e of 6e aankoop bij Bouman en zal zeker niet mijn laatste zijn.
Bestelling was geregeld in 1 werkdag Dus voor 4 uur besteld is ook echt de volgende dag binnen En keurig netjes verpakt
Snelle en adequate communicatie, snel geleverd, item voldoet aan verwachting. Ik beveel de verkoper aan.
Horloge besteld via Bouman. Bestelling arriveerde vlot zonder enige mankementen. In perfecte staat aangeleverd gekregen en heb er tot heden veel plezier van.
Ik wilde mijn vrouw verrassen voor haar verjaardag en dat is mede de snelle afhandeling van mijn order gelukt. De kers op de taart was de levering van het mooie ingepakte cadeau-tje op haar verjaardag! Ze was blij verrast. Dus dank Bouman voor een onvergetelijke verjaardag!
Heel erg blij met mijn aankoop bij Bouman.
Goede en duidelijke communicatie, reageert snel op email en komen afspraken na. Snellere levertijd dan was afgesproken en goed verpakt bovendien. Hier kunt u met een gerust hart kopen.
We waren op zoek naar een specifiek horloge van Tissot en Bouman was een van de weinige juweliers die deze op voorraad had. Het bestellen was eenvoudig en het horloge werd super snel geleverd en zag er prachtig uit. Zo ontving mijn vriend op tijd zijn verjaardagscadeau.
Great price, fast shipping, everything was perfect. Thanks.
Breed assortiment, scherpe prijzen en snelle levering
Heb hier al meerdere malen sieraden gekocht . Ook per website snelle levering, top juwelier. Johan
Uitstekende vlotte service
Tissot Seamaster horloge besteld, het is snel geleverd en in perfecte staat. Duidelijke website.
Snel verzonden. Goed verpakt
Onlangs een prachtige limited edition van Seiko besteld via de website. Wat ik ideaal vond was dat je (met heldere uitleg van Bouman) eenvoudig de (pols)maat van de band kunt doorgeven. Het bestelproces was heel eenvoudig, de voorwaarden duidelijk. Omdat ik hybride werk, had ik via de e-mail contact opgenomen met Bouman Online om een indicatie te krijgen van de dag van levering, zodat ik die dag thuis zou zijn. Binnen 10 minuten had ik al een reactie terug! De betreffende medewerker was zeer helder en vriendelijk in de communicatie. Het horloge werd op de aangegeven dag geleverd. Niks op aan te merken, keurige verpakking en (heel belangrijk) de goede bandmaat. Ik ben enorm blij met mijn horloge. Chapeau voor de uitzonderlijk goede, snelle en vriendelijke service!
Op internet opzoek gegaan naar de seiko prospex samurai''white shark''. En bij BouwmanOnline geslaagd voor de beste prijs! Top!
Na bestelling van mijn horloge bleek er een productiefoutje in mijn horlogebandje te zitten, het leer liet wat snel los. Na gebeld te hebben werd er zonder aarzeling direct een nieuw bandje opgestuurd. Daarbij kwam nog de belofte dat, als hier eveneens een probleem bij zou optreden, ik ook een ander soort bandje mag uitzoeken.
Super geholpen nadat het vanaf mijn kant wat foutjes waren. Ze hebben super geholpen en top service geleverd! Armband is super mooi en was geweldig ingepakt!
zeer goede mensen
Snelle en duidijke orderafhandeling. Het pakketje ontvangen is als het uitpakken van een cadeau. Zelfs de kinderen vroegen zich af waarom pappa een cadeautje gekregen had.
43 Markt
Culemborg 4101BW